• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Arkadaşlar merhaba burada durumu ıyı olmayan biri var 4-5-6 yaş kıyafet vermek isteye

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
4-5-6 yaş kız kıyafetvermek isteyen olursa mont falan bana kargolarsınız ben de kargo parasını veririm götürür veririm bana temizliğe geliyor kadın .
Tek parça değilde toplu alırsa ben de çok kargo ödemem arkadaşlar
sevgiler

Bu vesile ile bende söyleyeyim.Kargo parasınıda ben öderim sorun değil.Ancak çevrenizde 2-3 yaş erkek çocuğu için ihtiyaç varsa ben gönderebilirim.Ya da istanbulda elden teslim edebilirim.Üsküdar'da oturuyorum.

bizim burda merdivenleri silen kocasindan ayrilmis 4 cocuklu bir bayan var kirada oturuyor ona verebilirminiz arzu ederseniz

Benim istedigime bulunmasada en azindan birine vesile oldum cok guzel umarim bayram ncesi benim kadinin kizinada bulunur

4-5-6 yaş kız kıyafetvermek isteyen olursa mont falan bana kargolarsınız ben de kargo parasını veririm götürür veririm bana temizliğe geliyor kadın .
sevgiler

Canım ben ayarlayabilirsem yollayacağım sana.Anneme apartmanlardan çok veriyorlar en kısa zamanda ayarlayıp yollamaya çalışırım.Malum biliyorsun benim durumumu

Bu vesile ile bende söyleyeyim.Kargo parasınıda ben öderim sorun değil.Ancak çevrenizde 2-3 yaş erkek çocuğu için ihtiyaç varsa ben gönderebilirim.Ya da istanbulda elden teslim edebilirim.Üsküdar'da oturuyorum.

3 yaş kıyafet burada eşinden ayrılmış bir arkadaşım için isteyebilirim canım,Varsa ve başkasına söz vermemişsen eğer.
Böyle güzel şeylere vesile olabilirsek,olabiliyorsak ne mutlu bize.

Canım ben ayarlayabilirsem yollayacağım sana.Anneme apartmanlardan çok veriyorlar en kısa zamanda ayarlayıp yollamaya çalışırım.Malum biliyorsun benim durumumu

Sagol canim ins ayarlarsak kadina supriz olacak.kayinvalidem kurban keseceK bana gelen etide direkt verecegim onlara zaten.
Ben verdikce daha cok gelecegine inanan bir insanim

sevgiler

ist da mısınız? kızımın kıyafetlerini yeni vermistim ama bir kac parca kalmıs elimde..

merhaba hayır balıkesirdeyim ama İstanbulluyum bayramda anneme geleceğim kartala yakınsanız elden alabilirm teşekkürler

ben avrupa yakasındayım ama esimin is dolayısıyla bir ayagı karsıda. tespo toptan gıda market var kartal da bilir misiniz? anneniz oralara yakın mı? elimde cok bisey kalmadı ama bir kac elbise falan var esim karsıya gececegi zaman sakıncası olmazsa sizden adres alırım.. asıl ben tesekkur ederim :)

ben avrupa yakasındayım ama esimin is dolayısıyla bir ayagı karsıda. tespo toptan gıda market var kartal da bilir misiniz? anneniz oralara yakın mı? elimde cok bisey kalmadı ama bir kac elbise falan var esim karsıya gececegi zaman sakıncası olmazsa sizden adres alırım.. asıl ben tesekkur ederim :)

Ben cuma aksami istanbula gelecegim
Cumartesi pazar pazartesi karsida erhangi bir yerden alabilirim olmazsa ben size ozelden numarami atayim konusuruz detayli
Tekrar sagolun ben de veriyorum ama sobali evleri gorunce uzuluyorum birde bende kullanilmis yok yeni alip verdim ama herkesin butcesi belli maalesef.sevgiler numarami yazarim size ozelden simdi

Back