Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim burda merdivenleri silen kocasindan ayrilmis 4 cocuklu bir bayan var kirada oturuyor ona verebilirminiz arzu ederseniz
4-5-6 yaş kız kıyafetvermek isteyen olursa mont falan bana kargolarsınız ben de kargo parasını veririm götürür veririm bana temizliğe geliyor kadın .
Tek parça değilde toplu alırsa ben de çok kargo ödemem arkadaşlar
sevgiler
Bu vesile ile bende söyleyeyim.Kargo parasınıda ben öderim sorun değil.Ancak çevrenizde 2-3 yaş erkek çocuğu için ihtiyaç varsa ben gönderebilirim.Ya da istanbulda elden teslim edebilirim.Üsküdar'da oturuyorum.
Canım ben ayarlayabilirsem yollayacağım sana.Anneme apartmanlardan çok veriyorlar en kısa zamanda ayarlayıp yollamaya çalışırım.Malum biliyorsun benim durumumu
4-5-6 yaş kız kıyafetvermek isteyen olursa mont falan bana kargolarsınız ben de kargo parasını veririm götürür veririm bana temizliğe geliyor kadın .
Tek parça değilde toplu alırsa ben de çok kargo ödemem arkadaşlar
sevgiler
ist da mısınız? kızımın kıyafetlerini yeni vermistim ama bir kac parca kalmıs elimde..
merhaba hayır balıkesirdeyim ama İstanbulluyum bayramda anneme geleceğim kartala yakınsanız elden alabilirm teşekkürler
ben avrupa yakasındayım ama esimin is dolayısıyla bir ayagı karsıda. tespo toptan gıda market var kartal da bilir misiniz? anneniz oralara yakın mı? elimde cok bisey kalmadı ama bir kac elbise falan var esim karsıya gececegi zaman sakıncası olmazsa sizden adres alırım.. asıl ben tesekkur ederim :)