Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahm

o zaman taşıyıcı annelikle çocuk sahibi olabilir
bu sevindirici bişey konu sahibi için

Ay deli cıkacam "rahmim yok" diyosun ama zara takmıssın cocugun olmayabilir elin herifinin ne dusuncegini taktigin kadar anne olurmuyum bunu takmiyosun banada inandirici gelmedi uzgunum

Evet cok haklısınız bn bahsettim dedim hicbir zaman cocugum olmayacakmış asla olamzmıs dedim ameliyatla bile olmamazmıs dedim o bana dedi bn senin yanındayım bn senınle ne gerekiyorsa yapacaz ve bn seninle çocuk icin evlenmiyrm bn seni cok seviyorum sadece karım olmanı istiyorum cocuk olmazsada allahtan deriz kabul ederiz demekki hayırlı olan buymuş deriz sen canını sıkma dedi tek gerekirse evlatlık yurtdışı ne gerekırse yanındayım dedi bilmiyorum bana destek olması guzel birsey ama hangi erkek baba olmak istemez ki sonradan cok korkuyorum sevdigim adamın değişmesinden ve bnden vazgecmesinden o vazgecmemm diyo ama zaman neyi gosterir bilmiyorm

Ay deli cıkacam "rahmim yok" diyosun ama zara takmıssın cocugun olmayabilir elin herifinin ne dusuncegini taktigin kadar anne olurmuyum bunu takmiyosun banada inandirici gelmedi uzgunum
Cnm bnm tabiki inanmamk sizin sorunuzu bn burda kimseye inandırmak icin birsey yapmıyrm ayrıca bu duru.da olmayan kimse anlayamaz beni diger bir.husussa gelirsek bn kızlıga takmadım sadce o konuda kafam karışıktı ve yazdım ben anne olamayacam bundan daha kötü ne olabiliir ne olabilir söylermisiniz tabi herkes kendince yorum yapıyo ama yınede sagolun

Bak canm konun dogruysa sayet allah yardimcin olsun..Ama bence sevgilindende saklayacak bi durum yok saglik bu madem korkuyosun al doktora birlikte gidin doktordan duysun.Ve sen nasil tedavi olabilirsin bunu arastir yani adamin ne dusuncegi umrunda olmasin bosver insallah caresi vardir

Yani bunun adi nedir cif cinsoyetli degilsiniz dimi

Oyle diyosa nesli tukenmis ve en zor bulunan erkeklerden bi tanesi su an senin karsina cikmis. Helal derim boyle diyosa.
Insallah hep boyle mutlu olursunz. Ve gittikce tip ilerliyor canim benim, Allahin izniyle bi hal care bulunur sizde anne baba olursunz zamani geldiginde.

ilk olarak ne zaman dr a gittin ablam sen?21 yaşına kadar hiç mi merak etmedi annen baban falan?

Bana dogru gelmedi bu zamana kadar dr nasil bilmez bence siz fake hesapsinix

Bana dogru gelmedi bu zamana kadar dr nasil bilmez bence siz fake hesapsinix
Siz iyimisniz burda fake hesaptamı oluyo bn sizden sadece yardım istedim beni anlaya bilecek insanlardan yardım anlıyomusunuz diyelim ki fakeyim elime ne gececek keske bunlar gercek olmasaydı bnde buraya yazmasaydım bilmiyorum ne kadar anlıya bildiniz beni boyle düşünmeniz cok degsik su gerçekten dogru bir laf kımseden hayır bekleme ne gelirse allahtan gelir zaten ben hayrımı allahtan bekliyorum ve umudumu kesmeyerek acaba benim durumumda olan ameliyat gecirmis yanı bunları yaşamış evlenmiş birisi cıkar diye yazdım yoksa benim boyle bir durumu anlamayan insanlara neden paylaşayım ki ama boyle düşündüğunuz icinde tesekkur ederim sağolun

Belki ilerde birisi hastaneye gidecek ve benim durumumla karşılaşacak kafası karıscak biraz olsun onlarada yardım etmis olacam bu vesile ile nete bakacaklar aynı benim gibi en azından buradan biraz olsun destek olan arkadasların yazısı faydalı olur hepınıze cok tesekkur ediyorm

Cok tesekkur ederim allah razı olsun gercekten biraz olsun icimi rahatlattınız

ilk olarak ne zaman dr a gittin ablam sen?21 yaşına kadar hiç mi merak etmedi annen baban falan?
Ablacım ilk once 17 yaşımda gittim regli olmadıgım icn once bana rahim darlığı var dediler ve adet olamazsın ama canınızı sıkmayın bu çözülür soyle çözülür evlenince o rahim genişleyecek ve hatta adet bile olabıleceksin dediler bundan sonra hastaneye gitmene gerek bile yok dediler bnde gitmedim sonra bu yıl gittim ve cok farklı seyler dediler cocuk kesinlikle olmaz yüzdesi bile yok cunku ne rahim var ne vajın dedi vajına ameliyat ile yapılıyor orjınalı gıbı yanlız rahlm olmaz dedi ancak annne olman icin burda yasal olmayan yurt dışında yasal olan taşıyıcı anne yoluyla olursun dedi bnde bundan sonra hastaneye gitmekten korkuyorum o yuzden sizle paylasmak ve benim durumumda olup giden tedavi olan varsa diye yazdım

kusura bakma ozaman da ilk defa boyle bir sey duydum adet gormuyorsun ozaman

ben fake olmadığına inanmak istiyorum canım
ben de ilaçla adet olabiliyorum diğer türlü imkansız,çocuğum olmuyor
seni en iyi ben anlarım heralde
öncelikle canını sıkma sakin ol dert veren derman da verir inşallah
sen beni ekle istediğin herzaman yazabilirsin hiç çekinme
biz birbirimize destek olmadan biryere varamayız

Slm hiç maddi bir menfaatim yoktur benim rahmim alındı boşanmak üzereyken bebek için çok yasal ve sağlam biyer buldum suan ordayiz sadece bilgi verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…