- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
vajina dışarıdaki şeydir ama rahmin yoksa bilemiycemNasıl yanı ici oluşmamış nasıl anlayayım kı adet olmadıgından gittim boyle durumla karsılastım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajina dışarıdaki şeydir ama rahmin yoksa bilemiycemNasıl yanı ici oluşmamış nasıl anlayayım kı adet olmadıgından gittim boyle durumla karsılastım
bir arkadaşımda seninle aynı durumda. doktoru ona evleneceğin zaman gel yapay rahim takalım ilişkiye girebilmen için demişti gerçi arkadaşım evlenmeyi düşünmüyor o yüzden sorun etmiyor. en sağlıklı bilgiyi doktordan alırsınız[/QUO
Aa ciddimisinz bnde düşünmüyorum ama olurya suan okuyorm hukuk ıkıncı sınıfım ama sevdigim ve beni seven çıktığım var evelenelim diyo ve bn anlattım ona cocugun olmayacağını beni herturlu kabul etti ama yınede tediginim yanlız soyle birşey var vajını söylemedim ;(
Bakın vajına olarak dıs görünüş oluşmuş yanlız ici oluşmamış anne karnındavajina dışarıdaki şeydir ama rahmin yoksa bilemiycem
rahmin ve vajinan yoksa yumurtan nasıl varmış da taşıyıcı anne yoluyla hamile kalacakmışsın?
bilen varsa aydınlatsın gerçekten bilmediğim için sordum.
yumurtalıkların varsa yumurta üretilebiliyor demekki
peki adet olmuyorsan yumurtan nasıl atılıyor dışarı
Bnm bildigm kadari ile rahim nakli yapılıor ama yanlış bilgi de vermek istmyrm netten aradtrsanz artık tip ilerledi herseyin nakli var yumurta nakli vajina varsa birliktelik olur ama rahim olmdn çocuk durmaz die bilyrm tam tesekkullu bir hastanye gidin bnceNasıl gercekci gelmedi cunku bana dedi taşıyıcı anne yoluyla ancak kendi cocugun olur dedi ben bunu demek istedim ama inanmazsanınz ınanmaya biklrsinlz en dgal hakkınız
Tesekkur ederim yanlız bana dr. Nakıl olur demedi eger oyle birsey olcak olsaydı söylerdi bnce herhalde dogustan olmadıgı icin yer yok yer oadıgından nakılde olmuyo; (Bnm bildigm kadari ile rahim nakli yapılıor ama yanlış bilgi de vermek istmyrm netten aradtrsanz artık tip ilerledi herseyin nakli var yumurta nakli vajina varsa birliktelik olur ama rahim olmdn çocuk durmaz die bilyrm tam tesekkullu bir hastanye gidin bnce
Nasıl anlamadım sizin durumunuzda mı bnle aynıEğer kızlık zarı kapaliysa ameliyat olman gerekiyo çünkü bende öyle oldum evlendikten sonra farkettim bende ve doktora gittim ameliyat dedi zarı ameliyatla acıyo lar. Hiç bi ağrı sizi hissetmiyorsun basit bi ameliyat.
Anlayamadığım sey simdi bnm vajına yok ya kızlıkta mı yok yanı ici olusmamıssa o da yoktur herhalde mesala dr. Bana dedi evlenmeden once yapay vajına yapacaz ve nionun kapanmaması icin ilişkiye girmen gerekyo dedi suan yaparım ama iceri birsey girmesi lazım dedi yoksa kapanır dediEğer kızlık zarı kapaliysa ameliyat olman gerekiyo çünkü bende öyle oldum evlendikten sonra farkettim bende ve doktora gittim ameliyat dedi zarı ameliyatla acıyo lar. Hiç bi ağrı sizi hissetmiyorsun basit bi ameliyat.
İnsallah yaa cok korkuyorum birde soyle birsey var çıktığım birisi var ve cok ciddiyiz yani o daha ciddi bn ona anlattım fakat vajınanın olmadıhgını söylemedim bnm ameliyata girmem gerekiyo bn one ne dıyecegim kızlık amliyatta bozulcak yada bilmiyorum belkide hic yok cunku vajına yok bn ne diyecem nasıl anlatacam bu birde boyle seye onem veriyo offf:Pek karsilasmadigim bi olay.
Basta inanmakta zorluk cektim ama elbette dgrudur diye dusnuyorum su an.
Insallah baska bilgisi olan arkdsslar yardim ederde bi cikar yok bulursun canim.
İnsallah yaa cok korkuyorum birde soyle birsey var çıktığım birisi var ve cok ciddiyiz yani o daha ciddi bn ona anlattım fakat vajınanın olmadıhgını söylemedim bnm ameliyata girmem gerekiyo bn one ne dıyecegim kızlık amliyatta bozulcak yada bilmiyorum belkide hic yok cunku vajına yok bn ne diyecem nasıl anlatacam bu birde boyle seye onem veriyo offf:![]()
Tabiki haklısınız ama bn soyle düşünüyorum bn ona dedim ki bnm evlenmeden once bir ameliyat geçirmem gerekiyo dedim o dedi ne ameliyatı bn dedim cocuk olması icin belki bir tektık yani dicem vajınam yani ılıskı yeri cok dar ve iliski olamaya bilirmiş desem sonra ameliyat olunca kızlıkda yapsın dr.lar yani boylece hicbir problem olmamıs olur hatta bn ameliyat raporuda alacam yanı ameliyat bozduğu icin eger öğrenirse gösteririm belgeleri yalan olmadığını anlar ona neden soylemedgimi sorduğunda korkarsın diye söylemedim derim cunku kotu birsey degil ama yanlıs anlarsın dıye söylemedim derim nasıl olur sizceCanim cok zor bisy. Su an kardesimle oturduk care icin. Uzulduk adina. Tek care bence gercekten sevdgin oglana dgrusuyla soylemek tum gercegi. Kizlik zarin yoksa senin burda sucun ne? Bu demek olmuyorki sen baskasiyla zamaninda bsiyler yasadin. Bunu sana yukleyemez. Soz konusu bile olamaz. Ben mecburen soylerdim canim. Inanmazsa doktora gotururdum. Hatta belgelerle gelip su dosyaya bak ve anlaticaklarimi dinle derdim. Bi sorum olucak. Egerki yumurtaliklarin her ay catliyosa bu demek oluyoki oestrogen var bedeninde. Yani neden ilerde asilamayla hamile kalamayasinki? Hatta ameliyattan snra rahimdeki yumurtaliklara ulasir dogal yoldan spermler. yani dmek oluyoki bu cocuk sahibi olabilirsin. Yanlismi dusunuyorum. Durumun detaylarinida bilmiyorum tabi yanlsim varsa duzelt.
Peki teşekkür ederimHayır benim kızlık zarım kapaliydi. İlişkiye izin vermiyordu o yüzden ameliyatla açtılar. Sizin durumunuz benimkinden farklı galiba tekrar doktorunuza bi sorun ya da başka doktora gidin.
Allahını seversen vajinanın bir kısmı ve rahmin yok, senin derdin zar mı?Tabiki haklısınız ama bn soyle düşünüyorum bn ona dedim ki bnm evlenmeden once bir ameliyat geçirmem gerekiyo dedim o dedi ne ameliyatı bn dedim cocuk olması icin belki bir tektık yani dicem vajınam yani ılıskı yeri cok dar ve iliski olamaya bilirmiş desem sonra ameliyat olunca kızlıkda yapsın dr.lar yani boylece hicbir problem olmamıs olur hatta bn ameliyat raporuda alacam yanı ameliyat bozduğu icin eger öğrenirse gösteririm belgeleri yalan olmadığını anlar ona neden soylemedgimi sorduğunda korkarsın diye söylemedim derim cunku kotu birsey degil ama yanlıs anlarsın dıye söylemedim derim nasıl olur sizce
Nasıl gercekci gelmedi cunku bana dedi taşıyıcı anne yoluyla ancak kendi cocugun olur dedi ben bunu demek istedim ama inanmazsanınz ınanmaya biklrsinlz en dgal hakkınız
Hayır sorun o degil ama o da onemli bnm icin tesekkur ederim yınedeCanım beni yanlış anlama lütfen... gerçekçi gelmedi çünkü, senin bir rahatsızlığın var, belki herkesten farklı yöntemlerle anne olacaksın vs. Çok zorlu bir süreç varken önünde, senin dert ettiğin kızlık zarı... sorun senin için sadece bu mu ?
Hayır bnm icin onemli olan ikisi zaten onemli olmasa yazmazdım siz beni anlayamazsınız ancak yasayan bilir teşekkürlerAllahını seversen vajinanın bir kısmı ve rahmin yok, senin derdin zar mı?
illa zar da zar diye seni sorgulayacak biriyle neden evlenmeye kalkıyorsun?
Tabiki haklısınız ama bn soyle düşünüyorum bn ona dedim ki bnm evlenmeden once bir ameliyat geçirmem gerekiyo dedim o dedi ne ameliyatı bn dedim cocuk olması icin belki bir tektık yani dicem vajınam yani ılıskı yeri cok dar ve iliski olamaya bilirmiş desem sonra ameliyat olunca kızlıkda yapsın dr.lar yani boylece hicbir problem olmamıs olur hatta bn ameliyat raporuda alacam yanı ameliyat bozduğu icin eger öğrenirse gösteririm belgeleri yalan olmadığını anlar ona neden soylemedgimi sorduğunda korkarsın diye söylemedim derim cunku kotu birsey degil ama yanlıs anlarsın dıye söylemedim derim nasıl olur sizce