Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahm

Hayır yeni öğrenmedim bn 17 yaşımda gıttım sizin dediğiniz gibi dusunerek gittim once bana rahim darlığı var dediler ve bunun pek bir sakıncası olmadıgını ılıskı oluyla genişlediğini sadece iliskide sı kı ntı yasarrıgını söylediler evlenince tadavi olursun bundan sonrasına gerek yok dediler bizde tedaviyı bıraktık sonra bu yıl gittim sadece yumurtalıklar var rahim ve vajın yok dediler
yumurtalıkların varsa yumurta üretilebiliyor demekki
peki adet olmuyorsan yumurtan nasıl atılıyor dışarı

Konunuz doğru mu bilmiyorum ama
Evet böyle bir rahim anomalisi var
Normal bir cinsal yaşama sahip olabilirsiniz ama bunun için ufak bir cerrahi müdahele ve devamında bir tedavi sürecini atlatmalısınız.
Yanlış bilmiyorsam mülleryen aganezi deniliyor bu duruma
Türkiye'de bu konuda çalışmış ve ödüller almış bir doktor var aslında
Prof.Dr Mehmet MUTAF
Bi kaç yerde artık rahim ve yumurtalık nakli yapılabileceği ile ilgili haberler okumuştum ancak ne durumda bilemiyorum
Allah yardımcınız olsun

Normal bir cinsal yaşama sahip olabilirsiniz ama bunun için ufak bir cerrahi müdahele ve devamında bir tedavi sürecini atlatmalısınız.
Prof.Dr Mehmet MUTAF
Bi kaç yerde artık rahim ve yumurtalık nakli yapılabileceği ile ilgili haberler okumuştum ancak ne durumda bilemiyorum
Allah yardımcınız olsun
aaa evet şarkıcı mutaf değil mi?

Hayır yeni öğrenmedim bn 17 yaşımda gıttım sizin dediğiniz gibi dusunerek gittim once bana rahim darlığı var dediler ve bunun pek bir sakıncası olmadıgını ılıskı oluyla genişlediğini sadece iliskide sı kı ntı yasarrıgını söylediler evlenince tadavi olursun bundan sonrasına gerek yok dediler bizde tedaviyı bıraktık sonra bu yıl gittim sadece yumurtalıklar var rahim ve vajın yok dediler

Peki bilmediğim için soruyorum yumurtalar oluşuyor mu rahim olmayınca. inşallah taşıyıcı annelik mümkündür.
Dediğim gibi internette direkt doktorlara ait yazılar var onlar verebilir en sağlıklı bilgiyi. Önce internette bakın cevap bulamazsanız buraya yönelin derim eğer bakmadıysanız tabi

Bu yuzden sormustum adet goruomusun die yumurta var diosun cnk ya eksik bilgin var ya aktarimin yanlış

Prof.Dr Mehmet MUTAF
Allah yardımcınız olsun
Cok tesekkur edrim gercekten çok anlayoslısınız yanlız bana rahim naklıde olmuyo cunku onun yeri yok bildigim kadarıyla

Peki bilmediğim için soruyorum yumurtalar oluşuyor mu rahim olmayınca. inşallah taşıyıcı annelik mümkündür.
Dediğim gibi internette direkt doktorlara ait yazılar var onlar verebilir en sağlıklı bilgiyi. Önce internette bakın cevap bulamazsanız buraya yönelin derim eğer bakmadıysanız tabi
Baktım inananın birsey yok

Cok tesekkur edrim gercekten çok anlayoslısınız yanlız bana rahim naklıde olmuyo cunku onun yeri yok bildigim kadarıyla
Bu doktoru bir araştır derim
Belki ulaşabilir daha sağlıklı bilgiler alabilirsin

içerde kist oluşturmaz mı peki atılmayan yumurta
Tabiki oluşturabilir ama bu durumun yüzlerce senaryosu var
Her hasta için farklı olabilir
Kişinin hormon ve kan değerleride çok önemli

aaa evet şarkıcı mutaf değil mi?
Şarkıcımı aynı zamanda onu bilmiyordum:110:
Bilimsel bir kaç yazısını okumuştum
Birde bu alanda yaptığı çalışmalar ile ödül almıştı o kadar
Ay merak etttım bakıcam şarkılarına:KK70:

Şarkıcımı aynı zamanda onu bilmiyordum:110:
Bilimsel bir kaç yazısını okumuştum
Birde bu alanda yaptığı çalışmalar ile ödül almıştı o kadar
Ay merak etttım bakıcam şarkılarına:KK70:
evet baktım şimdi resimlerine şarkıcı mutaf bu, doktor olduğunu duymuştum albüm yaptığı sıralarda
hatta klibinde de demet şener oynamıştı

Back