- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Sık mı .s ilk defa duyuyorumOldukça sık görülen bir rahatsızlık aslında....
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık mı .s ilk defa duyuyorumOldukça sık görülen bir rahatsızlık aslında....
21kaç yaşındasın şu an?
Kusura bakma ama bende senın konuda anlattıgın kadar bılıyorum.Siz anlamadınız mı hanfendi doktor demedi bn diyorm rahim naklı fln onlar oluyo ama vajına olmaması cok kötüymüş bende tam bilmiyrm
4.000'de 1 görülen bir rahatsızlık; sık yani.Sık mı .s ilk defa duyuyorum![]()
Adet gorebilio musun peki?
Çocuk taşıyıcı anne yoluyla oluyormus
21 yasina hala adet gormuo olmasi lazim ki bu yaşa kadar doktora gitmez mi insan ortaokulda butun arkadaslari adet gormeye baslio lisede biyiloji goruluo farketmio mu bende bi terslik var die?Allah yardımcınız olsun. İnternette konuyla ilgili yazılar var, işin ehli bi doktora ulaşıp yine işin ehlinden doğru cevapları alabilirsiniz
Yeni mi öğrendi acaba, dediğin de doğru21 yasina hala adet gormuo olmasi lazim ki bu yaşa kadar doktora gitmez mi insan ortaokulda butun arkadaslari adet gormeye baslio lisede biyiloji goruluo farketmio mu bende bi terslik var die?
Ben 11 yasindayken o yas araliginda adet olacagimi biliodum 11-13 yas arasi oluyo cnk ki hakkatende 11 yasim bitmek uzereydi olmuştum sadece ben diil yakin arkadaşlarimda biliolardi konusuoduk cnk sen oldun mu ben oldum sen hala olmadin miii falan die işimiz yokmuş gibi :) :) :) o yuzden duymamasi bilmemesi imkansiz hadi o duymadi bilmio annesi de hic sormaz mi kizim bisiyin var mi sen adet gordun mu saklio musun falan die?Yeni mi öğrendi acaba, dediğin de doğru
EvetTaşıyıcı anne ne demek peki biliyor musun
Hayır yeni öğrenmedim bn 17 yaşımda gıttım sizin dediğiniz gibi dusunerek gittim once bana rahim darlığı var dediler ve bunun pek bir sakıncası olmadıgını ılıskı oluyla genişlediğini sadece iliskide sı kı ntı yasarrıgını söylediler evlenince tadavi olursun bundan sonrasına gerek yok dediler bizde tedaviyı bıraktık sonra bu yıl gittim sadece yumurtalıklar var rahim ve vajın yok dedilerYeni mi öğrendi acaba, dediğin de doğru
Ne gibi bir celiski bence anlamıyorsunuzkusura bakmayın ama ya sizde çok cehalet var ya da konunuz gerçek değil
çünkü baya çelişki var konunuzda