Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahm

Siz anlamadınız mı hanfendi doktor demedi bn diyorm rahim naklı fln onlar oluyo ama vajına olmaması cok kötüymüş bende tam bilmiyrm
Kusura bakma ama bende senın konuda anlattıgın kadar bılıyorum.
Geçmiş olsun. Umarım derdine derman bulursun.

Allah yardımcınız olsun. İnternette konuyla ilgili yazılar var, işin ehli bi doktora ulaşıp yine işin ehlinden doğru cevapları alabilirsiniz

Allah yardımcınız olsun. İnternette konuyla ilgili yazılar var, işin ehli bi doktora ulaşıp yine işin ehlinden doğru cevapları alabilirsiniz
21 yasina hala adet gormuo olmasi lazim ki bu yaşa kadar doktora gitmez mi insan ortaokulda butun arkadaslari adet gormeye baslio lisede biyiloji goruluo farketmio mu bende bi terslik var die?

bir arkadaşımda seninle aynı durumda. doktoru ona evleneceğin zaman gel yapay rahim takalım ilişkiye girebilmen için demişti gerçi arkadaşım evlenmeyi düşünmüyor o yüzden sorun etmiyor. en sağlıklı bilgiyi doktordan alırsınız

Yeni mi öğrendi acaba, dediğin de doğru
Ben 11 yasindayken o yas araliginda adet olacagimi biliodum 11-13 yas arasi oluyo cnk ki hakkatende 11 yasim bitmek uzereydi olmuştum sadece ben diil yakin arkadaşlarimda biliolardi konusuoduk cnk sen oldun mu ben oldum sen hala olmadin miii falan die işimiz yokmuş gibi :) :) :) o yuzden duymamasi bilmemesi imkansiz hadi o duymadi bilmio annesi de hic sormaz mi kizim bisiyin var mi sen adet gordun mu saklio musun falan die?

kusura bakmayın ama ya sizde çok cehalet var ya da konunuz gerçek değil
çünkü baya çelişki var konunuzda

Yeni mi öğrendi acaba, dediğin de doğru
Hayır yeni öğrenmedim bn 17 yaşımda gıttım sizin dediğiniz gibi dusunerek gittim once bana rahim darlığı var dediler ve bunun pek bir sakıncası olmadıgını ılıskı oluyla genişlediğini sadece iliskide sı kı ntı yasarrıgını söylediler evlenince tadavi olursun bundan sonrasına gerek yok dediler bizde tedaviyı bıraktık sonra bu yıl gittim sadece yumurtalıklar var rahim ve vajın yok dediler

Back