Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahm

Bi saattir yazdıklarınizi okuyorum bilmiyorsaniz yargilamayin ogrenin yardimci olun vajinana bakmadinmi diyen bi bayan vardi bakire bi kiz nasil anlarya siz acip icinemu bakiyinuz bende aminayla ayni durumdayım anlatiyim kizida uzmeyin bu hastaligi geciren bi insan psikolojik olarak cok yikiliyo bide siz yikmayin lutfen dogustan rahim olmadığı icin vajende gelişmiyo rahim vajen tupler yok sadece yumurta var taşıyıcı anne ile bebek sahibi olabiliyosyn disardan görünüm kapalı kızlık zari acilsa bile arkası yok yani kör bunun icinde cesitli yöntemlerle vajen yapiyolar kizlik zari diye bişey kalmiyo sinradanda olmuyoki umrumda degildi ameliyat oncesi esim olcak kisiye anlattım onun rizaligiyla evlendim rizaligida bebek olmiyacagi icin ameliyat olsun cok sukur mutluyum amaaa tek derdim su an anne olamamak

Arkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahmim ve vajina oluşmamış. Yanlız dıs görünüş olarak hersey var ama ici oluşmamış hastaneye gıttım fakat bana dediler cocugun asla olmaz. En önemlisi de vajınanın olmaması cocuk bir sekilde hal olur yanlız vajına isi kafamı cok karıştırıyor yani arkadaslar vajina yoksa ılıskı olmazmı bn anlamadım bana bu konuda yardım edecek birisi varmı benim bu hastalığımdan olan bir.arkadas varmı bunun amalıyatı varmıs yanlız ameliyat olmadan iliski olmazmı kızlık zarı varmıdır vajına yoksa LUTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN...
Canim özelden yazabilirsen yaz bana seninle ayni durumdayım ameliyat oldum ben

Back