- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
ben napıcam taşıyıcı anneyi?Tamamen resmi taşıci anne var bana yazın ozelden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben napıcam taşıyıcı anneyi?Tamamen resmi taşıci anne var bana yazın ozelden
Sizin için yazmadım rose benim gibi çıkmazsa olanlara yol göstermek amaçlı yazdım cok rezillik çektim benben napıcam taşıyıcı anneyi?
Ok şimdi anladım kusura bakmaSizin için yazmadım rose benim gibi çıkmazsa olanlara yol göstermek amaçlı yazdım cok rezillik çektim ben
Canim özelden yazabilirsen yaz bana seninle ayni durumdayım ameliyat oldum benArkadaslar merhaba bnm bu konuda kafam cok karısık ve sizden acil yardım istiyorum bnm doğuştan rahmim ve vajina oluşmamış. Yanlız dıs görünüş olarak hersey var ama ici oluşmamış hastaneye gıttım fakat bana dediler cocugun asla olmaz. En önemlisi de vajınanın olmaması cocuk bir sekilde hal olur yanlız vajına isi kafamı cok karıştırıyor yani arkadaslar vajina yoksa ılıskı olmazmı bn anlamadım bana bu konuda yardım edecek birisi varmı benim bu hastalığımdan olan bir.arkadas varmı bunun amalıyatı varmıs yanlız ameliyat olmadan iliski olmazmı kızlık zarı varmıdır vajına yoksa LUTFEN BİRİSİ YARDIM ETSİN...