Hayırlı olsun hevesinizAdetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
GebesinizHayırlı olsun hevesiniz
Erken olmasina ragmen baya net cizgi. Kan verin bence hayirli olsun insallah.Adetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Pazartesi günü ilk işim bu olacak herkes olumsuz konuştu o yüzden hevesim kırılmıştı çok teşekkür ederimErken olmasina ragmen baya net cizgi. Kan verin bence hayirli olsun insallah.
Az önce gezinirken bende rastladım çok umutlandim şuan inşallah hamileyimdirAy baya baya belirgin biz burda ne silikler gördük. Darısı başımıza inşallah. Hayırlı olsun
Bence gebesiniz yarın kan verin kesinleşsin.Az önce gezinirken bende rastladım çok umutlandim şuan inşallah hamileyimdir
Gecikmeden önce versem sıkıntı oluyor mu biraz araştırdım kan testi için gecikmeyi bekleyin demişler kararsız kaldımBence gebesiniz yarın kan verin kesinleşsin.
Idrarda çıkan kanda da çıkar sıkıntı olmaz. Ama bekleyebilirsiniz de.Gecikmeden önce versem sıkıntı oluyor mu biraz araştırdım kan testi için gecikmeyi bekleyin demişler kararsız kaldım
Regli olmana az bir zaman kaldıysa gecikmeyi bekle, kesin ve yüksek bir sonuçla öğren. Testlerin 2 side yanlış olamaz diye tahmin ediyorum, gebelik var. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerAdetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Acaba ne demek Allah AllahAdetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Bence gebesiniz hemen bi kan verin mutlaka bizide bilgilendirinAdetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Silik çizgi... Adı üstüne SİLİK. Araştırdım ama heryer farklı şeyler söyledi buraya yazdım çizgi çok net olsa sorar miyim sence ? Nasıl bı yorum bu Allah aşkınaAcaba ne demek Allah Allahadı üstünde gebelik testi pozitif çıktıysa HAMİLİK demek oluyor.
Çizgi gayet net neresi silik silik demeniz içim böyle bir test paylaşmanız lazım.Silik çizgi... Adı üstüne SİLİK. Araştırdım ama heryer farklı şeyler söyledi buraya yazdım çizgi çok net olsa sorar miyim sence ? Nasıl bı yorum bu Allah aşkına
Evet silik çizgi bu şekilde zor görünür,konu sahibi yanlış anladı sanırım yorumunuzu kötü bir şey yazmamışsınızÇizgi gayet net neresi silik silik demeniz içim böyle bir test paylaşmanız lazım.
Bana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.Çizgi gayet net neresi silik silik demeniz içim böyle bir test paylaşmanız lazım.
O eczane de körmüş gerçekten. Genç hanımefendi bilmemek ayıp değildir zaten öğrenmek ayıptır amma velakin testin üzerinde ki kutuda bile yazıyor okuyabilirdinizBana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.
KAN VERDINIZ MI ?Az önce gezinirken bende rastladım çok umutlandim şuan inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?