• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba ben 3 kere gebelik testi yaptım ama 3 ünde de silik çizgi çıktı ne demek bu?

Bana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.

Beta HCG 271 arkadaşlar hamileyim 🥺❤️❤️❤️ ağlamaktan yazamadım 🤗🤗
Yaa hayırlı olsun Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin 🤲🥰

Adetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Hayırlı olsun İnşallah ama baya net çizgi bence hamilesiniz İnşallah☺️

Pazartesi günü ilk işim bu olacak herkes olumsuz konuştu o yüzden hevesim kırılmıştı çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
Fark etmiyorlar insanı ne kadar kırıp üzdüklerini. Bende çok ağlamıştım tepkilerine. Umarım kanda da çıkar sizin bebişiniz 😍 bende ayın 20sini bekliyorum test için 3. Testim olacak. Çok heyecanlıyım 😍😍

Fark etmiyorlar insanı ne kadar kırıp üzdüklerini. Bende çok ağlamıştım tepkilerine. Umarım kanda da çıkar sizin bebişiniz 😍 bende ayın 20sini bekliyorum test için 3. Testim olacak. Çok heyecanlıyım 😍😍
Sizin testiniz ne çıktı acaba yorumları çok geç gördüm.

Back