- 28 Ağustos 2022
- 474
- 137
- 33
- 24
Simdi verdim iki saate yazarım güncel durumuKAN VERDINIZ MI ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi verdim iki saate yazarım güncel durumuKAN VERDINIZ MI ?
Ay bende heyecanlandım mutlaka haberdar et bizi iki saate uyumazsin inşallahSimdi verdim iki saate yazarım güncel durumu
Beta HCG 271 arkadaşlar hamileyim ağlamaktan yazamadımAy bende heyecanlandım mutlaka haberdar et bizi iki saate uyumazsin inşallah
Tebrik ederimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah balımBeta HCG 271 arkadaşlar hamileyim ağlamaktan yazamadım
Ayy harika hayırlı olsun inşallah canımBeta HCG 271 arkadaşlar hamileyim ağlamaktan yazamadım
Amin teşekkür ederim hepinizeTebrik ederimmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah balım
Bana da net gibi geldi zaten yaklasik 20 kişiye sordum ve üstüne satın aldığım eczaneye hepsi bana hamile değilsin dedi. Ama internette bakınca şüpheye düşüp sitede paylaştım hanfendi ben daha gencim 21 yaşındayım bunları bilmemem çok normal.
Yaa hayırlı olsun Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsinBeta HCG 271 arkadaşlar hamileyim ağlamaktan yazamadım
Hayırlı olsun İnşallah ama baya net çizgi bence hamilesiniz İnşallahAdetime 4 gün var ama bebek denemesinin üstünden 2 hafta geçti ilk hafta dayanamayıp test yaptım tek çizgi vardı çok üzüldüm bugün yani 2. Hafta tekrar yaptım test silik çıktı ama guvenemeyip iki test daha yaptım ikiside silik çıktı ne demek bu ?
Aaa ben şimdi gördüm Hayırlı olsun çok sevindim bende dün transfer oldum ayın 9u test yapıcam darısı bizim gibi bekleyenlerin başına İnşallahYaa hayırlı olsun Rabbim bizede hayırlısıyla nasip etsin
Aminn inşallah canımAaa ben şimdi gördüm Hayırlı olsun çok sevindim bende dün transfer oldum ayın 9u test yapıcam darısı bizim gibi bekleyenlerin başına İnşallah
hamileliğiniz nasıl gidiyor yorumları gördüm beta sağlıklı ilerliyor mu kalp atışı kese göründü müBeta HCG 271 arkadaşlar hamileyim ağlamaktan yazamadım
Fark etmiyorlar insanı ne kadar kırıp üzdüklerini. Bende çok ağlamıştım tepkilerine. Umarım kanda da çıkar sizin bebişiniz bende ayın 20sini bekliyorum test için 3. Testim olacak. Çok heyecanlıyımPazartesi günü ilk işim bu olacak herkes olumsuz konuştu o yüzden hevesim kırılmıştı çok teşekkür ederim
Erkek Bebek çok sağlıklı Allah'a şükür yorumu hiç görmemişim kusura bakmayınhamileliğiniz nasıl gidiyor yorumları gördüm beta sağlıklı ilerliyor mu kalp atışı kese göründü mü
Sizin testiniz ne çıktı acaba yorumları çok geç gördüm.Fark etmiyorlar insanı ne kadar kırıp üzdüklerini. Bende çok ağlamıştım tepkilerine. Umarım kanda da çıkar sizin bebişiniz bende ayın 20sini bekliyorum test için 3. Testim olacak. Çok heyecanlıyım