550 cc mi küçük geliyor550cc kas üstü protez takıldı high profil dr mecbur kas üstü takti çünkü önce olduğum mal dr kas üstü normalde suan olduğum dr asla kas üstü takmıyor hep kas altı. Neyse kas üstü 550cc takıldı 6.ayım çok kücük geliyor gözüme ne yapmam lazım yardıncı olur musunuz. boy 1.80 kg 63
Vallahi550 cc mi küçük geliyor
Tabii beklentiyle alakalı boyunuz da uzunmuş ama ben de 335 cc var şimdiden bazı şeylerde saklamak zor oluyorVallahi
Boyunuz kaç ben yapılıyımTabii beklentiyle alakalı boyunuz da uzunmuş ama ben de 335 cc var şimdiden bazı şeylerde saklamak zor oluyorşaşırdım size
Bel ağrısı yapar bu baya hafifBilmedigim bir konu. Ama burdaki yorumlardan 550 cc nin bayagi büsbüyük olduğunu da biliyorum. Keske 750 cc taktirsaydiniz bari 2.de
165 67 kiloyum ama sizin boyunuza kilonuza görede 550 cc iyidir diye düşünüyorum ama bu göreceli bir şey tabii küçük geliyor olabilir size kendi dokunuz var mıydı ?Boyunuz kaç ben yapılıyım
Ne iş yapıyorsunuz?550cc kas üstü protez takıldı high profil dr mecbur kas üstü takti çünkü önce olduğum mal dr kas üstü normalde suan olduğum dr asla kas üstü takmıyor hep kas altı. Neyse kas üstü 550cc takıldı 6.ayım çok kücük geliyor gözüme ne yapmam lazım yardıncı olur musunuz. boy 1.80 kg 63
165 67 kiloyum ama sizin boyunuza kilonuza görede 550 cc iyidir diye düşünüyorum ama bu göreceli bir şey tabii küçük geliyor olabilir size kendi dokunuz var mıydı ?
Suan çalışmıyorum nedenNe iş yapıyorsunuz?
Öncekinden kalma vardı165 67 kiloyum ama sizin boyunuza kilonuza görede 550 cc iyidir diye düşünüyorum ama bu göreceli bir şey tabii küçük geliyor olabilir size kendi dokunuz var mıydı ?
Özelden atabilirimfoto var mı
merhaba özelden atabilirseniz çok sevinirim çünkü bende benim ki küçük mü olacak diye tedirginim 375 sığmamış 355 koymuş 400 içinde büyük olur demişti , 1.68 boy kilom en son 50 e yakındıÖzelden atabilirim
G gulis012 şuan tüm kızlar özelden sizden foto bekliyor550cc kas üstü protez takıldı high profil dr mecbur kas üstü takti çünkü önce olduğum mal dr kas üstü normalde suan olduğum dr asla kas üstü takmıyor hep kas altı. Neyse kas üstü 550cc takıldı 6.ayım çok kücük geliyor gözüme ne yapmam lazım yardıncı olur musunuz. boy 1.80 kg 63
Tabikimerhaba özelden atabilirseniz çok sevinirim çünkü bende benim ki küçük mü olacak diye tedirginim 375 sığmamış 355 koymuş 400 içinde büyük olur demişti , 1.68 boy kilom en son 50 e yakındı
Müsait olduğumda atacağım