merhaba arkadaşlar. benim şöyle bi derdim var. 4-5 ay önce psikiyatriste gittim. bana depresyon ve uyum bozukluğu tanısı koydu ve tedaviye başladı. ancak ben kendimi iyi bir şekilde anlatabildiğimi düşünmüyorum. ben depresyonda olduğumu sanmıyorum çünkü bazen o kadar farklı ve mutlu bi insan oluyorum ki böyle bi insana depresyondasın denmesi bana saçma geliyor. aslında duygudurumum tam olarak şöyle ki ; bazen özgüvenim öyle bi tavan yapıyor ki gözüm kimseyi görmüyor. herşeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum. kendimi deli gibi alışverişe veriyorum asla yapmam dediğim şeyleri yapıyorum. çok agresif ya da sebepsiz yere çok mutlu hissediyorum. bazense kelimenin tam anlamıyla dibe vurmuş hissediyorum. hayatı üzerime bi yük olarak görüyorum yaşamak bile istemiyorum. içime kapanıyorum. araştırdım ve manik depresif olmaktan korkuyorum. doktoruma kendimi size iyi anlatamadım aslında böyle böyle şeyler yaşıyor ve hissediyorum dediğimde işimi bana öğretme diye tersledi.. ama gerçekten depresyonda olduğumu düşünmüyorum.