- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Yazınız "boşanmak için hangi sebepler gereklidir?" sorusunun cevabı gibi23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.
23 yaşında şu yaşadığınız hayatı kendiniz reva görüyor musunuz gerçekten. siz rehabilitasyon merkezi misiniz de böyle birini düzeltebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu süreçte ne kadar verirseniz verin ama çocuk yapmayın. Arada telef olur çocuğunuz23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.
Ayrılmayı dusunuyorum23 yaşında şu yaşadığınız hayatı kendiniz reva görüyor musunuz gerçekten. siz rehabilitasyon merkezi misiniz de böyle birini düzeltebileceğinizi zannediyorsunuz. Bu süreçte ne kadar verirseniz verin ama çocuk yapmayın. Arada telef olur çocuğunuz
Eski sevgili ne alaka şimdi?23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.
Evet aileside diyor ki her erkeğin sorunları var . Düzgün erkek yok. Bu ikinciye kumar olayı çıktı ablasi bu sebepten bosanilmaz tarzında laf kullandı üstüne üstlük dört görümce varYazınız "boşanmak için hangi sebepler gereklidir?" sorusunun cevabı gibi
Evet tek lafida şu ben maaşımi bile artık sana veriyorum nasıl oyniyimKumar borcu, elde para tutmama, esinin takılarını dahi gizlice alip kumara yatırdığı ve en son şiddet başladığı için 2 küçük çocuklu cook yakın bir tanıdigim boşanıyor. Sürekli düzelecek diye bekleyip durdu sonuç sıfır. Çocuk yokken kararınızı verip, önünüze bakin. Yaşınız daha cok genc.
maalesef ve maalesef kumar bağımlılığı bir çok bağımlılıktan, alkol veya madde bağlımlılığından gibi çok daha zor çözülebilir bir konu. Yani diğer bağımlılıklardan kurtulmak kumara bakarak daha kolay...bunu bilin geçecek diye beklemeyin. Hele kişi yaptığının farkında olmasına rağmen düzeltmek için hiç bir çaba göstermiyorsa. Çevrelerine yalan söyleme hırsızlıktan tutunda başınıcı ciddi belalara sokacak kişilerle görüşecektir. Yani bu durum geçmeyecek..şimdi siz kendinize sormalısınız katlanırmıyım diye.23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.
Düşünmeyin bence direk yapın.Ayrılmayı dusunuyorum
Sağa sola borç yaparak oynamadığı ne malum. Kumar alışkanlığı gerçekten çok zor. Eğer düzelecek gibiyse bi destek falan alinEvet tek lafida şu ben maaşımi bile artık sana veriyorum nasıl oyniyim
Desteğe tmm dedi Kur'an'a el basti sonra gelmediSağa sola borç yaparak oynamadığı ne malum. Kumar alışkanlığı gerçekten çok zor. Eğer düzelecek gibiyse bi destek falan alin
Hayatınızı evlenmek üzerine mi kurdunuz, eskı sevgilimle evlenseydim ne alaka şimdi, babasız kız cocukları cümlenize de katılmıyorum, kendı ayaklarınız üzerinde durabılseniz bu cumleyi kullanmazdınız.. Ama siz. Kolay yolu secmıssınız, onunla evlenmeseydım keske bununla evlenseydım diye.23 yaşında 9 aylık evliyim. Eşimle farklı dünyaların insanıyiz ve benim iyiniyetimi çok fazla su istimal etti. Kumar alışkanlığı vardı bileziklerim herşeyim gitti üstüne borçlandı söz vermesine rağmen kacinciya . En son ailesi öğrendi onunla konuşmuyor. Üç gün bu olaydan sokakta kaldı ben dayanamadım yardımcı oldum barıştım . Ailesine borçlandı yardımcı oluyorum ama bunun hali hal degil. Kur'an'a bastıgi halde ettiği sözleri tutmuyor. 4 ay önce bana karşı şiddet girişimindede bulundu . İstemediğim insanlarla takılıp ediyor ve ben artık çok yoruldum . Sırf arkadaşlarına hayır diyemedigi icin ben arkadaşlarıma söz verdim sen ablana gitme dedi ve çok kotu kavgaya tutuştuk iki gün önce yine seni döverim dikkafali tarzında laflar kullandı bana. Sosyal medyasında tarihimiz vardı onuda kaldırmış telefon şifresini sürekli değiştirir. Ben artık çok yoruldum ve çok pişmanım . Aile apartmanında oturuyorum bir yandan yaşlı ailesine ona bakıp çalışıyorum oysa bana bunu reva görüyor. İşyeri 40 gün izin verdi 40 günlük iş bulması gerekirken orda burda geziniyor. Gönlüm çok soğudu eski sevgilimle evlenmedigim için çok pişmanım . Ben artık ne yapicam kestiremiyorum çok yoruldum. İşte kız çocukları babasız olunca erkeklerde yapacaklarından hiçbir zaman çekinmiyor.
Bu nasil bir kafa yapisi?Evet aileside diyor ki her erkeğin sorunları var . Düzgün erkek yok. Bu ikinciye kumar olayı çıktı ablasi bu sebepten bosanilmaz tarzında laf kullandı üstüne üstlük dört görümce var
Yok onu düzeltecek daha ablası.Direk bosanin direk direk direk adliye ...cocukta yok sakın aksini dusunmeyin artik bence.
Heeeaaa pardoon temam ozamanYok onu düzeltecek daha ablası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?