- 14 Temmuz 2024
- 88
- 69
- 21
-
- Konu Sahibi Papatyaasigi1
Size krem vermek zorundalar bulaşıcı bir hastalık. Dokunduğunuuz her yeri sürekli silmek zorundasınız. Yatak çarşaf kıyafet ne varsa kaynar suda yıkamalısınız. Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim Sırf bitmek bilmeyen hastalığım yani uyuz yüzünden üye oldum Allah rızası için yardım edin 2 yaşında kızım var 3 aylık hamileyim ailecek çok kötü uyuz oldum yaklaşık 6 aydır geçmiyor hamile oldugum için doktorlar ilaç vermiyor kızım zaten çok kötü kaşınmaktan her yeri perişan geceleri uyuyamıyor napmalıyım Allah rızası için yardım edin nasıl geçer bu uyuz bebeğime bulaşır diye de çok korkuyorum
Kremin adı ne acaba. Hamile değilken çok Bi kaç tane krem kullandım ne yaptıysam geçmediNormalde doktorların ilaç vermesi gerekiyor.Bir krem var onu sürüp 1 gün kıyafet çıkarılmadan beklenmesi gerekiyor fakat ilacın adı aklima gelmiyor.Bütün yatak örtü vs şeyleri sıcak suda yıkamak şart
Sağolun teşekkür ederim gebe oldugum için herhangi Bi ilaç vermiyorlar bebeğe geçer diye doğumdan sonra tedaviye devam edebilirmişim 6 ay daha nasıl dayanıcam kafayı yicem yaSize krem vermek zorundalar bulaşıcı bir hastalık. Dokunduğunuuz her yeri sürekli silmek zorundasınız. Yatak çarşaf kıyafet ne varsa kaynar suda yıkamalısınız. Çok geçmiş olsun
Hamileyim herhangi Bi zararı olmaz değil mi kusura bakmayın bilmediğimden soruyorumKaranfil yağı sürer misiniz bi kaşınan yerlere? Uyuzu geçiriyor parazitleri öldürüyor diye biliyorum. Ve tüm eşyaları kıyafetleri siyah poşete koyup bağlayın 1 ay kalsınlar içindr
SağolunCok gecmis olsun sirkeyle yıkanmayi deneyin
Ben hamilelikte dişime çok kullandım ama tabi siz doktorunuza sorun istersenizHamileyim herhangi Bi zararı olmaz değil mi kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum
Farklı bir doktora göründünüz mü? Bu şekilde devam edemezsiniz zaten. İllaki bir ilacı vardırSağolun teşekkür ederim gebe oldugum için herhangi Bi ilaç vermiyorlar bebeğe geçer diye doğumdan sonra tedaviye devam edebilirmişim 6 ay daha nasıl dayanıcam kafayı yicem ya
Farklı bir doktora göründünüz mü? Bu şekilde devam edemezsiniz zaten. İllaki bir ilacı vardır
Çok geçmiş olsun3 farklı doktora göründüm canım hepsi de aynı şeyi diyor psikolojim bozuldu kafayı yiyeceğim vücudum mahvolmuş bu biri görmesin diye evin içinde bile çorapla geziyorum
Merhaba kaşıntılarınız nasıl oldu hala ilaç kullanmıyor musunuzMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim Sırf bitmek bilmeyen hastalığım yani uyuz yüzünden üye oldum Allah rızası için yardım edin 2 yaşında kızım var 3 aylık hamileyim ailecek çok kötü uyuz oldum yaklaşık 6 aydır geçmiyor hamile oldugum için doktorlar ilaç vermiyor kızım zaten çok kötü kaşınmaktan her yeri perişan geceleri uyuyamıyor napmalıyım Allah rızası için yardım edin nasıl geçer bu uyuz bebeğime bulaşır diye de çok korkuyorum
Malasef kullanamıyorum hala doktor doğumu bekle dedi. Vücudum hepsi yara olmuş insan içine çıkmaya utanıyorum artık herkes soruyorMerhaba kaşıntılarınız nasıl oldu hala ilaç kullanmıyor musunuz