Arkadaşlar 5-6 yaşlarından beri kaygı bozukluğum var . Bir çok anksiyete yaşadım . Ailem bana hep hakaret etti vurdu bu sorunlarım olduğunda . Senin beyninde tahta eksik , sen rahatsızsın , özür dileme yaptıklarından , hastalık hastasısın , annem sen beni çok uğraştırdın çok dinledim seni herşeyi takıyordun ,yanımdan ayrılmak istemiyordun , ben senle çok yoruldum , (evlat ayrımcılığı yapılıyordu ) ben yanlış anlıyormuşum gibi sen kıskançsın diyip psikoloğa getirdiler küçükken 2 eeans(ücretsiz bi psikologtu diye ) kıskançlık emaresi bulamadı psikolog . Ama bu sorunlarım için hiç ilgilenmediler . Zamanla öfke problemlerim panik ataklarım kurdeşenim fibromyaljim oldu . Öfkelerimden dolayı iyice şiddete maruz kaldım adım saygısız oldu , terbiyesiz oldum , kurdeşenime babamın söylediği laf boş duracağına uyuz gibi kaşınsan daha iyi , solunum yollarım etkilendi , sen hastalık hastasısın felan dediler en son tüm vücudum artık şişince doktora getirdiler doktor aileme sinir püskürdü . Ölmesini mi beklediniz dedi .. ilaçlar kullandım . Arkadaşlarımla aram bozuldu , sevgiliedindim sevilmek için ,yanlış insanlarla konuştum , en sonunda ben kötü oldum. Evlendim Rabbim iyi insan çıkardı karşıma , onla da sorunlar yaşadım başta , sonra tedaviye başladım , düzeldim öfkem kalmadı ama anksiyetem devam ediyor. Ailem hiç arkamda durmuyor beni hep üzüyorlar , doğum yaptım annemle konuşmuyoruz beni çok üzdü , dayanamıyorum bu insafsızlıklara , küçükken beni tedavi ettiremedikleri için kaygı bozukluğum çok dirençli , dayanamıyorum bunları yazarken bile ellerime ağrılar giriyor yutkunamıyorum , düşünme takma diyeceksiniz ama bu bi hastalık zaten insan istemsiz yaşıyor bunları . Bu kadar stres beni hasta edecek diye korkuyorum . Emziriyorum , evliyim ama çocuğuma ve eşime iyi gelemeyeceğim korkum var . Düzenlemedim ben , kendimi bi yerden atmak izimi kaybettirmek istiyorum çok korkuyorum artık düşüncelerime engel olamıyorum ne kendime ne insanlara iyi gelebildim arayıp ailemi içimdekileri kısmak istiyorum ama ne faydası olacak … çok kötüyüm .. nasıl aşıcam ne yapıcam terapi alıyorum ama 25 yılım hep travma şiddet kabus gibi hangi birinin etkisi düzelecek üzerimde .. canım çok sıkkın . İşim içinden çıkamıyorum sanki