Meraba arkadaşlar.Benim saçlarım kepekli bende kepek sorunu yoktu 1-2 ay içinde yeni başladı saç diplerim yağlı ama saç uçlarım felan yağlı değil.Kıvırcık ince telli saça sahibim ve çok kepek var.%100 kepekten tamamen kurtulmak için hangi şampuanı önerirsiniz lütfen yardımcı olun acilll !!!
Bu mükemmel bende de kepek sorunu var. yüzde yüz çözüyor :) hem de ipeksi yumuşaklık kazandırıyorrrr.. Kesinlikle headen shoulders şampuan kepeğe karşı olanını ve fotodaki renginde olanı al . bende bi tane bile kepek yok :)
Meraba arkadaşlar.Benim saçlarım kepekli bende kepek sorunu yoktu 1-2 ay içinde yeni başladı saç diplerim yağlı ama saç uçlarım felan yağlı değil.Kıvırcık ince telli saça sahibim ve çok kepek var.%100 kepekten tamamen kurtulmak için hangi şampuanı önerirsiniz lütfen yardımcı olun acilll !!!
ben de geçmeyen kepek sorunu vardı gerek kozmetik gerek eczane ürünü olan bir çok şey kullandım fayda etmedi çareyi tuzda gördüm durulama suyuna bir avuç kadar tuz attım en son saçıma o suyu döktüm her banyo sonunda saç derim tamamen temizlendi bir süre sonra
Benim yakınlarda balom var ve bu kepek sorunu yeni bşladı elidor yeşil olandan kullanıyorum acaip kepek yaptı ben de şampuan değiştirmek istiyorum şampuan çok olursa sevinirim çünkü bu saçlarla baloya gitmek istemiyorum
prozinc le başla derim medical bi ürünle önce saçın arınsın 20 küsür fiyatı sonradan head sholders a geçebilirsin benim babamda aklın almayacak kadar kötü kepeği vardı o head sholders la kurtuldu ben ikisinide kullandım ikiside iyi bu konuda
prozinc le başla derim medical bi ürünle önce saçın arınsın 20 küsür fiyatı sonradan head sholders a geçebilirsin benim babamda aklın almayacak kadar kötü kepeği vardı o head sholders la kurtuldu ben ikisinide kullandım ikiside iyi bu konuda
Peki teşekkür ederim aslında head and shoulders'i kullanmayı düşünüyorum açıkçası para felan sorun değil ama genel olarak herkes bunu öneriyor kepek konusunda :)