• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Arkadaşlar lütfen yardım edin kepekli saçlar için !!!!

hsno16

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
9
0
6
Meraba arkadaşlar.Benim saçlarım kepekli bende kepek sorunu yoktu 1-2 ay içinde yeni başladı saç diplerim yağlı ama saç uçlarım felan yağlı değil.Kıvırcık ince telli saça sahibim ve çok kepek var.%100 kepekten tamamen kurtulmak için hangi şampuanı önerirsiniz lütfen yardımcı olun acilll !!! :14:

Son düzenleme:
$dddddddddd.webp

Bu mükemmel bende de kepek sorunu var. yüzde yüz çözüyor :) hem de ipeksi yumuşaklık kazandırıyorrrr.. Kesinlikle headen shoulders şampuan kepeğe karşı olanını ve fotodaki renginde olanı al . bende bi tane bile kepek yok :)

Ayrıca üzülme çözülemeyecek problem değil iljk kullanımda kepeklerin gider garanti veriyorum :)

Bana şey demişlerdi kimyasal içeren şampuanlar daha çok kepek yapar diye kesinlikle geçirir mi ? Birdaha oluşma riski azalır mı ?

Meraba arkadaşlar.Benim saçlarım kepekli bende kepek sorunu yoktu 1-2 ay içinde yeni başladı saç diplerim yağlı ama saç uçlarım felan yağlı değil.Kıvırcık ince telli saça sahibim ve çok kepek var.%100 kepekten tamamen kurtulmak için hangi şampuanı önerirsiniz lütfen yardımcı olun acilll !!! :14:

prozinc eczanede satılıyo medical şampuan marketlerde bulamazsın reçetesiz satılır bide head shoulders var

cnm bn kepek sorunumdan clear ile kurtuldum 4-5 yıkamada kepek falan kalmadı bir dahada kepek sorunum olmadı. ne zaman sampuan degiştrmeye kalksam kepek oluyor sonra hemen cleara dönüyorum kepek falan kalmıyor :34::34::34:

ben de geçmeyen kepek sorunu vardı gerek kozmetik gerek eczane ürünü olan bir çok şey kullandım fayda etmedi çareyi tuzda gördüm durulama suyuna bir avuç kadar tuz attım en son saçıma o suyu döktüm her banyo sonunda saç derim tamamen temizlendi bir süre sonra

Benim yakınlarda balom var ve bu kepek sorunu yeni bşladı elidor yeşil olandan kullanıyorum acaip kepek yaptı ben de şampuan değiştirmek istiyorum şampuan çok olursa sevinirim çünkü bu saçlarla baloya gitmek istemiyorum

Peki siz hangisi önerirsiniz ?

prozinc le başla derim medical bi ürünle önce saçın arınsın 20 küsür fiyatı sonradan head sholders a geçebilirsin benim babamda aklın almayacak kadar kötü kepeği vardı o head sholders la kurtuldu ben ikisinide kullandım ikiside iyi bu konuda :34:

prozinc le başla derim medical bi ürünle önce saçın arınsın 20 küsür fiyatı sonradan head sholders a geçebilirsin benim babamda aklın almayacak kadar kötü kepeği vardı o head sholders la kurtuldu ben ikisinide kullandım ikiside iyi bu konuda :34:

Peki teşekkür ederim aslında head and shoulders'i kullanmayı düşünüyorum açıkçası para felan sorun değil ama genel olarak herkes bunu öneriyor kepek konusunda :)

Arkadaşlar head and shoulders almayı düşünüyodum fakat yorumları okudum saç dökmesi ve sivilce yapıyomuş doğru mu ??

Back
X