• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen ilişki sırasında su bazlı kayganlaştırıcı harici birşey kullanmayın

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
Son zamanlarda o kadar çok denk geliyorum ki,
acı sorunu olanlara, vajinismus olanlara vs
bepanthen krem,
vazelin,
bebe yağı,
nemlendirici,
hatta ayçiçek yağı bile !!!!!
tavsiye edenler var.

lütfen!!!! vajinanın bir ph değeri vardır. Sadece su bazlı kayganlaştırıcılar kullanın, hatta kokusuz ve renksiz olmasına dikkat edin.

Ben rasgele kullandığım bir yağ yüzünden 1 ay boyunca kan işedim. 1 yılda ancak kendine geldi idrar yolları ve genital sistemim. lütfen duyarlı olun, böyle saçma şeyler tavsiye ederek yararlı olmuyorsunuz.

Nedir yani bir kayganlaştırıcı almak zor mu? 1 damla yetiyor zaten.

Eğer bir bilginiz yoksa lütfen bilmeyen insanlara bu tarz saçma şeyler tavsiye etmeyin, size zarar vermemiş olabilir, ama bu diğerine zarar vermeyeceği manasına gelmez.. :20:

aynı problem bendede var ve geçmiyor:( genital bölgem çok yanıyor nasıl geçirdiniz hangi doktora gittiniz acaba

Son zamanlarda o kadar çok denk geliyorum ki,
acı sorunu olanlara, vajinismus olanlara vs
bepanthen krem,
vazelin,
bebe yağı,
nemlendirici,
hatta ayçiçek yağı bile !!!!!
tavsiye edenler var.

lütfen!!!! vajinanın bir ph değeri vardır. Sadece su bazlı kayganlaştırıcılar kullanın, hatta kokusuz ve renksiz olmasına dikkat edin.

Ben rasgele kullandığım bir yağ yüzünden 1 ay boyunca kan işedim. 1 yılda ancak kendine geldi idrar yolları ve genital sistemim. lütfen duyarlı olun, böyle saçma şeyler tavsiye ederek yararlı olmuyorsunuz.

Nedir yani bir kayganlaştırıcı almak zor mu? 1 damla yetiyor zaten.

Eğer bir bilginiz yoksa lütfen bilmeyen insanlara bu tarz saçma şeyler tavsiye etmeyin, size zarar vermemiş olabilir, ama bu diğerine zarar vermeyeceği manasına gelmez.. :20:

Back