• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadaslar lutfen bana bilgi verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Arkadaşlar biz pazartesiden bu yana ilişki yaşıyoruz ocak 6 da ve 7 de cift cizgiyi gördüm yani ovulasyon testi yaptim 6yıda 7 yide 8 ide değerlendirdik 8 i çatlamıştı bugunde iliskiye girmem gerekiyor mu eşim artık yok gelmiş dio cok zorlandı dun Gece bana bilgi verin ne olur

Hayir canim 3 gunu degerlendirdiysen sorun yok girmeye bilirsin

Bence ara verin üst üstüne zaten sperm sayısı ve kalitesi azalıyor. Spermler içerde 72 saate kadar yaşıyomuş.en azından bu gün ara verin adama da yazık.2 güne bir normal piki görüp siliklestiyse

Hergün iliski yaşadık artık bende çok yoruldum smdi gene denedik yok. Olmuyor gelmiyor artık.

Eklentiler

• 16101846443932382461150361603141.webp
    16101846443932382461150361603141.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar beni rahatlatin lütfen

Arkadaşlar biz pazartesiden bu yana ilişki yaşıyoruz ocak 6 da ve 7 de cift cizgiyi gördüm yani ovulasyon testi yaptim 6yıda 7 yide 8 ide değerlendirdik 8 i çatlamıştı bugunde iliskiye girmem gerekiyor mu eşim artık yok gelmiş dio cok zorlandı dun Gece bana bilgi verin ne olur
Canım en önemli günleri değerlendirmişsiniz ki zaten spermler 72 saat canlı kalabiliyormus inşaallah önümüzdeki ay çift çizgiyi görürsün

Sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten bu kadar stres yapmayın. Şu stresiniz yüzünden olacaksa da olmaz.
Ama bazı yerler çatladıktan sonra iliski diyor benimki dün çatladı akşamı.iliski oldu

Ama bazı yerler çatladıktan sonra iliski diyor benimki dün çatladı akşamı.iliski oldu
Tamam ilişki olmuş zaten e sperm vajina içinde 72 saat canlı kalabildiğine göre bir sorun yok demek ki.. Ayrıca fazla yapmşsınz birkaz gün durup spermin gelişmesini beklemeniz lazım zaten. Bugün yapsanım kalitesiz olur.. O yüzden doktorlar genelde 1 gün ilişki 1 gün dinlenmeyi öneriyorlar.

Tamam ilişki olmuş zaten e sperm vajina içinde 72 saat canlı kalabildiğine göre bir sorun yok demek ki.. Ayrıca fazla yapmşsınz birkaz gün durup spermin gelişmesini beklemeniz lazım zaten. Bugün yapsanım kalitesiz olur.. O yüzden doktorlar genelde 1 gün ilişki 1 gün dinlenmeyi öneriyorlar.
Zaten benim şüphem var hala hergun iliskiye girince spermin kalitesiz oluşumu bende okudum ve biz hergun girdik ve bu yüzden tutmaz diye de düşünüyorum ıns da çabalarımızın karsilığını alırız bakalım ne olcak peki ne zaman idrar testinde çıkar.

Zaten benim şüphem var hala hergun iliskiye girince spermin kalitesiz oluşumu bende okudum ve biz hergun girdik ve bu yüzden tutmaz diye de düşünüyorum ıns da çabalarımızın karsilığını alırız bakalım ne olcak peki ne zaman idrar testinde çıkar.
Sonki ilişkiden sonra 12. Gün net çıkar. Bugün yapmayın yarın yapın ilişki

Ama yumurtam çatladı daha gerekiyor mu yani iliski adet olana kadar.
Bir yumurta yumurtlamadan sonra 24 saate kadar canlı kalabilir. Bu süre zarfında hamileliğin gerçekleşmesi için sperm yumurtayla birleşerek onu döllemelidir. Aslında tam da yumurtlama gününde cinsel ilişkiye girmeniz gerekmez, sperm cinsel ilişkiden sonra fallop tüplerinde 3 ila 5 gün canlı kalabilir ve yumurta yumurtalıktan salındığında onu hala dölleyebilir.

Bu, yumurtlamadan önceki günlerde ve yumurtlama gününde cinsel ilişkiye girmeniz halinde hamile kalma olasılığınızın daha yüksek olduğu anlamına gelir

Kuzum niye eziyet ediyosunuz birbirinize sperm icerde 72 saat canli zatrn ben 24 saatte bir iliski yasiyodum hamile kaldim ozellikle stres ypmadim bnde sizin gbi hergun ypiyodum tutmuyodu

Kuzum niye eziyet ediyosunuz birbirinize sperm icerde 72 saat canli zatrn ben 24 saatte bir iliski yasiyodum hamile kaldim ozellikle stres ypmadim bnde sizin gbi hergun ypiyodum tutmuyodu
Valla kuzum artık boşa saldım ben yapıcam bisey yok ama kasiklarimda sanci var kollarımı kaldırdığım zaman yattığım zaman neden acaba

Back
X