• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar köşe yada normal oturma grubumu hangisini tercih edeyim

Evine gelen gidene göre, zevkine göre, evinin büyüklüğüne göre değişir. Bunlar hakkında bilgi verirsen öneri sunabiliriZ.

Merhaba ben köşe takimi düşünüyorum canim kiraciyim simdilik köşe takimi ister istemez her eve uyar diye düşünüyorum belki yanlis olabilir bilmiyorum ama benim fikrim bu hatta daha yeni aldik;)

Ben eşimi yükte hafif yürekte ağır seviyorum...
Ben iken Biz olmaya 45 gün kaldı...

bende önümüzdeki ay evleniyorum ve bende köşe takımı aldım:)
kırmızı köşem istiyordum yıllardır, oturma odamda ufak olunca kırmızı köşem aldım kombinledim .
ama salon takımı 2 üçlü ve 2 berjerden oluşuyor. Karar senin tatlım ama köşem oturma odalarında hoş duruyor 2-4 kişi olduğunda evde özellikle kışın çok rahat oluyor benim ablamın evinde de var

Nerden aldınız köşe yi rahat yatak olabilecek bişe istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben weltew cadde kose takimini aldim yesil renkli olan ayni anda yatak oluyor hem uclu kismi hem ikili kismi canim bir bak canim netten;)

Arkadaşlar merhaba öncelikle her güne gülerek başlamanızı tavsiye ederim  ben küçük büyük herkese is ter hediye ister düğün kına sünnet parti doğum günü aklınıza gelecek her türlü şeye uygun butik sabun kokulu taş kurabiye çerçeve yapıyorum bunlar haricinde de inanın şuan hatırlamadığım öle çok emek var ki  hamileliğimde başladığım bu sevdalara sizlere sunarak devam etmek istiyorum uygun fiyata sevginizi olabildiğince hoş sunmanızi isterim birkaç örnek fotoğraf koyuyorum paketle süsleme sizin isteğiniz üzerine hazırlıyoruz

Back