arkadaslar kk-de actigimiz konularda hakaret iceren uyeler site yonetimine nasil sika

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.764
2.293
333
36
Arkadaslar acdigimiz konularda seviyesiz tarzda yorum yazan kisiliye dokunan hakaret iceren seviyessiz mesajlari ile ozellikle ortaligi karistirmak niyetli uyeleri site yonetimine nasil sikayet edebiliriz

Arkadaslar acdigimiz konularda seviyesiz tarzda yorum yazan kisiliye dokunan hakaret iceren seviyessiz mesajlari ile ozellikle ortaligi karistirmak niyetli uyeleri site yonetimine nasil sikayet edebiliriz
Altta üçgen varya oraya tiklayip şikayet edebilirsin..

Bunun icin kucuk bir arastirma yapip konu acmasaydiniz keske.

senın konularına yorum yaparken çok itina göstercem beni şikayet etme sakın

AYnennn canim neyazikki ortaligi karistirmakla mesgul olup yersiz konusup ortaligi karistiranlarda var

Ama bunlar bir grup.Toplu şikayet ettiğin zamanda hepsi pasif edilemediği için yönetimde bir-iki kişiyi pasife alıyor diğerlerinin seviyesiz yorumları yanlarına kar kalıyor.

En güzeli böylelerini engellemek,muhatap alıp yanıt vermemek.

Kullanıcı kontrol panelini tıklayınca ,sol tarafta yasaklı listesi seçeneği ile zararlı gördüğün kişilerin nicklerini seçip ekleyerek listeni oluşturup bir daha bu kişilerin yaptığı gereksiz yorumları görmüyor rahat ediyorsun

Aynen bir grup bunlar inanin okadar terbiyesizlerki resmen hakarete ugradim kadinlarkulubunde minnakmimar office adli uyeler tarafindan ortaligi karistiran daha bisuru var okadar seviyesizce yorum yaziyorlarki inanin sirf(ben doktoraliyim esim universiteli bize yakismiyo boyle davranis)demem yuzunden doktora lafini 100 tarafa cekdiler guya ben hava atiyorum git insanlik ogren diyolar gormemis diyo site yonetimi bunlari goruyomu acaba bu terbiyesizlik baska bi adi yok

Kullanici kontrol paneli nerde acaba bulamiyorum sitede yeniyimde cok tesekkur ederim bilgilendirdiyiniz icin

Benzer bir konuda ben de hakarete uğradım. Açılan konuya seviyeli yorum yaptığım halde yorumumu beğenmeyip hakaret ettiler . Aynı düşünmek zorunda değiliz ki. Ben de şikayet edicem. Telefondan yazdığım için bulamadım ilgili butonu. Bilgisayardan girince şikayet edicem artık

Bende telefonla giriyorum niye buderecede agir geldi benim doktoraliyim sozum anlamadim hem ben dogru duzgun bisekilde yazdim niye boyle komplekse girdiler anlamadim nekadar bitane dusuk bana gormemis diyo sen beni nerden biliyosun ki bana gormemis diyosun yurtdisinde dogma buyumeyim tum tahsil hayatim yurtdisinda gecdi bana diyoki harflerin yerini yalnis yaziyo sen doktora falan bitiremezsin diyo nekadar dusuk bir mantik ve zihniyet bu nekadar dar dusunceli kadinimiz var diyip uzulmekden baska diycek bisey yok kendi adima canim dar bilgi dar bi beyin dar bi dusunce barindirir demekden baska bisey yok insallah sitede bida karsilasmayiz boleleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…