Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altta üçgen varya oraya tiklayip şikayet edebilirsin..Arkadaslar acdigimiz konularda seviyesiz tarzda yorum yazan kisiliye dokunan hakaret iceren seviyessiz mesajlari ile ozellikle ortaligi karistirmak niyetli uyeleri site yonetimine nasil sikayet edebiliriz
Altta üçgen varya oraya tiklayip şikayet edebilirsin..
Bunun icin kucuk bir arastirma yapip konu acmasaydiniz keske.
Arkadaslar acdigimiz konularda seviyesiz tarzda yorum yazan kisiliye dokunan hakaret iceren seviyessiz mesajlari ile ozellikle ortaligi karistirmak niyetli uyeleri site yonetimine nasil sikayet edebiliriz
senın konularına yorum yaparken çok itina göstercem beni şikayet etme sakın![]()
hakaret küfür direk şikayet![]()
AYnennn canim neyazikki ortaligi karistirmakla mesgul olup yersiz konusup ortaligi karistiranlarda var
Ama bunlar bir grup.Toplu şikayet ettiğin zamanda hepsi pasif edilemediği için yönetimde bir-iki kişiyi pasife alıyor diğerlerinin seviyesiz yorumları yanlarına kar kalıyor.
En güzeli böylelerini engellemek,muhatap alıp yanıt vermemek.
Kullanıcı kontrol panelini tıklayınca ,sol tarafta yasaklı listesi seçeneği ile zararlı gördüğün kişilerin nicklerini seçip ekleyerek listeni oluşturup bir daha bu kişilerin yaptığı gereksiz yorumları görmüyor rahat ediyorsun![]()
Ama bunlar bir grup.Toplu şikayet ettiğin zamanda hepsi pasif edilemediği için yönetimde bir-iki kişiyi pasife alıyor diğerlerinin seviyesiz yorumları yanlarına kar kalıyor.
En güzeli böylelerini engellemek,muhatap alıp yanıt vermemek.
Kullanıcı kontrol panelini tıklayınca ,sol tarafta yasaklı listesi seçeneği ile zararlı gördüğün kişilerin nicklerini seçip ekleyerek listeni oluşturup bir daha bu kişilerin yaptığı gereksiz yorumları görmüyor rahat ediyorsun![]()
Aynen bir grup bunlar inanin okadar terbiyesizlerki resmen hakarete ugradim kadinlarkulubunde minnakmimar office adli uyeler tarafindan ortaligi karistiran daha bisuru var okadar seviyesizce yorum yaziyorlarki inanin sirf(ben doktoraliyim esim universiteli bize yakismiyo boyle davranis)demem yuzunden doktora lafini 100 tarafa cekdiler guya ben hava atiyorum git insanlik ogren diyolar gormemis diyo site yonetimi bunlari goruyomu acaba bu terbiyesizlik baska bi adi yok
Benzer bir konuda ben de hakarete uğradım. Açılan konuya seviyeli yorum yaptığım halde yorumumu beğenmeyip hakaret ettiler . Aynı düşünmek zorunda değiliz ki. Ben de şikayet edicem. Telefondan yazdığım için bulamadım ilgili butonu. Bilgisayardan girince şikayet edicem artık