- Konu Sahibi Cakiltasideniz
-
sağol canım ya hepimiz mutlu olalım inşallah.ben daha şimdiden çok heyecanlanıyorum ozaman naparım bilmiyorum valla:18::18::18: ya uzak mesafe olunca da zor oluyo . bizim söz olucak ondan 2 ay sonra nişan olucak daha sonra da düğün.erek tarafı içinde biraz zahmetli olucak ama yapcak bişye yok
Ben sakaryalı'yım bursa'ya gelin gidiyorum canım
acaba gelinlikle kına yakılmaz mı? nolcak sanki giy cıkar bi sürü eziyet..ayrıca bir de duvak olucak basımızda onu da hesaplamalı.
Boşver gelsinler gitsinler, uğraşsınlar.
Sonra kıymet bilinmiyor.
Büyüklerim bana söylerken ben dinlemedim ama hak veriyorum.
Sevdiği için çabalamadan kimse kıymet bilmiyor
Kızlar gelinlik konusunda ben de kararsızım İstanbul'a gelin gidicem ama kına gecemde giymeli miyim bilmiyorum.Yani tüm gece giymem ama bi göstermeli miyim sizce çünkü İstanbul'A tüm akrabalarımız gelemiyecekAkıl verin lütfen
Arkadaşlar bizim burda kızlar kınasında da gelinlik giyiyor ama forumda herkes abiye giymiş kınasında gelinlik giyen arkadaşlar var mı yada ben tek mi olucam?seneye düğünüm olursa inşallah.
Kız tarafının düğünü istanbulda , nikah ve asıl düğünüm izmirde olcak gibii :/
Öneriler:
1- Düğün salonu tutulur. Gelinlik giyilir. Kına yakılacağı zaman erkek misafirler ve damat seni umursamaz, gider bindallı giyersin kına yakılır ve nasıl bilmem bi şekilde düğün biter..
2- Düğün salonu tutulur. Gelinlik giyilir. Kına yakılacağı zaman erkek misafirler ve damat seni umursamaz, oturduğun yerde başına kırmızı kına tülü örtülür , kına yakılır.. (Ya gelinliğe sürülürse)
3- Evde kına gecesi yapılır , düğün salonu tutulur ve ertesi gün gelinlkle düğün yapılır.. Erkek misafirler ve damat seni umursar, nikah ve bir düğünde izmirde yapılır
Hangisi hangisi hangisiii? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?