arkadaşlar kaç ay sonra hamiş kaldınız yazarsanız sevinicemm

valla bende ne duyduğunuzu merak ettim.
merakta bırakmayın bizi.
sonuçta birçok insan hamilelik için uğraşıyor

Canım bende 6 yıllık evliyim doktorlar bir sorun bulamadılar birşeyin yok dediler ama stres çok vardı Afyon telek tüp bebek merkezinde bu sene tüp bebek yapacaktık doktor bizi 1 sene daha beklemeye ikna etti bir şeyiniz yok boşa para vermeyin dedi bu zamana kadar 2 aşılama 1 boş keseli gebelik ve 1 düşük yaptım bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim inşallah bu defa bebişimizi kucağımıza alırız allah isteyen herkese versin kib.

arkdaşlar kaç ay üzerine hamiş kaldınız tedaviylemi normal yollamı duymaya ihtiyacım varvereliniortakvereliniortak

merhaba ben şu an 8+6 haftalıkım 4. denememde doğal yollarla hamile kaldım ama kendimi 9. denemeye kadar hazırlamıştım, o sebeple bizimki erken bile oldu diyorum, darısı isteyen herkese

hannem şu yöntemi bizimle de paylaşsan, bak merak eden bir sürü kişi var.

katılıyorum size bende çok merak ettim. arkadaşlar benlik bir konuyu konuşuyorsunuz
mayısta korunmayı bıraktık ama henüz bir durum yok dr bende piko var diye 3,5 yıl ben yasmin kllandım şimdide bıraktım ama hemen acele edip dr a gitmiştim. ilk yumurtlamam için ilaç verdi yumurta gelişmedi ve bu sürede ben çok yoruldum.zaten düzensizlikte var.
ve dr u bi 6 ay bıraktım ikinci denemeyi yapmadım zaten. rabbim gerek duymaz ve hayırlısıyla bebişimizi verir sağlıklı eli ayağı düzgün şu mübarek günde inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

6 ay sonra kaldım canım korunmayı bıraktım ve kaldım sımdı 5 aylık bı oĞlusum var

bende 1.5 yıllık evliydim korunmayı bıraktığımda 9ay hamile kaldım normal yollarla 2 yılıma girdiğimde o ay hamileydim ve eşim evlendiğimiz ilk günden beri 2yıl geçsin ondan sonra diyodu ve dediği gibide öyle oldu ve şuan 36 haftalık hamileyim yakın zamandada bebeğime kavuşcam sizlere tavsiyem sakın stres yapmayın arkadaşlar kendinizi ve eşinizi üzmeyin biliyorum bunu yapmak çok zor ama insan çok yıpranıyo en ummadığınız anda bebeğiniz geliyo rahat olun evliliğinizin tadını çıkarın ve sizlere tavsiyem ayıp olurmu bilmiyorum ama ilişki öncesii kesinlikle oral seks yapmayın bu çocuk oluşması konusunda çiftleri çok etkiliyomuş biraz açık yazdım ama kusura bakmayın

canım ben 4,5 yıllık evliyim eşim korundu bu süre içerisinde Allaha şükür karar verdiğimiz zaman 3 ay içinde hamile kaldım... Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bi duygu şimdiden hele bidee kollarıma aldığımda nasıl olacağını çok merak ediyorum inş. sağlıklı sıhatli bebişler nasip eder Allah... ama kesinlikle stres yapma rahat oll Allah hayırlı zamanda sana tüm isteyenlere nasip eder inş...

X