Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm ya bend eçok istiyorum ama olmuyo iki ylli devirdik bizde bakalım hayırlısı:çok üzgünüm:iknci yılımızı doldurduk temmuzda. normal yolla oldu temmuzda bırakmıştık korunmayı şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim kesem göründü bugün çok güzel bir duygu isteyen herkesin yaşaması dileğiyle
arkdaşlar kaç ay üzerine hamiş kaldınız tedaviylemi normal yollamı duymaya ihtiyacım varvereliniortakvereliniortak
SLM CNM
evliliğimizde 3 yılımıza girdik.mayıs ayında bebek istemeye başladık.allaha şükür ağustosta hamile kaldım.4 ay gibi bir sürede normal olarak.netten yumurtlama günlerini hesapla o günlerde agırlık ver cnm.inş en kısa sürede bebişine kavuşursun.....
Konu yanlış bölüme açılmış:sinifsinif:
arkadasım ben mayıs 2008 de ewlendım ilk 6 ay korundum igneyle igneyı kullanmadıgım yanı 7. ayda hamıle kaldım fakat dustu bebısım dusukten sonra hıc korunmadıgımız halde 7 ay hamıle kalamadım fakat bırınden bısı duydum onu yaptım ve hamıle kaldım su anda
8+6 haftalık hamıleyım böle işte :teytey: