arkadaşlar kaç ay sonra hamiş kaldınız yazarsanız sevinicemm

61esra

ALLAH'IM SANA ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
1.463
0
41
arkdaşlar kaç ay üzerine hamiş kaldınız tedaviylemi normal yollamı duymaya ihtiyacım varvereliniortakvereliniortak

iknci yılımızı doldurduk temmuzda. normal yolla oldu temmuzda bırakmıştık korunmayı şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim kesem göründü bugün çok güzel bir duygu isteyen herkesin yaşaması dileğiyle

iknci yılımızı doldurduk temmuzda. normal yolla oldu temmuzda bırakmıştık korunmayı şimdi 4 hafta 5 günlük hamileyim kesem göründü bugün çok güzel bir duygu isteyen herkesin yaşaması dileğiyle
amin cnm ya bend eçok istiyorum ama olmuyo iki ylli devirdik bizde bakalım hayırlısı:çok üzgünüm:

canım ben 1.5 yıldır korunmuyorum ama olmuyor...

haplar iğneler tedaviler oldum olmadı..

2 kezde aşılama yaptırdım tutmadı..

eşimdede sorun yok bendede...

şimdi çaremiz tüp bebek..

ben şimdi tüp bebek istemiyorum sebebi artık birazcık dinlenmek istiyorum kafamı dağıtmak pek sanmıyorum ama denicem...

zaten tüp bebek hem maddi hemde manevi yıpratıyor bende hazır değilimm

inşallah sana rabbim hemen verirde güzel haberlerini burdan duyarızz

hiç stres yapma bak benim de iki yıl sonra oldu rabbim bilir onun hayırlı zamanını oluverir seninde adetten 14. gününü iyi değerlendir olur inşallah

arkdaşlar kaç ay üzerine hamiş kaldınız tedaviylemi normal yollamı duymaya ihtiyacım varvereliniortakvereliniortak

canım bizde 3 yıllık evliyiz 3 ay yumurtlama takibi yapıldı klomen catlatma ignesi falan Allahıma cok şükür 3. ayın sonunda hamile kaldım bugün 6hafta 5günlük Allahım sizede verir insallah Allahım herkese anne baba olmayı nasip etsin

normal yoldan fakat 8 ay bekletti bizi yaramaz :) darısı isteyen herkesin başına.

SLM CNM

evliliğimizde 3 yılımıza girdik.mayıs ayında bebek istemeye başladık.allaha şükür ağustosta hamile kaldım.4 ay gibi bir sürede normal olarak.netten yumurtlama günlerini hesapla o günlerde agırlık ver cnm.inş en kısa sürede bebişine kavuşursun.....

bende 3 yıllık evliyim bu haziran ayında hamile kalmak için ilacı bıraktım,ve iki ay sonra bebişimiz geliyorum dedi şimdi 8 haftalık hamileyim,zor bi bekleyiş oldu valla,herkez sizin bebeğiniz çok zor olur dedi,uzun süre korundun dedi ama mevlam bizi yormadı ;rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşlh hayırlısı ile....

SLM CNM

evliliğimizde 3 yılımıza girdik.mayıs ayında bebek istemeye başladık.allaha şükür ağustosta hamile kaldım.4 ay gibi bir sürede normal olarak.netten yumurtlama günlerini hesapla o günlerde agırlık ver cnm.inş en kısa sürede bebişine kavuşursun.....

sagol kızlar bende anne olacagıma oyle inaniyorumki ama dediginiz gibi tek şey sabir

Canım öncelikle inşallah kalırsın, kısmet sanırım biraz ben evlenir evlenmez kaldım. Ovülasyon dönemini iyi bilmek ve takip etmek lazım , eğer bir sorun yoksa ve ovülasyon dönemini de tutturduysan kalmamak için bir sebep yok gibi gözüküyor. HAyırlısı inşallah.

arkadasım ben mayıs 2008 de ewlendım ilk 6 ay korundum igneyle igneyı kullanmadıgım yanı 7. ayda hamıle kaldım fakat dustu bebısım dusukten sonra hıc korunmadıgımız halde 7 ay hamıle kalamadım fakat bırınden bısı duydum onu yaptım ve hamıle kaldım su anda
8+6 haftalık hamıleyım böle işte :teytey:

canım ben 7 yıllık evliyim ama hep doğum kontrol hapıyla korundum 7 yıl, haziranda bıraktım şimdi 5 hafta 2 günlük hamileyim darısı başına inş normal yolla oldu

4 aylık evliyim ilk ayımda kaldım ilki malesef düşükle sonuçlandı :gitme: şimdi ikinciye hamileyim düşükten sonra hiç regl olmadım :nazar:

Ben 4 yıllık evliyim. 3 yıl çocuk istemediğim için Yasmin kullandım. 3 yılın sonunda ben çocuk istediğimde bazı psikolojik rahatsızlıklar yüzünden tedavi görmem gerekti. Antidepresan kullanırken gebe kalmak tehlikeli olacağı için tekrar Yasmin'e başladım. Bu arada psikolojik sıkıntılarımdan dolayı her ay yumurtalıklarım kist yapmaya başladı.. Antidepresan tedavim Nisan sonunda bitti. Doğum kontrol hapını da o ay bıraktım. Haziran'da hamile kaldım...

merhaba kızlar bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldım Allah olmayan herkese verir inşallah olanlarda hayırlı hamilelik geçiririler....

arkadasım ben mayıs 2008 de ewlendım ilk 6 ay korundum igneyle igneyı kullanmadıgım yanı 7. ayda hamıle kaldım fakat dustu bebısım dusukten sonra hıc korunmadıgımız halde 7 ay hamıle kalamadım fakat bırınden bısı duydum onu yaptım ve hamıle kaldım su anda
8+6 haftalık hamıleyım böle işte :teytey:

pardon ne duyduğunuzu yazabilirmisiniz:)özel değilse tabi

X