Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

benimki o takımın pembesi canım :) ben pek kırmızı sevmem de :) sağ ol kuzucm:KK16::KK16::KK16::KK16:

anladım canım :)

:nazar: masallah canım bende bugün karar aldım her ay senin dediğin gibi biriktirip toplu alayım dedim ilk yemek takımını alacagim ve bi liste yapayim neler lazım mutfakta diye düşünüyorum
dün gece sürekli bunu düşündüm çok takıntılıyim :KK43:

anladım canım :)

:nazar: masallah canım bende bugün karar aldım her ay senin dediğin gibi biriktirip toplu alayım dedim ilk yemek takımını alacagim ve bi liste yapayim neler lazım mutfakta diye düşünüyorum
dün gece sürekli bunu düşündüm çok takıntılıyim :KK43:

sağol canısı. bence de para biriktirip toplu al çok borcun kalmaz tamam mı hem paran olunca iyisini alırsın canım. bunları beğendin mi

herseyiniz cok guzel gule gule kullanın pembe herseyi cok begeniyorum evimde pembe size bişey sorucaktım pembe kalp cerezliklerinizii nerden aldınız cok begendim oyle hiç gormedim cok guzeller cvp verirseniz sevinirim..

tabii kide canım benim. biz onları 1 milyoncudan aldık. naylon onlar. markası yok yani olsa söylerdim. ama kütahya porselende var canım porselen olanları onlardan alabilirsin :):) beğendiğin için çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

tabii kide canım benim. biz onları 1 milyoncudan aldık. naylon onlar. markası yok yani olsa söylerdim. ama kütahya porselende var canım porselen olanları onlardan alabilirsin :):) beğendiğin için çok teşekkür ederim :KK16::KK16:

tesekkürederim canım cevabın için kutahya porselenede bakarım denk gelirsem inş 1 milyoncularda bakarım:)

tesekkürederim canım cevabın için kutahya porselenede bakarım denk gelirsem inş 1 milyoncularda bakarım:)

bulamassan mesaj at bana canım ben bulursam eğer 6 tane alıp sana gönderrim kargo ile eğer istersen :KK16: ama kütahya porselene ve milyonculara mutlaka bak bunları alalı bayağı oldu :) beğenmene gerçekten cok sevindim bende cok seviyorum onları :KK16: :nazar:

Bismillahirrahmanirrahim
Ceyizlerimin düzenlenmiş hali 19.sayfadadır.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz :KK54:

blender setim :) Eki Görüntüle 973199
4 mevsimim :) Eki Görüntüle 973202
çkb takımım Eki Görüntüle 973203
TENCERE SETİM :) Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :) Eki Görüntüle 973205
su ısıtıcım :) Eki Görüntüle 973208

rendem:) benimkisi 3.sü ::) Eki Görüntüle 973209
su setim :)
Eki Görüntüle 973211
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
Eki Görüntüle 973217
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :) Eki Görüntüle 973218

Şimdi nevresimlerimde sıra :)
Eki Görüntüle 973219 Eki Görüntüle 973220
Eki Görüntüle 973221
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :) Eki Görüntüle 973222
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223 Eki Görüntüle 973225
yorganım :) Eki Görüntüle 973226
uyku setim :) Eki Görüntüle 973227

inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :) :nazar::nazar:
aldıkça yükleyeceğim:) takipte kalın. diğer sayfalarda da aldıklarım var 3. sayfada günlük yemek takımım falan vardı :) bakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim :)

.

HEPSİ çok güzel. .. Güle güle kullanın :)

X