Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim tup bebek transferimin 8. Gunu ikizinsallahAdet gecikmesinden sonra mı yaptın peki önce mi?
İnşallah canım Allah hayırlı hamilelik versin sana vee tüüüüüm isteyenlere... Merak ediyorum gebelik testinde ikinci çizgi kaç dakika sonra çıkıyo hemen cıkıyor muEki Görüntüle 1726591
Buda bu sabaahhhh artik iyice koyu inşallah hamileyimdir
Anladım canım benim bende de puko var kendiliğinden adwt göremiyorum o yüzden sordum, senin adına çok çok çok sevindim canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :) darısı da bizlere inş :) kontrollerini ihmal etme yemene içmene dikkat et hareketlerine dikkat et her gün duanı oku saglıkla kucağına al inş bizde unutma dualarında :)Bugunku yaptigim 1dakika icinde cikti
iki gun onceki biraz beklemistim yaniiii 6 7 dakika felan
normal yolla olmadi canım pko var bebde esimdede morfoloji bozuk bide sperm az ama bunlarin hicbiri engel değilmiş aslında sorun embriyomda genetik sorun varmis
Amin canimmmAnladım canım benim bende de puko var kendiliğinden adwt göremiyorum o yüzden sordum, senin adına çok çok çok sevindim canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :) darısı da bizlere inş :) kontrollerini ihmal etme yemene içmene dikkat et hareketlerine dikkat et her gün duanı oku saglıkla kucağına al inş bizde unutma dualarında :)