- 22 Eylül 2012
- 51
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim hamilesin teste gore aradan 2 ay gecmis :) hamile misin su anKizlar adetime 5 gun var ve biraz once yaptim testi ilk idrar degil yani birazcik silik de olsa var gibi hi ne diyosunuz 7 aydir ugrasinca umitlendim yine
pardon 2 ay demisim. haziran gibi gordum decanim hamilesin teste gore aradan 2 ay gecmis :) hamile misin su an
Evet canım hamileymişimm çok sükür☺❤canim hamilesin teste gore aradan 2 ay gecmis :) hamile misin su an
peki gunun gectikten sonra mi test yaptin..ben bugun yaptim daha adetime 2 gun var. negatif cikti acayip moralim bozulduEvet canım hamileymişimm çok sükür☺❤
Adetine kac gun var canim?Kızlar 2. Çizgiyi ben mi hayal ediyorum yoksa benim gibi gören varmı nolur yardmcı olunnEki Görüntüle 1705267
En son 14ekimde adet gördüm , bende polikistikover var o yüzden adet hiç düzenli değl bazen tam günğnde oluyorum bazen 3 ay sürüyo tekrar adet görmem , ama sanırm bebek yok sonradan test yaptım o çıkan gölge gibi çizgi bile çıkmadıAdetine kac gun var canim?
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tez zamanda insallah canim benimEn son 14ekimde adet gördüm , bende polikistikover var o yüzden adet hiç düzenli değl bazen tam günğnde oluyorum bazen 3 ay sürüyo tekrar adet görmem , ama sanırm bebek yok sonradan test yaptım o çıkan gölge gibi çizgi bile çıkmadı
Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tez zamanda insallah canim benim
Ay var gibiii cok silik bi cizgiiiArkadaslar banada bi bakin transfer imin 8. Gunu iki tane 5. Gun embriyosuEki Görüntüle 1725941
Simdi daha cok belirginlestiAy var gibiii cok silik bi cizgiii
Bak benim adetime 5 gun kala gunluk yaptigim test. Cok heyecanliii var galibaaa.ilk ben tebrik ediyimm:)Simdi daha cok belirginlesti
Dun yaptigimda bundan daha silikti bugunku birazdaha belirgin yarin yine yapicam bide bu yaptigim 4saatlik idrarim
Tesekkur ederim canim ama iste kan testi olmadan inanamiyorumBak benim adetime 5 gun kala gunluk yaptigim test. Cok heyecanliii var galibaaa.ilk ben tebrik ediyimm:)