- 22 Aralık 2020
- 29
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif cnm hayırlı olsnMerhaba bir şey sormak istiyorum uzun zamandır sizleri takip ediyorum sadece üye değildim 2 aralık regl oldum 4 gün sürdü Ve bu ay eşimle ilişkim fazla oldu. Bugün test yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı ama yine de acaba hamile olma durumum var mıdır. Lütfen cevap
??Pozitif cnm hayırlı olsn
Pozitif işte hamilesin yani ????? Derken
Beyaz olan akşam yaotigim test ama diğer iksijnde bişey yok sizce hamilemiyimdir . Kasık batmalarim bel ağrım iştahsızlık sivilce yorgunluk arada bı de bulantı var adrte daha 15 gün kadar varArkadaşlarım biliyorum silikte olsa çift çizgi pozitif demek ancak benimki inanılmaz derecede açık renkli
acaba psikolojik olarak mı orada hayali bir çizgi görüyorum ama hangi açıdan bakarsam bakayım onu görüyorum
bir de adetime 5 gün var ve gün içinde üçüncü idrarımla yaptım
merhaba,
yazıyı ilk gördüğümde çok şaşırdım. Çünkü bende seninle aynı durumdayım. Reglime 4 gün var ve sabah ki testte çok da silik olsa dediğin gibi hayal meyal ikinci çizgiyi gördüm. Şüphelerimde var zaten. ama bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlamayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..:)
Adetime 4 gün var hamilemiyim acabacanim pozitif olma ihtimali cok yüksek,tabi dedigin gibi hayal görmüyosanhemde daha varmis acele etme tam regl gününde tekrarla testi bence...
Bence sen hamilesin baya baya. Hayırlı olsun çok sevindim .benim pek silik değil ama ilk çizgi gibi net de değil bilemedim pozitif midir acaba ne diyorsunuz ne zaman kan testi yaptiriyim
Gebemisin canımbenim pek silik değil ama ilk çizgi gibi net de değil bilemedim pozitif midir acaba ne diyorsunuz ne zaman kan testi yaptiriyim
Gebemisin canım
Merhaba aynı sonuç aynı testte bende de var hamilemisiniz acaba?Eki Görüntüle 2871057 merhaba lütfen bakarmısınız rica etsem afetime bit gün kala yaptığım teste cok silik bir çizgi belirdi sizce birşeyler varmıdır.
Canım gözün Aydın benceKizlar merhaba, normalde düzenli adet gören biriyim. Mayısın 20sinde son adetimi oldum. Ama ovulasyona 15 Haziran'da girdim. 3 aydır da eşimle bebek istiyoruz. Adetim ovulasyonun geç olmasından dolayı gecikti mi gecikmedi mi anlamadim. Sabah kalkınca kesin negatif çıkacak diye bir test yapayim dedim, silik pozitif çıktı, arkasından 1 tane daha yaptım o da aynı. Erken gebelik testi aldım eczaneye gidip, onda da 2.cizgi silik. Hamile olabilir miyim acaba ?
maşallah canım hamilesin bence, kan ver istersenKizlar merhaba, normalde düzenli adet gören biriyim. Mayısın 20sinde son adetimi oldum. Ama ovulasyona 15 Haziran'da girdim. 3 aydır da eşimle bebek istiyoruz. Adetim ovulasyonun geç olmasından dolayı gecikti mi gecikmedi mi anlamadim. Sabah kalkınca kesin negatif çıkacak diye bir test yapayim dedim, silik pozitif çıktı, arkasından 1 tane daha yaptım o da aynı. Erken gebelik testi aldım eczaneye gidip, onda da 2.cizgi silik. Hamile olabilir miyim acaba ?