- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Rica ederim ne demek inşallah güzel sonuçlar alırsınAnladım canım o zaman ben bi gideyim gözükeyim yine de o zaten yönlendirme yapar eşimide götürürüm bilgilerin ve yönlendirmelerin için çok sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim ne demek inşallah güzel sonuçlar alırsınAnladım canım o zaman ben bi gideyim gözükeyim yine de o zaten yönlendirme yapar eşimide götürürüm bilgilerin ve yönlendirmelerin için çok sağol canım
İnşallah canım çok teşekkür ederimRica ederim ne demek inşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben gördüm ikinci çizgiyi. Kaç dakika sonra çıktı? Bende aşılama oldum belirtilerde var gibi yapsam mı testKızlar adetime 8 gun var belirttiler var dayanamayıp yaptım sözce hamilemiyim aceba
Yap bence bu erken test 1 dk çıktı insalah allah nasip eder bize adetıne kaç gün varBen gördüm ikinci çizgiyi. Kaç dakika sonra çıktı? Bende aşılama oldum belirtilerde var gibi yapsam mı test
hayırlı olsun hamilesinizKızlar adetime 8 gun var belirttiler var dayanamayıp yaptım sözce hamilemiyim aceba
Gerçekten mi ama daha 8 gun var anlamadım ucuz teslerden yaptım o daha silik çıktıhayırlı olsun hamilesiniz
bu test en güvenilir marka yanılmazGerçekten mi ama daha 8 gun var anlamadım ucuz teslerden yaptım o daha silik çıktı
İnsalah çıkınca paylasacam burda sızın çocuğunuz varmıbu test en güvenilir marka yanılmaz
maalesef henüz olmadıİnsalah çıkınca paylasacam burda sızın çocuğunuz varmı
İnsalah allahım nasip eder hepimizemaalesef henüz olmadı
İnsalah allahım nasip edermaalesef henüz olmadı
6 gün varYap bence bu erken test 1 dk çıktı insalah allah nasip eder bize adetıne kaç gün var
Bence var :)Kızlar adetime 4 gün vardı bu gün akşam üzeri öylesine test yaptım çıkmayacağını sanıyordum. Pek ilgilenmedim bi süre sonra çoook silik 2. Çizgi çıkmış 1 senedir gebelik için uğraşıyorum ama bir türlü bu silik çizgileri bile görmemiştim sizce varmı bişeyler ?Eki Görüntüle 2296323