• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar inanamıyorum..şoktayım ve mutluyum.

Ayyyyy çok sevindim. Ne güzel bir haber buuuu. Allahım bebeğini sana bağışlasın, Allahım tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına İnşallahhhhhh.

inşallah canım ya..keşke h,ç bunlar olmasa..bizde diğe kadınlar gibi sevişerek hamile kalabilio olsaydık ne güzel olurdu :)

ay nasıl sevindim anlatamam,
geçen günkü yazınada cvp yazmıştım ve çok üzülmüştüm karamsarlığına.
inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
"2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :) " topiğne gelirsin artık :))
bebişinin gelişmini ve gebeliğinde yaşadıklarını paylaşırız.
kendine çok dikkat et,bebeğinede tabi..:)

eh be güzelim hamile olduğunu gösteren bi değer çıkmış.ve sen kimyasal gebelik olduğuna karar vermişsinCADIARZU neyseki var oldunu erken faretmişsiniz. ters bişeyler yapıp bebeği kaybedebilirdinde allah korusun! çok çok tebrik ederim kucağına almakta nasip olur inşlllhh:nazar:

kızlar size de burdan yazmıştım 8 ayda 3 kere denedim olmadı evlatlık almak istiyom diye...geçen hafta bugün test günümdü ama ben geçen hafta cumartesi günü baktırdım ve sadece 20 çıkmıştı bende bunun üzerine çünkü 2.denemem dede kimyasal gebelik olmuştu neyse işin özü ben bu düşük değerle gene kimyasal gebelik dedim ve bantları söktüm attımprogesteronuda bıraktım..dr u da aramadım..bugün eşim söleyelim dedi histereskopi yapacaktı olmazsa..neyse söyledik bi da baktırdınız mı demiş bizde yok dedik.adet olmamıştım.o zaman bi da baktırın demiş ben istemedim ne güzel ağlamış ,duruma alışmış ve unutmuşum..neyse zorla kan testini yaptırdık veee biraz önce aradılar BHCG:12759 İNANILIR GİBİ DEİL.KESEYİ GÖRDÜK ŞOKTAYIZ.SANKİ KORUNURKEN GEBE KALMIŞ GİBİYİM..MUTLUYUM AMA TUHAFIM BU NE DEMEK BEN ANLAMADIM..HALA Bİ GARİBİM..ŞAŞKINIM

merhaba canım,senin adına inan cok sevindim.şu anda senden mutlu olamaz kimse.keşke bir mucize olsada bizde aynı mutluluğu yasasak.

inanın cok sevindim allah bizlere de bu güzel duyguyu nasip eder insallah hayırlı olsun

inşallah canım.ne yapalım biz bu derdi satın almadık ya allah verdi demek ki böyle uygun görmüş herkesin bi zamanı var tatlım.yoksa biz ne yapsak boş.tüp bebek falan hepsi aracı.tabi biz çalışmaya devam edecez yüce rabbim de bi gün halimize acıyıp bebeklerimizi gönderecek.mucuk

Tebrik ederim gerçekten de hiç beklemediğiniz bir anda olması sizi nasıl şaşırtmış.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin ve büyüsün işallah:nazar: :nazar:

benimde ilk denemem biyoydu ama ikinci denememde 26 cikti kandegerim cok umutsuzdum 2 hafta sonra tekrar gittim 2041 cikti cok mutluyum

arkadaşım gözünaydın... sana dokuz aylık sağlıklı bir hamilelik diliyorum, allah hepimizi böyle güldürsün inşallah... bu yolda kimse üzülmesin...

canım tebrik ederim saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım...

herkese çok teşekkürler canım.Allah razı olsun hepinizden..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Back