Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kevsercim canımşimdi okudum geçmiş olsun naslsın şimdi yaramaz bişey yok değilmi
kevser kıs bak bu tekerlekli sandalye olayına bayılodım nüye benim grelmediki.. canım çok dikat et kendine haftalarımıs ilerledikçe sıkıntılar artıyor..(
Erolcan canım tansiyona dikkat et canım hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli oluyor. doktorun idr4arda proteine baktırdı mı canım. baktırmadıysa hatırlat derim. tansiyon ve protein çok önemli şeyler canım..geçmiş olsun ...
medine canım malesef sende benim gibi bulantıdan müzdaripsin. geçmiyor csnım o bulantılar benim 4.5 ay sürdü. sonra rahatladım derken ara ara tekrarladı canım. serumunu yiyormuşsun korkma sende bebişlerde serum sayesinde ayakta kalırsınız. zate bebişler seni yiyor. aslında o verilen serum sana bebişlkere değil:))
amin canımm. yatıyom bol bol..gunaydın kızlar nasılsınız.........herkesın haftaalr ilerliyor artık.allah yardımcımız olsun...wavy dıkkat et kendıne...........
yok çok şükür canım... sağolasın :)
ewet wavyim ya harika oluyo, ya tab k Alah kimseyi muhtaç etmesin o duruma, herkes sana şefkat gösteriyor görsen, hemen sıralarınıı bile veriyorlar, yolları açmaya çalışıolar..
canım ilk aylarda bakılmıştı proteine çıkmamıştı bişey 27 haftalıkken tam kan ve idrar tahlilim var bide şeker yüklemesine bakılacakmış ama şimdi baktır demedi wavy sen nezaman doğum yapıcan bellimi
selam kızlar wavy cim geçmiş olsun ama bak soğuk kanlılığın bazen yararı oluyomuş hastaneden yırttın son haftalarını huzurla evde geçiricen inşallah
ben olayın o boyutlarını henüz düşünemiyorum canım haklısın daha çömezim ama o ağrı eşiği konusunda bende aynen sıkıntılıyım çok yüksek bazen sinek ısırığı gibi bi acı olsa acaba bu çokmu acı azmı acı diyorum kendimi hissedemem diye çok dinliyorum bakalım ben ne model olucam bide bişi sorucam 16. haftalarda hissedermiyim hareketleri yağ oranım çok düşük vücudumda deri altım hemen rahim:)
selam canlar kötü bir pazar geçirdim( dün 5 ten sonra ara ara kasılmalarım oldu ama bayağı şiddetliydi ağrı falan yaptı. neyse ben her zamanki gibi inat ettim doktora gitmedim. en sonunda eşimin ısrarı ile serdar beyi aradım. aralıkları ölç bakalaım dedi. bizde bi baktık 10 dk da bir. serdar bey hemen nst dedi( tabi bunu söyledi ama ben yine ağır kanlı davrandım. konuşmadan 1 saat sonra falan annem ve eşimin azarlarıyla hazırlandım ve gittik. tabi sancılar hafiflemişti. gittik nst ye bağlandık. sol bebeğim her zamanki gibi annesini üzmeden uslu uslu yatıyordu. ama sağdaki bebişim kasılıyormuş. normalde sınır 60 mış 60 olunca yatırıyolarmıuş benim 50 deydi sancılarım.. işin ilginci 50 yi vurduğundaki sancı kasılma evdekinden azdı. dimekki o ara gitsek kesin yatırırlardı beni. neyse eve geldik. allaha şükür geceyi atlattık şimdi yine çok şiddetli olmasada sağdaki bebişimde kasılma var( dinleniyorum ayaklarımı uzattım. lütfen dua edin arkadaşlar daha çok erken biraz daha sabretsin bebişlerim.
hepinizi öpüyorum..
canım ben 18. haftadan son ra minik minik hissetmiştim. oda hareket mi değilmi belli belirsiz..insan çok sabırsızlanıyor biliyorum. inşallah o günler yakın canım. hele ilk başlarda böyle karnında bişey yüzüyormuş gibi oluyor insan nasılş mutlu oluyor. sonrada gümbür gümbür vuruyolar bıcırıklar.. allahım herkese tattırsın bu duyguları..