- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canan canım dah öncede düşüncemi belirtmiştim. az para değil canım. bebişlerin bi ihtiyacı karşılanır. 5000 tl yaw. tedaviye o kadar para harcamadık:kedi:
kızlar iyi akşamlarrr....sonunda kayınvalidemler 2 gün sonra bebekleri görmeye geldilerr..ne getirdilerr biliyormusunuzz..2 çeyrekkkkk...eşimin müdürü 2 yarımmm..kayınvalidem bebişlerimin babannesi eşimin müdürü hiçbirşeyii...bende avcumu yaladımm..nasıl ama canancığımmm..
kıslar biraz önce bişeylere sinirlendim. içime attım her zamanki gibi.şimdi hafif belim ağrıyor arada bebekler sertleşiyor ya:gitme:
canım dün pek keyfim yoktu biliyon. sende bir süredir rahatsızsın giremiyorsun. yani insanın her zaman modu ve sağlığı yerinde olmayabiliyor. bu yüzden bence tembellik değil bu...
kıs sana gelince topic genelindeki yazılarını toparlarsak sadece şikayet etmek yada topiğin en sessiz zamanlarında girip bu tarz yorumlar için yazıyorsun. eğer katılım istiyorsan okuyup yada bakıp çıkmak yerine her girdiğinde yazmayı dene.bakalım ne olacak..laelaelaelaelae
hala gerginim kimseyi kırmak değil amacım. ama bu topiğin bir üyesi olarak söylenen sözlerden alındım açıkçası..
sımdı burda olan pek kısının ıkızı mı var.ben de 8 haftalık hamileyim,karnım gazdan o kadar şiş ki bi ara içinde kesin 4 tane falan var diyordum.Gittik baktık 1 taneymiş:ecrin_bebek:
umut3 günaydın nasılsın canım ne var ne yok en son sana cevap yazmıştım okudun dimiii bu arada senle haftalarımız aynı sayılır 2 hafta var aramızda sanırım peşpeşe doğurucaz :))))
ay gidemedik kahveye. komşunun eşinin eve uğrayacağı tutmuş. 1 saat sonraya ertelendi:))
cansu canım allah izin verirse hepimizin ikzleri olacak hatta üçüzlerimiz...
ve doğmuş olan bir sürü ikiz yeğenimiz var bu topicte.
bebişin hayırluı olsun canım benim sağlıkla al kucağına inşallah. ilk zamanlar gaz çok oluyor. diyosun amanın karnım şimdiden böyle şiştiyse sonra nolur ama iniyor zamanla...
ayy benimde başım kazan gibi en fazla 3 saat uyumuşumdur. bide grip oluyom sanırsam burnum sızlıyor. mıymıymıyım bugünkaydirigubbakcemile3
cananım gelmişş hoşgelmişşş.. canım bencede alternatifleri bi gözden geöçir derim canım. senide anlıyorum alıştığım doktor olsun istiyorsun . ama maddi açıdan zorlayacaksa sizi hiç gerek yok. bak bende acıbademe gidiyordum ve özel sigortam var. sırf küvez sıkıntısı olursa o kadar parayı nasıl öderim diye vaz geçtim canım...evet wavy bende gitgide kendi dr doğum yapma fikrinden uzaklaşıyorum yani mecburen uzaklaşıyorum aslında o yapsın istiyorum ama şartlarım müsade etmiyo bi cerrahpaşaya dirimin dr gidicem bide medicalparkta suat bey varmış ona gidicem ikisinin arasında karar vericem sayısal oynuyorum çıkarsa kağanda yapcam doğumu heheheh
iyiymiş bebişim sen dede diye banka müdürüne dedirt bence .... en iyisi kaynananlarla sizli bizli ol bide samimi olsan varya üstüne senden para isterler diye korkuyorum...
aşkımmm sakın sinirlenme yapma öyle şeyler allah muhafaza erken doğum olur ya aynısı bi kaç hafta önce benim başıma geldi sinirden sabaha kadar sancı çektim bişey olsaydı eşimide affetmezdimki dedim zaten bu çocuklara snein yüzündne bişey olursa dedim ben onları kaybedersem senide sileirm dedim hani o an silmek belki sinirle söylenen sözdü ama affetmem çokkk uzun zaman alır buna eminim sen son derece relax olll
yavrum sen kimin dediği söze alındın söyle bakayım
kızlarrr demek hepimiz doğumu izleidk ya acayip heyecanlıydı ya bende ağladım ve ilk aklıma gelen ben bu heyecana nasıl dayanıcam genel aneztesi ilemi yapsam acaba dedimm:kedi:
kızlar selam napıyosunuz bu aralar giremiyorum evde tadilat var sormayın ağlıcam nerdeyse kendim kaşındım banyo yenileniyor evde tam bir inşaat ustalara inandım etraf dağılmaz dediler her yer savaş alanı ne işim var benim bu halde böyle işlere kalkıştım bunun yanında işede gidip geliyorum
puan mı ne puanı .............ben verııım ya nolcekkkkkkkkkk 50 puannn sana