kızlar merhabaaaa......kuzucuklarımda kk teyzoşlarını öpüyorrr...bizde banyo yaptık bugünn..babamız evdeyken cameraya çekipkoycağım...
kaswa wavy medine canan dırım çekirge pensesss clarie..... nasılsınızzz...
penses az kaldı 32 dedin sende..maşallah yavrularaaa
claire canım sen yaz özelden ekleyeyim seni..gel sende paylaşımlarımıza
ben de iyiyim sağol bebişmmm :umursamaz: :1closedeyes
tamam canım .... bende arada atışırım annemle... boşver olur böyle şeyler tatlım ya..
canım benimm canbebeğimmm..nasıl affettirebilirim kendimii.....kaydirigubbakcemile:kedi
puyorumnanaktanmafoldumben
Bebiş canım iyiyim hamd olsun sende iyisin belli keyfin yerinde...
İşte bende basladı hamilelgin kötü günleri zorlanıyorum biraz cok yoruluyorum hep yatmak istiyorum kusmada basladı
Ne diyyim genede şükür olsun
iyiyim medine...canım bana özel msj atmışsın ama ben facede göremedimmm..sen bana ad-soay at ben seni ekleyeyim ben gizliyim çünkü
kimse yok bugün yaa benimde keyfim yok bu wavy nerede ...bebişistiyozda baktı çıktıı
ayyy bu arada bebişiatiyoruz benim aslanlarıma hediye almış çok mahçup oldum
aynı şeyi ben yapacaktım ama hastaneden çıkamadımmkii inş.yakın zamandaa yaparımm
canım benim yavrular uyanık o nedenle yazamıyorum ....canım ne önemi varr...onlar benimde bebişlerimmm...
iyiz canım hamdolsun bebişleri büyütmeye calısıyoz yaa arkdasım az kaldı evet allahın izniyle bıraz daha dursalar sorunsuz birsekılde çok iyi olacak hayırlısı diyelım.sen nete giriyon arasırada hymarry hiç yok yaaa onu göremıyoz artık buralarda vakıt bulamıyo arkadasım herhalde bakalım biz nasıl olacagız
canım büyüt bakalımm...dururlar merak etme..canım mary annesinde ve orada net çekmiyorr..o nedenle giremiyor..oda girer merak etmeyinnnn..öpüldünüz