Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offff kızlar çok sıkılıyorum yaaaa
kocam dışarı gitti alışveriş yapacak sonrada yemek yapacak.....söz veriyo h.sonu gezdirecekmiş bizii
bebişim faceye koymuş
ben de kendisinden izin almadan buraya koydum,,
canan-ben-bebeişimm
ortada bizden seçilmeyen sergen ve tuna bebeklerrr...
Hymarrycim wavy cimi aradınmı iyimiymiş neden gelmemiş hiç merak ettimde .. inşalalh iyidir geziyordur :Saruboceq:
şu gece muhabbetine bak yaaaww,
nan dırım gecenin bu saatinde karpuz kesip yenir mi naann,
aşkım biz evimizdeyiz,çıkıp gelsene,dişi kurtarmak lazım,böyle işi zora sokuyorsun ama,
hece canım gecenin b u saatinde millet giderken yazmışsın,herkes vedalaşmış bana kimse neden cevap vermiyor diyorsun,nerdesin bakiyim gel burayaa
biz erken yatıp erken kalkıyoruz,
eşim de bugün akşama kadar nöbetçi,evde yalnızımm..
bebekler iyi,kahvaltı tepsimi kenara koydum akşama kadar kıçımın üstünde pc başındayım bende nöbette..
daha yeni tanışmıştık kuzum,nereye,merhaba ben maalesef kaynana yolcusuyun bu akşam offfff bilgisayarımın başında olmayı çok isterdim amaaaaa maalesegffff bu arada memnn oldummsositososito
çok mu geziyon bebeğim sen,bacak,popo ağrıması bayaa yorgunluk belirtisi inan,,benim gibi bacakları ağrıyan varmı? popom bile ağrıyo valla... aşağısıda ağrıyo... çarşamba dr a gidicem ama size bir sorayım dedim.... bu aralar çok pipirikliyimde...
benim gibi bacakları ağrıyan varmı? popom bile ağrıyo valla... aşağısıda ağrıyo... çarşamba dr a gidicem ama size bir sorayım dedim.... bu aralar çok pipirikliyimde...
cidden kendinizi yormayın yaa,temzilik te gezmede bayram seyran da geçer gider yaaa..ah sorma canım ya benimkiler kopuyo resmen ağlıyorum bile ağrıdan. hele malum bölge yara varmış gibi ağrıyor . ama Hymarryinin dediği gibi yorulduğunda dahada artıyor bu ağrılar..
özellikle ortaya geçtim ki göbeğimi saklayayım diye hihihihi kaydirigubbakcemile3REsminiz cok güzel ya...
Hymarry tşk ederiz canım senin göbüşünde hiç gözükmüyo he :)