şekerciğim haklısın bugün ağrı günüü.. aman yatın dinlenin kızlarrr.sanada geçmişolsun pamuğumgeçmiş olsun bebiş istiyoruz ve nevra .. naz1982 sende telaş etme ilk başta benimde olmuştu dr ne sor inşallah sorun yoktur canım..
sanırım ağrı sızı günü bugün benimde karnım ağrıyor ara ara kasılıyor gibi ağrıyor gibi çözemedim
tünaydın kızlarrr ii pazarlarr herkese.... bu arada bende bugün keyifsizim sabah yine tansiyonum düştüü üsteliik uykusuzuumm ve acaip halsizimm öpüorum hepinizi....
nevramm sağol canım sanada geçmiş olsunmn..canım sende göreceksin bu haftaları hayırlısıyla . ağrılar 28. haftadan sonra seyrini değiştirdii..benim şimdi her ay deyişimde annem ve eşim ayaktaaa.. aslında bir yandada çok güzell:kedi:
cnm çok sağol sanada geçmiş olsun,benimde senin gibi ağrımı kasılmamı çözemiyorum karnımda...Bugün kimsenin keyfi yok gerçekten... egeli sanada geçmiş olsun cnm....hamilelik hali hergün birşey çıkıyor işte Allah beterinden saklasın....
anladım nilimm çok sağol canım,,nevracım doğumdan sonra hep gececek diyorlar geçmessede sorunn değil yeni yüzükler aldırırızzz :roflol:
hymaryy canım biraz zaman geçmesi lazım depolanması lazım doktor bana faydasını gördünmü dedi bende birşey anlamıyorum demiştim ilacı 1 gün kestim ellerim daha çok şişti demekki faydası varmış dedim kendi kendime hem ondan ziyade prspktüsünü okursanız rahim kasılmalarını ve erken doğum riskini en aza indirir demesi bana yetmişti
maşallah yavrularına canımmkızlar doktora gittim bugun cok sukur pek ıyıyız,,,buyumus kızlarım,,,
fakat biraz gücendirdiler beni çünkü ikiside aynı babaları,,,:umursamaz:
babamızda bana nispet yapıyor kızlarımızın saclarıda uzun ve kıvırcık oldumu bi takcakmıs koluna ohhhhhh gezceklermiş,,,,,yapılırmı bu bana yaaa,,,,
(bu arada eşimin kıvır kıvır sacları var hemde uzun,benimse dümdüz)mafoldumben
Canım yazdıklarına üzüldüm,maalesef kadınızi,bu gibi mücadelelerimiz hep olcak desenebenneyaptımkikimsecikler yok canım sıkkın misafirlerimi ağırladım çok güsel geçtii
çok güzel büyük büyük ciciler gelmişş kışlıklarda hazır yaniii
canımın sıkkın olması kızlar ben lohusa adettinde hemen sonra normal adetimi gördüm ve pko olduğum için d.kontrole başaldım adetlerimde düzensilik olmasın diye yoksa çok kilo alıyorum neyse doğum sonrası kontrole gittim smer alındı idrar testi yapıldı iç dikişlerde yanma hissediyordum
idrarda intihap çıktı bir kullanımlık ilaç aldım birhafta sonra smer sonucunu aldım ondada mikrop çıktı birkutu antibiyotik ve fitl verdi doktor
antibiyotiği içtim fitili sonra kullandum hapı içerken adet olmuştum öleyken atmak istemedim şimdi fitili kullanıyorum.....iki üç gündür benden kanlı akıntı geliyor d.kontrol kullanırken gelirdi bazen
ama bugün resmen çamaşırım ağı komple batmış siyah kırmızı kahve akıntı gelmiş
tuvalete gittim taretlenmeden önce sildimki geliyormu diye geliyor .....d.kontorl kullanırken ara kanama olabiliyordu sanırım ama emin değilim yaa .....çok üzüldüm neden toparlanamıyorum hayata ne kadar pozitif baksam illa bi çomak giriyorr...şimdi çocukları bırakıp nasıl giedecem doktora yaa
benim de son haftalarımda olmuştu,biz de eşimle ayı espiriyi yapmıştık,merhaba kızlarrrr...ben 2 gündür çok kötüyümm..mide bulantısı baş ağrısıı.. hamilemiyim nee..ilk defa bu kadar kötü oldum.. yatıştayım ben arkadaşlar.. öptümm hepinizi
Aman aman herkes Allaha emanett,cümleten geçmiş olsun kızlar nazarlandınızmı ne...dikkat edin yatın dinlenin...
Canım inan yavaruları hiç yük olarak görmedim,inan onların haberini aldığımızdan beri yağdırıyor hiç bilmediğin yerlerden Rabbim..Hymarry cim güzelsin yine maşallah :) serin serin uyuyup kahvaltınıda güzel geçirmişsin o bakımdan yani.. ev proıjesi içinde demekki dedikelri doğruymuş ilk bebeği kız olan bereketli olurmuş diyorlar bak bebeklerin bereketiyle geliyor ne güzel.. darısı başımıza bakalım hayırlısıyla ..
Maşallahh..men geldimmm sabah kayınvalideme kahvaltıya gittik saat 3 de kaynım sevgilisinide aldı boğaza gittik sahilde dolaştık çok esiyordu battaniyede almamısım kafalarına badilerini geçirdik sırtlarına tülbet koyduk sıkıca sarıldık çocuklara öle gezdik planda böel bir gezi yoktu iyi oldu ama çay vs.içtik sonra biyere gittik yemek yedik eve şimdi geldik hazırlandık....taksiyi bekliyoruz işi varmış adamın 1 saat sonra gelirim dedi sanırım 8.30 olur burada bende kk ma takılam dedimmm
güzel bir pazar olduu
tesekkur ederim hymarrycım,,,allahımıza bin şükür,,,
şımarıyorum işte sıkıntıdan,,,ben sımardıkca kocacım dahada nispet yapıyor,,,kaydirigubbakcemile3
ama saka maka ona benzıyor diye nasıl mutlu anlatamam,görseniz inanamazsınız cocuk gıbı oluverdı,,bakıp bakıp duruyor fotograflara,,,aslında onu oyle gormek benı cok mutlu edıyor,,,çok sukur,çok seviyorum ailemii...opuyorumnanaktan
kizlar sizide rabbim kazasiz kurtarsin insallah.benimde cok yakin aradasim bugün sabah altida dogum yapti,ikiz kizlari oldu tam 38 haftalik dünya ya geldiler.normalde bir hafta sonra bekliyorlardi termin o güne verilmisti.ama bugün sabah 6 suyu gelmis ve sezeryanla almislar bebekleri.
biri 2.200kg digeride 2.400 kg dogmus.zeynep ve zehra sagliklari gayet iyi masallah küveze bile gerek duyulmamis.
insallah sizde saglikli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
aaay ö yemekteyiz beni de öldürüyor,mazoşist gibi de bile bile izliyorum manyak mıyım neyimmkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar kk en tatlı anneleri...ben yine yatıştayım sanırım hamileyim artık
kızlar son haftaların tadını çıkarayımm. her istediğimi yiyorum.. hamile olmadan önce aman kilo alacağım diye az yerdim ama yine kilo alırdım..şimdi yemekteyiz programını izliyoruz.. bakalım canım ne çekecek:kedi:
hymary benim allatki bebek tıpdemiş babasının burnundan düşmşş.. ama ikinci bebiş göstermiyorr.. annemde dayısına benziyor diyorr.. hani ben nerdeyim
Canım biz ayrıntılıda renkli ultrasondan faydalandık,renkli usg çok farklı bir boyutta gösteriyor,hani bir daha renkliye girme imkanım olomaz sanırımiartık doğunca görürüm yavruları sanırım ama orda çok net belli oluyor yaaopuyorumnanaktanne güzel benzetmelerde yapılmış ben daha iyice görmedimki bebişlerimin yüzlerini ayrıntılıda gördünüz heralde siz klızlar.. ya bende merak ettim şimdiiii benimkiler kime benziyorlar inşallah babalarına benzerler diyede dua ediyorum beyaz tenli yeşil gözlü :kedi: hayırlısı inşallah artık.. ayyyyy gamyoncuiremsu
ayyy canım maşallah bı nasıl güzel bir haber,,kizlar sizide rabbim kazasiz kurtarsin insallah.benimde cok yakin aradasim bugün sabah altida dogum yapti,ikiz kizlari oldu tam 38 haftalik dünya ya geldiler.normalde bir hafta sonra bekliyorlardi termin o güne verilmisti.ama bugün sabah 6 suyu gelmis ve sezeryanla almislar bebekleri.
biri 2.200kg digeride 2.400 kg dogmus.zeynep ve zehra sagliklari gayet iyi masallah küveze bile gerek duyulmamis.
insallah sizde saglikli bir sekilde alirsiniz bebislerinizi kucaginiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?