nevracım doğumdan sonra hep gececek diyorlar geçmessede sorunn değil yeni yüzükler aldırırızzz :roflol:
hymaryy canım biraz zaman geçmesi lazım depolanması lazım doktor bana faydasını gördünmü dedi bende birşey anlamıyorum demiştim ilacı 1 gün kestim ellerim daha çok şişti demekki faydası varmış dedim kendi kendime hem ondan ziyade prspktüsünü okursanız rahim kasılmalarını ve erken doğum riskini en aza indirir demesi bana yetmişti
anladım nilimm çok sağol canım,,
kızlar doktora gittim bugun cok sukur pek ıyıyız,,,buyumus kızlarım,,,
fakat biraz gücendirdiler beni çünkü ikiside aynı babaları,,,:umursamaz:
babamızda bana nispet yapıyor kızlarımızın saclarıda uzun ve kıvırcık oldumu bi takcakmıs koluna ohhhhhh gezceklermiş,,,,,yapılırmı bu bana yaaa,,,,
(bu arada eşimin kıvır kıvır sacları var hemde uzun,benimse dümdüz)mafoldumben
maşallah yavrularına canımm
,
ay iki kızım da babasına benzesin varsın olsun yaaopuyorumnanaktan,
ay benim de görümceme kaynanama benzemesinler de;hepsi varsın baabsına benzesinleropuyorumnanaktan
hem kıvırcık saç genetik olarak baskındır bilirsin..
kimsecikler yok canım sıkkın misafirlerimi ağırladım çok güsel geçtii
çok güzel büyük büyük ciciler gelmişş kışlıklarda hazır yaniii
canımın sıkkın olması kızlar ben lohusa adettinde hemen sonra normal adetimi gördüm ve pko olduğum için d.kontrole başaldım adetlerimde düzensilik olmasın diye yoksa çok kilo alıyorum neyse doğum sonrası kontrole gittim smer alındı idrar testi yapıldı iç dikişlerde yanma hissediyordum
idrarda intihap çıktı bir kullanımlık ilaç aldım birhafta sonra smer sonucunu aldım ondada mikrop çıktı birkutu antibiyotik ve fitl verdi doktor
antibiyotiği içtim fitili sonra kullandum hapı içerken adet olmuştum öleyken atmak istemedim şimdi fitili kullanıyorum.....iki üç gündür benden kanlı akıntı geliyor d.kontrol kullanırken gelirdi bazen
ama bugün resmen çamaşırım ağı komple batmış siyah kırmızı kahve akıntı gelmiş
tuvalete gittim taretlenmeden önce sildimki geliyormu diye geliyor .....d.kontorl kullanırken ara kanama olabiliyordu sanırım ama emin değilim yaa .....çok üzüldüm neden toparlanamıyorum hayata ne kadar pozitif baksam illa bi çomak giriyorr...şimdi çocukları bırakıp nasıl giedecem doktora yaa
Canım yazdıklarına üzüldüm,maalesef kadınızi,bu gibi mücadelelerimiz hep olcak desenebenneyaptımki
canım hala bebeklerin küçük,40 gün sonra kanamam bitti demiştin,belki bu ara kanamalar onun devamıdır,
ay ne bileyim en azından şöyle düşünelim ki önceden bu kanamaları-kanamamaları bebeklerimiz yokken yaşıyorduk,şimdi en azından onlar varr,
sen bebikleri bize bıraksana kızz,annemle bakarız sen gelene kadar vallaha,
antreman olur bizealkisalkisalkis
merhaba kızlarrrr...ben 2 gündür çok kötüyümm..mide bulantısı baş ağrısıı.. hamilemiyim nee..ilk defa bu kadar kötü oldum.. yatıştayım ben arkadaşlar.. öptümm hepinizi
benim de son haftalarımda olmuştu,biz de eşimle ayı espiriyi yapmıştık,
acaba hamilemiyiz kııızzzz:roflol:
cümleten geçmiş olsun kızlar nazarlandınızmı ne...dikkat edin yatın dinlenin...
Aman aman herkes Allaha emanett,
Allah kimseye şu zor zamanlarda zor imtihanlar vermesinn..
Selam kızlarrr,alıntılarımdan sonra biraz yazayım dedim,biz bu gece serinlikte güzel bir uyku çektik hamdolsun,
sabah teyzeler,dayılar kahvaltıdaydık,güzel geçti,yoruluyorum ama,kendimi alamıyorum bu işlerden,
inşallah başıma bir iş açmam:kedi:
bu arada oradan çıkışta,bir ev projesini gezmeye gittik,
herkesin yavruları kısmetiyle bereketiyle gelsin inşallahh