marryy cnm merhaba seni faceden ekledim artı msn den resimleri yollayacaktım ama eski sürüm dedi.............
ben misafir ağırlyacağım için çok yoğunum valla şuan alişi uyutmak için oturdun kalkayım hemen evi süpürecem mutfağımı silecem ve bayoyu temizleyeceğim gerçi balkonda oturulcak ama olsun
ikramlarımı yaptım hazırladım .......son iki şeyimi aksam üzeri yapacam otururken çamaşırlarımıda kjatladım makinaya çocukların çamaşırını atacam dünki çıkardıklarımız bir makina oldu bir iki ağız mendilide vardııı ..................çokkk işim var çokkk.....tabaklar tepsi çaydanlık hazırlanaca
faceye giremiyorum kendi pcmden canım,başka yerden girersem kabul edicem canım,msn deekleştik zaatikaydirigubbakcemile5
allah kolaylık versin benim çamaşırlarım sepette duruyor,onları bi asmak bi toplayıp katlayıp yerleştirmek iki büklüm yapıyor belimi artık,çok tembelleştiim çook..
dırımkızı, egeliii, Hymarry kızlaaaaarrrrr..
merhaba..
ne vr ne yok..nasılsınız bakıyım?
iyidir canım,işte yazdığım gibi ufak tefek şikayetlerim oluyor,onun dışında iyiyiz diyelim çok şükür,,
sen nasılsınnopuyorumnanaktan
yine tansiyonum düştü kızlarr yaaa valla ölüom sandımmm nieee bende bu sürekli oluoo yaaa :sinifsinif:
canım doktorum bu son gittiğimde tansiyon için şey dedi,
hamilelerde düşen tansiyondan değil,yükselen tansiyondan korkuyoruz,
düşen tansiyon kolay;kendine acil tuzlu sodalı bri ayran yapıp ayaklarını çok yüksek tutarak dinleniyorsun canım,
tansiyonunu düzeltebildiğin sürece düşen tansiyonun bebeklere ve sana zararı yokmuş,
rahat ol,geçmiş olsun tatlımm..
canım seninle bu konuyu konuşmuştuk daha önce bendede aynı sorun vardı ellerimde dediğin gibi çaydanlık bile tutamıyorum meyve soyamıyorum ama hafifledi bu aralar sebebini de bilmiyorum bi gidip bi geliyor bu sorun... magnesyuma devam ediyorum işin garibi bende 4, aydan itibaren başladı bu aylarda azaldı senin bu zamanlarda başladı gerçi benimde heran artabilir bilinmez ama gececeğine artık inanıyorum benim 1 günlüğüne süpriz bir şekilde düzelince buna karar verdim gececek gececek :teselli:[/QUOTE]
evet canım konuşmuştuk,magnezyum almaya başladım,günde 2 yada arttıkça 3 kez al dedi bana da ama iki gündür alıyorum işte henüz etkisini görmedim,hani daha da artınca tekrar paylaştım burda,öyle ki gece uyuşukluk karıncalanmalarından uykumdan uyanıyorum,çekilir gibi değil,inşallah geçecek,sen beni ferahlattın canım,sağollopuyorumnanaktan
dırımkızı herşeyi bitrdin misafir ağırlıyon kız valla bi de helal olsunalkisalkisalkis..
neler neler yapmışındır kimbilir:jeyyar: