Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevracım doğumdan sonra hep gececek diyorlar geçmessede sorunn değil yeni yüzükler aldırırızzz :roflol:
hymaryy canım biraz zaman geçmesi lazım depolanması lazım doktor bana faydasını gördünmü dedi bende birşey anlamıyorum demiştim ilacı 1 gün kestim ellerim daha çok şişti demekki faydası varmış dedim kendi kendime hem ondan ziyade prspktüsünü okursanız rahim kasılmalarını ve erken doğum riskini en aza indirir demesi bana yetmişti
merhaba kızlarrrr...ben 2 gündür çok kötüyümm..mide bulantısı baş ağrısıı.. hamilemiyim nee..ilk defa bu kadar kötü oldum.. yatıştayım ben arkadaşlar.. öptümm hepinizi
nevramm sağol canım sanada geçmiş olsunmn..canım sende göreceksin bu haftaları hayırlısıyla . ağrılar 28. haftadan sonra seyrini değiştirdii..benim şimdi her ay deyişimde annem ve eşim ayaktaaa.. aslında bir yandada çok güzell:kedi:Geçmiş olsun cnm,çoğu gitti azı kaldı senin biraz daha sabır bebişim...Bende senin haftalarını bir görebilsem biraz daha rahatlıcam vallahi,benimde sabahtan beri karnım ağrıyor tuhaf bir ağrı kahvaltı bile yapamadımayy her ağrıda korkuyorum ya hangi ağrı ciddi hangisi değil bilemiyorum ki....
geçmiş olsun bebiş istiyoruz ve nevra .. naz1982 sende telaş etme ilk başta benimde olmuştu dr ne sor inşallah sorun yoktur canım..
sanırım ağrı sızı günü bugün benimde karnım ağrıyor ara ara kasılıyor gibi ağrıyor gibi çözemedim![]()