tanışalım tabi hayatım bende ikiz annesiyim sizler gibi pardon anne adayıyım desem daha doğru olacak ben öğretmen değilim ama eşim sizin meslektaşınız matematik öğretmeni ben muhasebeciyim geçen haftaya kadar çalışıyodum bu pazartesi itibari ile evdeyim akşamları girip okuyup sözüm varsa söyleyip çıkıyorum bizim cinsiyetlerde daha belli değil kısaca ben böyle işteee siz bandırma bursalılar hep böylesiniz sanırım egelide senin gibi muhabbet seviyo hymarry gidince yerini egeliye bırakıyo topiği o yönetecek ondanda sana kalı topik ev sahipliği kaydirigubbakcemile5
merhaba kıslar ıcınızde en yenı benım sanırımzemuszemus
naz gel aramıza.. sana yapılan şeyede çok üzüldüm. zaten o kişi çok fevrii biri belli yazmalarından.. oda test yaptı hep destek verdik. ağladık..sen üzülmee.
oyşş maşallah onlara. egeli tekmikmi atıyolar napıyolar anlat kıs. benimkiler tembelleşti arada hafif bi tekmik atıyor o kadar..kızlar bunlar içimde balık gibi yaa kıpır kıpırlarrr acaip gıdıklaniorummm kaydirigubbakcemile3
benim yine son birkac gundur cok sakınler,,,arada hafıfcene hissettiriyorlar kendılerını o kadar,,,onlarda anaları gıbı habıre yatıp uyuyorlar herhalde,,,
cok sukur agrım sızımda yok,,,uslu uslu dursunlar işte teeee 35.haftaya kadar...
canancım çok tatlısınn,,ben her daim muhabbeti sewiorumm hemde hepinizleee,,kendimi ii hissettiğim sürecede hep burdayımmm,,ay kızlarr bağımlılık yapiosunuz yaaaa kaydirigubbakcemile3[/QUO
benim tatlılığım senin temiz yüreğinden hayatım :)) bu sitenin bağımlılık yaptığına katılıyorum canım bazen konuşmalara katılmasamda illa girip tek tek okuyacam hepsini :asigim:
canancım çok tatlısınn,,ben her daim muhabbeti sewiorumm hemde hepinizleee,,kendimi ii hissettiğim sürecede hep burdayımmm,,ay kızlarr bağımlılık yapiosunuz yaaaa kaydirigubbakcemile3[/QUO
benim tatlılığım senin temiz yüreğinden hayatım :)) bu sitenin bağımlılık yaptığına katılıyorum canım bazen konuşmalara katılmasamda illa girip tek tek okuyacam hepsini :asigim:
aynen katılıyorumm yazmasam bile okıycammmm :lepi:
tanışalım tabi hayatım bende ikiz annesiyim sizler gibi pardon anne adayıyım desem daha doğru olacak ben öğretmen değilim ama eşim sizin meslektaşınız matematik öğretmeni ben muhasebeciyim geçen haftaya kadar çalışıyodum bu pazartesi itibari ile evdeyim akşamları girip okuyup sözüm varsa söyleyip çıkıyorum bizim cinsiyetlerde daha belli değil kısaca ben böyle işteee siz bandırma bursalılar hep böylesiniz sanırım egelide senin gibi muhabbet seviyo hymarry gidince yerini egeliye bırakıyo topiği o yönetecek ondanda sana kalı topik ev sahipliği kaydirigubbakcemile5
merhaba kıslar ıcınızde en yenı benım sanırımzemuszemus
havada serin,,bol keyifler sana tadını cıkar,,,:cokacimcoook
saol canım amınnnAllah sağlıklı hamilelikler ve doğumalar nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?