kaswacım,,waycim kızzz nediycem hiç göbeğinizi ölçtünüzmü kaç gelioooo yerimseniben
hiç ölçmedim kıs nerden aklına geliyor bunlar delüüüükaydirigubbakcemile2
nasıl ölçüyon söyle bakem ölçmeyi denicem:kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaswacım,,waycim kızzz nediycem hiç göbeğinizi ölçtünüzmü kaç gelioooo yerimseniben
ya kıslar maşallah bebişlerinize benimkiler çok tembelleşti ya zaten bi tanesi hareket ediyordu. o da akşlına estikçe tekmikliyordu. çok hafifti ama .sizinkiler dışardan belli oluyormu? şimdi tık yok tembel şeyler nolcekk:dilcikar:
lostmu dediniz bayılırız biz aılecek,bu sezon ortadan kaybolan butun kısıler cıkıcakmıs ortaya,heyecanla beklıyoruz,,
kızlar ben bırde desperate housewıves (umutsuz ev kadınları)nın hastasıyım,
inanırmısınız defalarca kez seyrettim sezon bolumlerını,
halada hem e2 de hemde cnbc-e de seyredıyorum...tavsiye ederim...
canım tembel diye hakaret onlara bak demin ben öyle dedim uzandım pıt pıt başladılarlaelaelaelaelaeopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benımkılerde bı mıskınlestı sorma,,anaları uyuya uyuya onlarada bulastı,,,tatlı bıseyler yıyorum hareketlensınler dıye tık yok,,,üzmücekler bunlar bizi teyzesi,,,
bende bütün günümü tnt nin cnbce ve e2nin dizileri ile geçiriyorum toksa gün bitmez..:lepi:valla tatlım desperate housewives da izliorum,,preasan break de izliorum,,gossip girl de var chuck varr,,varda var cnbc-e nin e2 nin dizileriii süper yaaaa :lepi:
ay ne olmuş ne olmuş yaaaaa,naz gel aramıza.. sana yapılan şeyede çok üzüldüm. zaten o kişi çok fevrii biri belli yazmalarından.. oda test yaptı hep destek verdik. ağladık..sen üzülmee.
ay ne olmuşşş,patlayazaayim meraktenn-tatlicadiarzu-Merhaba kıslar hosbuldukkkk
tsk edıyorum canım desteĞİn İÇİn uzuldum bıraz
Aynen son dakika golü,hazırlıksız olduğum paln dışına çıkan şeyler beni acaip gerer,bu da evimizde öyle oldu..Hymarry tatlım hakkında hayrılısı olsun.Sana yakın bir hastanede doğumunu yapman en mantıklısı canım,doğum bu ne olacağı belli olmaz.Öğretmen arkadaşım nisa da doğum yaptı çok da memnun kaldı.Lükslüğü boşver sen,yoğun bakımı yeterli olsun.Ama bizim burada Medical park kadar kapsamlı bir yoğun bakım ünitesi yok.Ayrıca devletle anlaşma yaptı medical.Yoğun bakım ücretsiz.Eğer maddiyat sorun olmayacaksa,doktorun seni medicalden bir doktora yönlendiremiyor mu?Bu arada böyle son dakka gollerine de uyuz oluyorum.Doktorun şimdiye kadar bunu belirtmeliydi.sen kendi kolaylığına bak,doktoru ne aldatacaksın allah aşkına.Bu arada yavrularının gelişimide çok iyi.
en son böyle mi karar verdiniz bebişim,3 aylıkken bırakıcam diyordun sankii:sm_confused:evet canancığım haklısın.çok teşeşkkür ediyorum.. ben mart ayı gibi işe başlayacağım birazda izin kullanacağım.. en azından çocuklarımla 8 ay geçirmek istiyorum.eşim birşey yapmazsa zaten oda biter benim içinnn..
hymarry kıs hani yarın kıslarla uluşcaktınız sız olmadımı ... aa ben avrupa yakalılaf buluşuyor biliyordum((
Ölçmedim manken bayan?
ölçüyodur, gelir şimdi kaydirigubbakcemile3
ay aşşkolsunn yaaaa :umursamaz: sölemicem işteee kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin hymarrycim nasılsın nasıl geçti günün bakalım yoktun bugünn
kız takıldıım,mesajlarım var,delillerim var hhahhahah,
sen bayaa kendine bursalı mursalı arkadaş buldun tabi ohh,unutuvedin bizi gaarikaydirigubbakcemile3
kaç çıktı kaç kaç lafı değiştirmekaydirigubbakcemile2
aaaaaa ayıpsınn bakkk kırdın kalbimiii unuturmuyum sizi ayoll delüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3
sülemicem işteee hadi sen ölç gel sen sölee sonra bende sölerimmm kaydirigubbakcemile3
amannnn sendeeee duydaaa kulaklarına inanma bakalımmm 101 çıktı kız vallaaaa laelaelaelaelae
benim hamile kalmadan önce 101 civarıydı sanırım,şimdi olsun 201 muhahahahhahdelikafadulden:roflol: