kızlar sizinle ne paylaşıcam...
benim tedavilerim opyuy ve transferim medikal park bahçelievlerde oldu,fakat doktorum göztepenin doktoruydu,geldi gitti bu işlemler için sağolsun.Bu hamilelik sürecinde de ben hep kendisiin muayenehanesinde devam ettim.Bize hamilelik başında Bahçelievlerde doğum yaptırabilceğini söylemişti.Benim evim hemen hastanenin arkasında diyebilirim.Buna binaen bizde doktorumuza çoook güvendiğpimiz için başkasını düşünmedik ve kednisiyle devam ettik.
Doktorumuz son randevumuzda doğumu ancak Göztepede yaptırabilceğini,sistemin ve yönetimin buna izin vermediğini,benim yanımda olmasının hastanede doğurtup görevli olduğu hastanesine kaçmasından çok daha iyi olacağını söyledi
fakat kızlar biz iki z gebeyiz,
ha deyince doğuramayabiliriz.Oldu da suyum geldi,kanamam oldu yada sancım başladı,saat kaç olur,köprü trafiği nasıl olur,ben 30-35 km yolu nasıl gider,nasıl dönerim?
Sonra doktorum benim 34-35.haftalarıma gelen hafta içinde izinli olacağını söyledi,hadi ben o zaman doğurdum ne olcak,beni kim doğurtur pat diye,
bu yüzden dün burda bana yakın Nisa Hastanesi var,karşıdada Medipol,bu hastanelerin sahipleri benim okulumda velimdi,kendileri devreye girdiler,ve dün bizimle hastanede baya ilgilendiler Nisa Hastanesinde.Tabi Medikal kadar lüks bir yer değil,fakat yenidoğan ünitesi falan herşey var..
Bu saatten sonra sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi hissettim ama ne yapsam,
BANA AKIL VERRRİİNNNN..
Bu arada dün muayenemizde bebekler 4 gün önceki randevumuzudan sonra,yaklaşık 150-200 er gr kilo almışlar maşallah,
buna göre 1286 gr olan fındık kızım:1437 gr olmuş
1424 gr olan ceviz kızım tam1635 gr olmuşş
doktor tabi üç aşağı 5 yukarı ölçüm farkı olabilir fakat haftalarına göre çok iyiler dedi
Hymarry tatlım hakkında hayrılısı olsun.Sana yakın bir hastanede doğumunu yapman en mantıklısı canım,doğum bu ne olacağı belli olmaz.Öğretmen arkadaşım nisa da doğum yaptı çok da memnun kaldı.Lükslüğü boşver sen,yoğun bakımı yeterli olsun.Ama bizim burada Medical park kadar kapsamlı bir yoğun bakım ünitesi yok.Ayrıca devletle anlaşma yaptı medical.Yoğun bakım ücretsiz.Eğer maddiyat sorun olmayacaksa,doktorun seni medicalden bir doktora yönlendiremiyor mu?Bu arada böyle son dakka gollerine de uyuz oluyorum.Doktorun şimdiye kadar bunu belirtmeliydi.sen kendi kolaylığına bak,doktoru ne aldatacaksın allah aşkına.Bu arada yavrularının gelişimide çok iyi.