Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

evet canım şeker ölçüm cihazı aldım. sen neden alıcaksın.
BEn bunları anlatınca paniğe kapılmadın umarım.

yok canım ondan değl ben şeker konusunda çok titizim çunkü malesef ailemizde çok var oyüzden çıkma ihtimalide yüksek açıkçası 24 haftada yükleme yapılacak ama inan ben şimdiden şekerden çoook kısıyorum benim oncedende kayıplarım var erken haftalarda oyüzden elimde olmadan biraz fazla kontrollu giidyorum doğru değil belki ama drum bile bunu anlayışla karşılıyor kaydirigubbakcemile3

Bende dedim kızın gözünümü korkuttum acaba dedim.
İnşallah sağlıklı sihatlı atlatır doğururuz bebeklerimizi.
cinsiyet bellimi canım.

:roflol:
Bende dedim kızın gözünümü korkuttum acaba dedim.
İnşallah sağlıklı sihatlı atlatır doğururuz bebeklerimizi.
cinsiyet bellimi canım.

evet ikiside oğlanmış canım birisi geç gosterdi ona hep kız gozuyle baktık açıkçasıkaydirigubbakcemile3 ben hala daha kız olabilir diyorum bakalım haftaya detaylı usgmiz var orada belli olacak net ama şimdilik iki oğlan seninkiler nasılkaydirigubbakcemile3 maşallah seninkilerin kilosuda onden gidiyor diğmi şu kilo forumunda dikkatimi çekmişti ne yediriyorsun bakıyım çocuklara oyle:roflol:

Allah tamamına erdirsin canım. benimkilerde kız.
13. haftada kız dendi. şu zamana kadarda hep kız olarak devam ediyorkaydirigubbakcemile3
Bebeklerin kiloları pozisyonlarından yanlış ölçülebiliyor. Geçtiğimiz cumartesi kontorlüm vardı bu seferkinde bebekler kilo almamışlar göründü.şaşırdım.
durdukları yerde durmuyorlarki doğdu ölçüm olmadı sanırım.

selamm kıslaaar:)) bi ce diyip kaçıcam yine. kaydirigubbakcemile3ama daha sonra okuyorum yazdıklarınızı. ancak bu saatlerde yazbiliyorum..hymarry canım ben hala hangi hastanede doğum yapıcağımı karar veremedim. 2 yıldır özel sağlık sigortasına para ödüyorum. ücretsiz doğum istediğim yerde yapıcam diye. ama ikizler olunca olayın rengi değişti. küvez olayı işin içine girince ssk geçen bi yer olmalı diye düşünmeye başladım. eğer son zamanlarda küveze gerek kalmaz derse doktorum Gebze anadolu sağlık veya kadıköy acıbadem olabilir.ama küvez gerekecek derse medical parkta yapabilirim.. tam bi muamma yani(

evet artık kocaman olmuşlar tabi olçümde zor oluyordur kesin delikafadulden benimkiler ne yapıyor çok meraktayım valla bugün gidip gorurum belki alkisalkisalkis bir gorunce zaten 4 gün falan polyanna gibiyim 1 hafta falan yetiyor bana 2. hafta başlaıyourmkafamçokkarıştı

peki kasılmalar için ilaç veya fitil verdimi dr yoksa sadece ilaçsız takipmı yapıyorsun

Son düzenleme:

canım hangi sigota senin benimki acıbadem sigorta mesela ve doğunca çocularıda sigorta yaptırırısan küvezlerinide karşılıyor istersen bi sigorta şirketinle konuş bu konuyu

wavy cim badenin söylediğine bi bak bakalım,ne diyecek.Madem sigırta ödüyrosunuz,herşeyi düşünmüş olmalılar.Medikal Park konusunda sırf Serdar Bey açısından taraftarım.Onun dışında bir bilgim yok hastane ile ilgili açıkçası..

ikizleri ayrı ayrı şekillendirmemişler canım,yani bakma öyle yorumladığına.Bak benim bezelyeler de tek yerdeler.Yani ayrı yerde ayrı ikiz seçeneği zaten yoktu.ıdare et artık canım yaaa.
Böyle görmek güzel oluyor yaaa,sanki gün begfün ilerliyorlar,büyüyorlar.Bu hesaba göre senin 40 haftalık doğumun 6.Kasıma geliyor mesela..

arkadaşlar merhaba,ben de ikiz bekliyorum.ense kalınlıklarını cumartesi ölçtürdüm iyi çıktı.detaylı usg de neler yapılıyor,neye bakılıyor acaba?onu tam bilmiyorum da

40 haftamı:roflol: inşallah allahmı soyletti

canım hayırlı,sağlıklı olsun hamileliğin bebeklerin:lepi:
ben ense kalınlıkları ölçümünde girmiştik işte,ense kalınlıkları,iç organları,kalp ve damar akış hızlarına bakılmıştı o oluyordu galiba ayrıntı ultrason.Bi daha da işte iki hafta sonra 23.-24. hafta içinde gidicez,tabi bahsedilen ayrıntılı ultrason oysa.Başka da bişey bilmiyorum:1rolleyes:

40 haftamı:roflol: inşallah allahmı soyletti

nerde bende o ilham Allah söyletecek:roflol:.
Baksana takvimin sonu 40 hafta olarak belirtilmiş,o yüzden bunu hazırlarken doğum tarihini de hesaplamak gerekiyordu.Ondan söyledim.Ama yatıcaz bütün yaz ondan yapmalıyız 0 haftayı.O günleri de görürüz inşallahopuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar bebeler nasıl tetenoz asılarını yaptırmaya basladınız mı ben cuma günü yaptırcam ilk asımı

haydaaaaa ya hergün bi yaşıma giriyorum burda.Ne aşısı yaaa:1shok:
angel sen cidden titiz takılıyorsun maşallah.Bana bir sorun yok diye doktorum 2 hafta öncfe 6 hafta sonrasına randevu verdi.Ben öylesine hamilelik mi geçiriyorum yaw.Yani bu aşı yapılacaksa herkes için gerekli olmaz mı?

Son düzenleme:
tatenoz aşısını bende duymuştum kızlar yapılıyomuş artık diye henuz yaptrmadım nezman yaptrmak gerekiyo şartmı? bilmiyorumda
canım bilgin için teşekkür ederim zaten doğumum özel olcak kuvez için ssk kullancam koşuyolundakı hastanede çalışıyosun sanrım zaten eşimle gelip detaylı bilgi alıp hastaneyi görmek istiyorum..

arkadaşlar merhaba,ben de ikiz bekliyorum.ense kalınlıklarını cumartesi ölçtürdüm iyi çıktı.detaylı usg de neler yapılıyor,neye bakılıyor acaba?onu tam bilmiyorum da

detaylı usgde herşeye bakılıyo 40-45 dk kadar sürüyo parmaklar,omurga uzunluğu,burun kemıgı uuznlugu,bası,ayakları,genıtal bölge a dan zye heryerine bakılıyo 21 inde baktırmıştım bende kıme giidceksiniz detaylı usg için

kızlar size en yakın saglık ocagına gidin kaydınızı yaptırın bebeklerin hareketlerini hissettiginizde bu tetenoz asısı yapılıyo ben gitmedim daha hareketleri net degil diye bugün geldiler saglık ocagından asınızı unuttunuz diye cuma günü muhakkak gelin diye bu hamilelik takibinde muhakkak oluyomus ve sonra bebekler dogunca düzenli gelip asılarını yapıyolar vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…