Kıslarr kaswa kaç gündür yok.. benim kaçırdığım bişey mi oldu tatilde falanmı bileniniz varmı merak ettim:sinifsinif:
a.s.Dırımkızı teşekkür ederim cevabın için......Banada karnım büyüyor gibi geliyor ama insan yinede korkuyor eğer artarsa drumu ararım artık........................Dırımkızı sen ve Hymarry her türlü soruma cevap vermeden geçmiyorsunuz,içimi rahatlatıyorsunuz gerçekten çokkk teşekkür ederimopuyorumnanaktana.s.
dırımkızı dıyet basladı dımı............hamışken ye gıtsın dıyoz ...........bende cok alıcam bu gıdışle sonra nasıl vercem bakalım hem ben sızın gıbı gencde değilim zor verırıum gayrı
Benim tatlı kalpli wavyimmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz iyiyim ben güzelim merak etme.Sadece bugün hariç pcnin başına bile gelemedim.Çocukların odası badana oldu.Şimdide temizlik yapılıyor evde.Hemen çıkacağım.Yarın ayrıntılıya giriyorum inş.Doktorumla konuştum.Dediki bizim kadın doğum bölümünde var 4 boyutlu ultrasondan sana onu ayarlayalım.Ben daha ucuz bir yer buldum 150 liraya renkli cd li 4 boyutlu çekimim olacak yarın,sonrada doktoruma gideceğim randevuya.Yarın inş.girebilirsem anlatırım gelişmeleri.Bize dua et.Sen nasılsın,minnoşlar nasıl?Teyzesi onları yesin,yesin...Bu arada yeni gelen bütün ikiz hamileleri hoşgelmişler.....Bütün kocagöbüşdaşlarımı da öpüyorum....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ay canım merak ettim ortalarda görünmeyince.
ben bugün pek iyi değilim. sabahtan beri midem bulanıyor. ne yesem çıkarıyom:sinifsinif:
ne olduğunu anlamadım gitti. eşim içtiğim sudan olduğunu düşünüyr. dün markete gidemedik büfeden aldık suyu tadı biraz kalın gibiydi. eşim sudan şüpheleniyor. şimdi banasu getiriyor sevgili kocişim. oyşş ben aşığım ona yaa:kedi::kedi:
ayyyy cnm benimmmm bizim maddi imkanımız olmadığı için ahşap yaptırmadık cnm
o zamanda yaptırmak zorunda kaldık yani ama bölde güzelll evimiz çok büyük değil
ama balkonumuz yaz için idall...sedirde yüksek olacak cnm olursa ama tahta su çekebilir
yıkıyoruz biz ona bi çağre bulup öle yapmalıyız......yavaş yavaş olur heralde biz evi aldık az paramız vardı sonrasında borçlarını ödmeeye koyulduk çoğu bitmişken bebek istedik geride kalan küçük miktarı ödemeden çocuk işine girdim ilk bir sene havaya 5 milyar gitti ikinci sene tüp bebek ve doğum masrafları 15 milyarla kapanış yaptık şimdi bebeklerin masrafı baya sarsıcı üstelik kriz bahanesi ile zam yapmayan bir patron var .....allah büyük hep şükrediyorum ya kiracı olsaydım......senin evi tahmin edebiliyorum çok hoştur benim balkonun dörttarfı kapalı öle çokkkk sarsıcı rüzgar yokk seneye çocuklara alacam havuz hatta büyük alam bende girem diyom ama bakalım eşim istemez biri görür diye balkonda mayo ile .....
dırımkızı huzurunu besleyecek öyle güzel evin olsunda, varsın 5 yılda tamamla eksikleri hiç önemli değil canım.... o balkonda yediğin peynir ekmeğin tadını sana hiçbir 5 yıldızlı otel vermez..... ev kendinizin madem o tahta sedirin altın ince bir kat beton dökürebilirsin... biz öyle çözüm bulmuştuk
Öncelikle tüm ikiz annelerine MERHABA..
Ben haziran ayında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. İkizlerim olacak Allah kısmet ederse. Bebekleri düşündüğüm geceler heyecandan uyuyamıyorum. İkiz gebelik risklidir,normal gebelere göre sıkıntılar iki kat fazla olur dedi kontrolde doktorum. Ama umrumda değil. İçimde atan iki kalp öyle büyük bi mutluluk ve huzur veriyorki bana..
8.haftayı tamamladım. karnımdaki şişlik dışında hamileliğin hiçbir belirtisi yok şu ara.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
egeliii çokmu sıkıldın..... kıyamammmm.... ya siz çıkıp gezmiyormusunuz.... ben şimdi çarşıdan geldim.... valla galiba bende işi abartıyorum.... galiba o yüzden ayaklarım çok şişiyor :kedi: ama başka türlüde zaman geçmiyor.....
bu arada hymarry cim seni hiç es geçermiyim sadece egelii ile haftalarımız çok yakın diye endişelendim... hani benim ayaklarım biraz erkenmi şişmeye başladı acaba diye üzülmüştüm.... yerim seni bennnnnnnnnn.....
egeliii çokmu sıkıldın..... kıyamammmm.... ya siz çıkıp gezmiyormusunuz.... ben şimdi çarşıdan geldim.... valla galiba bende işi abartıyorum.... galiba o yüzden ayaklarım çok şişiyor :kedi: ama başka türlüde zaman geçmiyor.....
bu arada hymarry cim seni hiç es geçermiyim sadece egelii ile haftalarımız çok yakın diye endişelendim... hani benim ayaklarım biraz erkenmi şişmeye başladı acaba diye üzülmüştüm.... yerim seni bennnnnnnnnn.....
evet canım ama pekdee işe yaramadı yapamdımm amannnn olsun işteeee bukadarı yetsinnnn...
bu arada artık sayılı haftaların kaldı yaaa heycan ne alemdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?