bayanlar selam,
bebişlerim korkuttu bizi,rahim ağzına dayamıs basını yastık gıbı, bacaklarımın üstüne basamıyacak kadar ağrım oldu cok korktuk.ilk önce apışarasında bağlar ganıslıyor dedık fakat artınca hemen acılden gıttık yatırdılar,nidilat ve serum verdıler.2.5 düşmüş rahim ağzı uzunlugu nerdeyse dikiş atacaklardı sabahı bekledık bebiş yer değiştirsin diye şükürler olsun kıpraştı çekti kafasını 3.5 cıktı yine rahim ağzı uzunlugu rahatladık.ağrılarımda gitti inşallah olmaz bidaha,şimdi dinleniyorum..
hiç böyle bir durum yasayan varmı yada bilgisi olan,içim huzursuz cok tekrarlarmı dıye....
çok korktuk.....
geldim kızlarrr öldüm tesisatcı geldii saat 12.30 da saat 4 gitti balkona musluk yaptırdık daha rahat yıkansın diye ama evim battı boruyu çocukların odasında geçridi kırdı döktü mutfatan aldı boruyu mutfak balkon heryer battı.......salonuda biz dağıttık...banyom berbattı heryer temizlendi ama birde bana sorun öldümmmm heleki banyoooooo çamaşırsuyundan zehirlenecektim neredeyseeee
çocuklara babası baktı oda beni deli etti ikisi durmuyoo vs. bana diyorkiii ben böle bunlara baksam bütüngünnn atlarım camdan hehehe dedim ben atlayım o zaman dedim.........neyse böle geçtiiii gitti
hala vızıldıyolarrr .....açelya tebrik ederim cnmmmmm...........
hymarry cnm cuma saat 11 de randevumuz doktrlar saat 11..40 gibi buluşabilirz cnm sence bi masuru yoksa ............
hymarry cnm ben seni nasıl nasıl tanıyacam cicim sen beni tanıyon zaten tek ikiz bebekli ben olurum heraldeee metropoartta madoda bekelyecem seni cnm .......
ogün mayıs anneleri ilede buluşacağım çok büyük buluşma olacak bursandan bile gelen annelerimiz varrr
bu arada çocukların ne zaman uyudukları belli değil karışıyor işte bazen erken bazen geç oluyor keyiflrine göre ......şuan ikisinide uyuttum kocam dumur vaziytte .................
merhaba kızlar Allah nasip ederse eğer ikiz annesi olucam... ben de 7 hafta 2 gunluk hamıleyım..2 gundur sag kasıgıma bır sızlama gırıyor sonra gecıyor..sızlerde de boyle bırsey oldumu..doktorum normal dıyor ama ben korkuyorum...
Öncelikle aramıza hoşgeldin cannııımmbuyrunnnnnnnnnmerhaba kızlar Allah nasip ederse eğer ikiz annesi olucam... ben de 7 hafta 2 gunluk hamıleyım..2 gundur sag kasıgıma bır sızlama gırıyor sonra gecıyor..sızlerde de boyle bırsey oldumu..doktorum normal dıyor ama ben korkuyorum...
kaydirigubbakcemile3 tamam canıııım,konuşuruz yine burda,tamm cicimmm kocaaa göbüşlümmmmmmmmm kısçelere iyi bak tatlımmm
aa niekii tatlım yaa bende daha hiç böle bişi olmadııı halbuki aramızda bikaçgün varrr :uhm:
Canım valla çok upraştık ben dedim herkesi biryerlerden alıp bir yerlere götürebilirim ama insanlar pek yanaşmıyorlar işte.E benim de bu işten bir karım yok ki sürekli ben ben ben ısrar kıyamet,artık uyuz oldum bu işe,kimse buluşmak tanışmak istemiyor demek(((((
neyse öyle düşünmeyelimde hamileleiklerine verelim . canım ben planınızı bozmak istemem hani cuma kahvaltı felan dedindi ya o yüzden sordum ben bakın siz keyfinize
Canım bunda üzülecek ne var,doktorun normal demiş,her bünye birbiriyle aynı olur mu hiç.:çok üzgünüm: ciddimisin egeliii... benim ayaklarım tulum gibi şişiyor... aa üzüldüm valla şimdi... bende bunun normal olduğunu sanıyordum... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?