canım nasılsın.... bu kramplar daha çok olur... vitamin eksik etme ve bol su iç.... msn e geldiğinde bikaç yöntem söylerimm...
opuyorumnanaktan ayyy insan öyle oluyor değil miii,bu nasıl bir duygu donanımıdır yaaa
Allah yavrularımızı sağlıkla bizlere bağışlasın,gerisi önemli değil..
Hymarry bende aynısnı düşündüm canım ya..Rabbim nasıl bir duygu veriyor,sadece onlar önemli benim için. Bana ne olduğu önemli değil yeterki onlar iyi olsun .....mafoldumbenmafoldumben bazen cok hassas oluyorum onları düşündükçe....
günaydın koca göbişler hepinize güzle günler
dirim kızı ............. ne diyeceğimi bilemiyorum burda salya sümük ağlattın beni aslında yaşadıkların çok kötü diycem ama diyemiyorum çünkü o kadarda güzle şeyler anneliği iliklerine kadar hissetmişsin canabı hak yüzüne gülmüş ama şimdi bebekleirnle eşinle çok mutlusun daim olsun . hayatta yaşayıp yaşayabileceğin en kötü günler o hastanaede kalsın bidaha yüreğin acımasınn
hymarry.......bugün kan sonuclari geldi.........hamileyim....deger 148........mis
valla hayatım ben pko luyum,bebeklerden sonra korunmıycaz,eğer olursa olur,olmazsa bizde de 5i kaliteli 6 tane dondurulmuş var,ben de bir çift daha koydurucam :teytey::teytey:sağol cnm benim evet zorlu yol oldu ama güzel oldu beee tüm zorluklara rağmen aynı duyguları yaşamayı onları karnımda hissetmeyi özlüyorummm ikidene daha donmuş var acep koydursamı
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan,tam nispet kızım seninki bizeeelülülülülülüayyyyy bişiiilerr yazacaktımmm ömeri severkene unuttum yawwww
10 gün sonra belli olcakmis.......ama bana göre tek....varsin olsun saglikli gelsinde...
evet onu süslicem simdi.....aksama güzel bi yemek yapim....annem esim..ve kizimla güzel bi yemek yeriz....
Çok duygulu oluyoruz bu bir gerçek,,
annemi daha çok anlıyorum,babama gözümde dünyanın en kıymetlisi artık,
Şimdi daha iyiyim ama hamileliğin ilk döneminde iyiye ağlıyordum,kötüye ağlıyordum valla..
Hele onlar söz konusu oldu mu,dünyalar değişiyor artık,
Kayınvalidemler iki kızım olduğu için bana sırt çevirdiler,ben de onları sildim,kızlarımı istemeyen dünyada yüzümüzü göremez daha..
Ne cahil insanlarmış be bunlar..Aman olmaz olsunlar,Görmesen daha iyi..biliyormuymuş acaba cinsiyeti erkeğin belirlediğini Allah ne verirse o ..ay sinir oluyorum böyle insanlara.klava:Yavrumu istemeyeni ben hiç istemem.Kurban olsunlar onlara...Yarın herkesten çok torunumuz diye hak sahibi olurlar merak etme...
askolsun hymaryyy yawww az kaldı sizde oynaşacaksınızz cnm 7 ağustos
günaydın kızlarr sabahın 9 unda yatınca anca uyanabildim valla sersem gibiyimmm kafamçokkarıştı
Bu sabah iki bacağımada kramp girdi.Gittiğimde magnezyumuma baktıracağım.Ame benim belimde ameliyetlı olduğu için bilemiyorum bu belimden mi gebelikten mi?Kramp giriyormu kızlar bacağınıza,giriyorsa ne zaman başladı?Bir de 4 gündür hiç hissetmedim hareketlerini canım sıkılıyordu çok.mafoldumben ilk hareketleri başladığında sizinde böyle ara verdiği oluyormuydu?Kramptan sonra hareket ettiler.şükürler olsun.Haftaya salı randevum var.Çok özledim artık,merakta ediyorum,içim sıkılıyor bazen...
oooooooooooo hoşgeldünüz hanımefendüüüüüüü
sabaha kadar ne yaptın bakiyim hı hı hıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?