ense ölçümleri iiyi çıktı diye biraz rahatım acıkcası bakalım .bende 8agustosta gidecegım kontrole ne diyecek ozaman .genelde benım doktorum simdiye kadar kol bacak kemığını ölçtü kafayı ölçtü birdeher gittiğimde kan ve idrar tahlılı ıstedi onlarda güzel çıktı sorun yok simdilik
eğer 2 li problemsiz sonuçlandıysa aslında 3 lüye gerek yok ama benim dr um ikisinide yaptırdı.bunlardanda önemli fetal eko varmış söledimi dr un bunun hakkında bişi
yaa canım bende değiştirmeyecektım ama bıraz mecbur kaldık diyebılırım bize her gelısınızde 100lira vereceksınız dediler oda bize fazla geldı simdi özel bi hastaneye gidiyorum eşim emeklı sandıgı calısan 5tl alıyolar bızden buda çok iyi doktoruda çok arastıdım hatta tüp bebek doktorum önerdı bu doktoru ve hastaneyı
egelii sen nekadar verıyon her gittiğinde doktoruna merak ettım canım
kızlar bırde bişey soracagım ben hergün mutlaka yumurta yiyorum ama hiç teklemıyo yumurtanın sivilce yapma olasılıgı varmı acaba sırtım gerdan kısmım sivilce doldu çok kötü gözüküyolar yüzümde yok allahtan napmalıyım yaa yumurtayı bırakmakta istemıyom faydalı olur diyee
Canım ısteyende olabılırmıs ıstemeyende,o doktorun kendı tecrubelerı netıcesınde verecegı kararmıs.Yok demedı bana fetal ekoyu.sen benden once oldun kontrolunu ya,belkı sımdı gıttıgımde der.Ayrıntılı ıcınde prof.a gıdecem.Eşimin hocası o.Yoksa ona randevu almak 3 aydan önce cok zor.Featl ekoda sadece kalp mı ıncelenıyor?
kızlar bırde bişey soracagım ben hergün mutlaka yumurta yiyorum ama hiç teklemıyo yumurtanın sivilce yapma olasılıgı varmı acaba sırtım gerdan kısmım sivilce doldu çok kötü gözüküyolar yüzümde yok allahtan napmalıyım yaa yumurtayı bırakmakta istemıyom faydalı olur diyee
egelı canım yaa danıstım dermatolog olmadıgı için mi bilmiyorum sıcaktan dedi bana ama bunlar sıcaktan olacak gibi değil canım yaa iyice yayıldı sırtıma çok kötü duruyo bi dermatologa gitsem iyi olacak herhalde doktorlara epey verıyomusun canım allah yardımcın olsun ne diyim
senınde eşin gece çalısıyo herhalde benım ki gibi egelii
canım sen balıkesır bursa izmir arası dolasıyon herhalde iyi bas ediyonuz valla sende çalısıyon mu sorması ayıp yoksa sadece eşin mi benım eşim çalısıyo da
Canım tekme atmaısnın yumurtayla ne ilgisi olacak ki.Yakında hissedersin sende.Alerjik bir bünyen varsa yapabilir.Yumurta en çok alerji yapan gıdalardan biri.Sor doktoruna.Eğer alerjiyse o döküntüler,karaciğerini güçlendirecek gıdalar ye.ben çocukken çok alerji olurdum.Alerji testimde yapılmıştı.Yumurta,çikolata,çilek,antep fıstığı,şeftali,domates yediğimde hemen dökerdim.Şükür artık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?