Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızım ögleye kadar kreşe gıdyor .. ilkide mikroydu bunlarda mikroenjeksiyon yöntemıyle oldu .. beklemıyorduk kızımda bir yumurtam zar zor olusmustu şimdide iki yumurtam olustu ve tuttu şükürler olsun saglıkla kucagıma alayım inşaallah. benimde son adet tarıhım 9 ocaktı senınle aynıydık.. sen tekrar düşünüyormusun? korundunmu hiç?

Hatırladım son adet tarihinden yeniden :),kızının doğum tarihi neydi peki,çok yakınlar bizimkilerle Anladım,ne güzel iki yumurtanın ikisi de tutmuş,harika..
Hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah..

Arkadaşım ben doğumdan sonraki ilk aylarda korktum ve spiral denedim ama çok kanamam oldu çıkardım,
hiç korunmadım desem yeridir,
ilk zamanlar sıcağı sıcağına ay bi tane daha kaçsa dedim,ama şimdi rahatlıktan sonra iki kızıma uzun ömür diliyorum,
Rabbim olmayanlara,arzu edene versin diyorum..

8 ekimde sezaryanla oldu canım... uamırm ikizleri cok kıskanmasın cok özel büyüttük cok zro eld eedınce üstüne daha cok düşülüyor sanırım..
denedık ve tuttu şükür sanslıyız

Şimdiden konuş kızınla,eşyalarını alırken,seçerken ona da sor,
şimdi anlamıyor görünse de doğduğu zaman farklı olur,
ikizlerde bile birbirlerini kıskanma oluyor azıcık,onda da olacaktır,hiç yokmuş gibi olmaz,ama kolay geçer umarım..
Cinsiyetleri ne zaman belli olacak?

benımde ıkızlerım oluyorr

merhaba arkadaslar nasılsınız bende ıkız annesı olacagımı ögrendım gecen hafta cok sukur benıde aranıza alırmısınız tecrubelerınıze ıhtıyacım var bız tup bebek ıkızlerrıyız bu arada yasım 24 suan 8 haftalık hamıleyım

Hayırlı olsun arkadaşım,sağlıkla bebeğini kucağına almak kısmet olsun inşallah,
güzel klay bir hamilelik diliyorum..

merhaba kızlar... nezle hele öksürükten bir haftadır yatıyorum kusmalarım azaldı derken hastalıkla depreşti ...şükür bugün bir kere cıkardım...

gecen hafta farklı bir doktora donanımlı oldugu için medıcanayı tercıh ettım gittim doktor dikiş atılması gerek rahme dedi.kimler attırdı hangi durumlarda atıldı dikişlerınız?
attırmayı düşünmüyorum.

hayırlı olsunnn inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız gebelik haftalarımız çok yakın nasıl geçiyo hamilelik her şey yolunda mı benim hafif bulantılar oluyodu 3 gündür kusmalarım da başladı ama olsun artık napalım buna da şükür=)))

kusmalar 12. haftada gecer derler senınkı yenı baslamıs benımki hiç bitmedi malesef canım bebeklerımı ck merak edıyorum cumartesı gıdecegız doktora vakıt gecmıyor

kızlar merhaba bende başka topiklere yazıyorum burada ne çok varmışız bundan sonra buraya takılıcam ben 10+2 deyim allahıma şükürler olsun ikiz bebeklerim doğal yolla hamile kaldım 6sene hiç çoçuk düşünmedik ama maşallh bi deneyelim artık zamanı geldi dedik ve 2 ayda oldu yavrularım meğer ne çok istemişim onları benim mucizelerim :) bende bulantı falan hiç olmuyor gayet normal gidiyor herşeyim şükürler olsun rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin arkadaşlar.

kusmalar 12. haftada gecer derler senınkı yenı baslamıs benımki hiç bitmedi malesef canım bebeklerımı ck merak edıyorum cumartesı gıdecegız doktora vakıt gecmıyor

evet iki üç gün oldu bu aralar daha iyiyim çok şükür....inş seninde biter çok sıkıntılı bi süreç ama ne yapalım çocuklarımız için katlanıyoruzzz....bende iki hafta da bir gidiyorum dr'a ama artık daha belirgin olduğu için çok heyecanlııı....haftaya gittiğimde ense kalınlıklarına bakacak ikili test önermedi zaten gerçekçi de olmuyomuş hayırlısı bakalım belki cinsiyetlerini de öğrenebiliriz diye umutlanıyorum bakalım çok hetecanlı gerçektenn beklemek zor vakit geçmiyooo neyse ki çalışıyorum evde olsa daha zor geçer vakit

aç mı kalıyorsun yada ilaç mı kullanıyorsun da kusman çıktı yine,hay Allah,çok geçmiş olsun canım..
Bu dikiş meselesine serklaj diyoruz,ben kendim serklaj olmamıştım,olan arkadaşlarım vardı burda,serklaj diye bi yazarsan aramadan çıkar bikaç seçenek,benim dönemimde çok arkadaş vardı,
Bazı doktorlar bu serklajı sadece rahim boyu kısalmaya başladığında uyguluyor,bazısı ise tedbiren sorun olsa da olmasa da uyguluyor,bence de eğer ihtiyaç yoksa gereksiz açıkçası,ama doktora bunun gerekçesini sormak gerek tabi,muhakkak bir açıklaması vardı:26:r..

hoşgeldin arkadaşım,
ben ikiz kızlarını büyütmüş bir anneyim,hala buralara takılıyorum
seninle beraber, burdaki tüm arkadaşlarımın da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum..
maşallah hop diye ikiz annesi olmuşsun,tebrik ederim ayrıca,bizim bebeklere kavuşma sürecimiz biraz sancılı oluyor çünkü,
Hamilelik bende de bulantısız gitmişti,
Çok şükür..

ZEVCAN hoşgeldin,senin aramıza katılma mesajını göremedim sanki...

ayyy ne güzelde yazmışsın ikiz annesi olmuşsun diye :) tatlım bi olsam varya bi olsam bebeklerimi kucağıma alsam allah hayırlısıyla o günleri gösterse çok korkuyorum bişey olucak diye sizin tüm yazılarınızı okudum odönemde bi çok kişi varmış sitede ne mutlu sanada şimdiden teşekkür ederim verdiğin ve vereceğin bilgiler için ee sizin gibi deneyimli annelerin bilgisine ihtiyacımız var .Malum çevremizde pek rastlanmayan bi durum ama çok özel güzel bi okadar da zor bi durumdimi sizler daha iyibilirsiniz ben daha bi zorluğunu hiç görmedim maşallah ne bulandı nede başka bi problem yok hatta bazen yoksa ben hamile değilmiyim oluyorum yani okadar , sık idrar hariç bişey yok maşall :) 24.12.12 de 12.haftam olucak 12+0 yani ense kalınlığı ölçülücek ikili ve üçlü test olmuyormuş ikiz gebelikte benimkiler çift yumurta ikizi ve herşeyi ayrı acaba cinsiyetleri ne zaman belli olur merak ediyorum gerçi ne olursa olsun rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin önemli olan o ama merak benim ki işte.Ay çok yazdım galiba kusura bakmayın okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin :)

Maşallah,e anne olmuşsun sayılır,başlamak bitirmenin yarısı,
Sağlıkla kucağına almak kısmet olur umarım..
Evet çok özel,çok güzel bir duygu ikiz hamilelik,annelik,hepsini yaşayacaksınız kısmetse..
İkizlerde 12.haftalarda bize kanda ikili test yapılmıyor,bize ikili ve üçlü testler uzman bir doktorun ultrasonu ile ense kalınlığına bakarak,
erkekler cinsiyetlerini 13-14-15.haftalarda belli ediyor,şansın varsa ayrıntılı ultrasonda bile görülebilir,
ama kendini göstermiyor diyor da,geç haftalara kalıyorsa o zaman kız oluyor tecrübelerime dayanarak söylüyorum,
gönlüne göre olsun inşallah..

canım ben de yenı ogrendım cınsıyetlerı 13+4 günlukken ogrendım.1 kız 1 oglan

Hayırlı sağlıklı olsunlar,kısmetleriyle doğsunlar umarım..
Erken öğrenilen cinsiyetlerde değişiklik kolabiliyor,sende olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…