kızım ögleye kadar kreşe gıdyor .. ilkide mikroydu bunlarda mikroenjeksiyon yöntemıyle oldu .. beklemıyorduk kızımda bir yumurtam zar zor olusmustu şimdide iki yumurtam olustu ve tuttu şükürler olsun saglıkla kucagıma alayım inşaallah. benimde son adet tarıhım 9 ocaktı senınle aynıydık.. sen tekrar düşünüyormusun? korundunmu hiç?umarım ve inanıyorum ki önemli bir durum yoktur,
bence bunlar için canını sıkma,en güzel zamanlardasın,tadını keyfini çıkar arkadaşım...
aaaaaaa evet evet hatırladım ben de seniiiii,bizimkiler büyüdüler,senin kızının ayarında iki tane bizde işte,herşey güzel olur sende de inşallah..
çok çok hayırlı olsun,demek ki kızın da benimkiler kadar şimdi,maşallahh,
Kızın nasıl,bu ikizlere kavuşma sürecin nasıl oldu anlatsana biraz..
Rahim boyu ölçümünde bişey yok,o ilerleyen haftalarda biraz daha kasık altından yine dış usg ile ölçülen bişey,
yani öyle alttan usg ile falan olmuyor,normal usg ile ölçülüyor,
öyle düşünülecek birşey yok yani..
kızım ögleye kadar kreşe gıdyor .. ilkide mikroydu bunlarda mikroenjeksiyon yöntemıyle oldu .. beklemıyorduk kızımda bir yumurtam zar zor olusmustu şimdide iki yumurtam olustu ve tuttu şükürler olsun saglıkla kucagıma alayım inşaallah. benimde son adet tarıhım 9 ocaktı senınle aynıydık.. sen tekrar düşünüyormusun? korundunmu hiç?
Hatırladım son adet tarihinden yeniden :),kızının doğum tarihi neydi peki,çok yakınlar bizimkilerle Anladım,ne güzel iki yumurtanın ikisi de tutmuş,harika..
Hayırla kucağına almak nasip olsun inşallah..
Arkadaşım ben doğumdan sonraki ilk aylarda korktum ve spiral denedim ama çok kanamam oldu çıkardım,
hiç korunmadım desem yeridir,
ilk zamanlar sıcağı sıcağına ay bi tane daha kaçsa dedim,ama şimdi rahatlıktan sonra iki kızıma uzun ömür diliyorum,
Rabbim olmayanlara,arzu edene versin diyorum..
8 ekimde sezaryanla oldu canım... uamırm ikizleri cok kıskanmasın cok özel büyüttük cok zro eld eedınce üstüne daha cok düşülüyor sanırım..
denedık ve tuttu şükür sanslıyız
benımde ıkızlerım oluyorr
merhaba arkadaslar nasılsınız bende ıkız annesı olacagımı ögrendım gecen hafta cok sukur benıde aranıza alırmısınız tecrubelerınıze ıhtıyacım var bız tup bebek ıkızlerrıyız bu arada yasım 24 suan 8 haftalık hamıleyım
kusmalar 12. haftada gecer derler senınkı yenı baslamıs benımki hiç bitmedi malesef canım bebeklerımı ck merak edıyorum cumartesı gıdecegız doktora vakıt gecmıyorhayırlı olsunnn inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız gebelik haftalarımız çok yakın nasıl geçiyo hamilelik her şey yolunda mı benim hafif bulantılar oluyodu 3 gündür kusmalarım da başladı ama olsun artık napalım buna da şükür=)))
hayırlı olsunnn inş sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırız gebelik haftalarımız çok yakın nasıl geçiyo hamilelik her şey yolunda mı benim hafif bulantılar oluyodu 3 gündür kusmalarım da başladı ama olsun artık napalım buna da şükür=)))
kusmalar 12. haftada gecer derler senınkı yenı baslamıs benımki hiç bitmedi malesef canım bebeklerımı ck merak edıyorum cumartesı gıdecegız doktora vakıt gecmıyor
merhaba kızlar... nezle hele öksürükten bir haftadır yatıyorum kusmalarım azaldı derken hastalıkla depreşti ...şükür bugün bir kere cıkardım...
gecen hafta farklı bir doktora donanımlı oldugu için medıcanayı tercıh ettım gittim doktor dikiş atılması gerek rahme dedi.kimler attırdı hangi durumlarda atıldı dikişlerınız?
attırmayı düşünmüyorum.
kızlar merhaba bende başka topiklere yazıyorum burada ne çok varmışız bundan sonra buraya takılıcam ben 10+2 deyim allahıma şükürler olsun ikiz bebeklerim doğal yolla hamile kaldım 6sene hiç çoçuk düşünmedik ama maşallh bi deneyelim artık zamanı geldi dedik ve 2 ayda oldu yavrularım meğer ne çok istemişim onları benim mucizelerim :) bende bulantı falan hiç olmuyor gayet normal gidiyor herşeyim şükürler olsun rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin arkadaşlar.
ZEVCAN hoşgeldin,senin aramıza katılma mesajını göremedim sanki...
aç mı kalıyorsun yada ilaç mı kullanıyorsun da kusman çıktı yine,hay Allah,çok geçmiş olsun canım..
Bu dikiş meselesine serklaj diyoruz,ben kendim serklaj olmamıştım,olan arkadaşlarım vardı burda,serklaj diye bi yazarsan aramadan çıkar bikaç seçenek,benim dönemimde çok arkadaş vardı,
Bazı doktorlar bu serklajı sadece rahim boyu kısalmaya başladığında uyguluyor,bazısı ise tedbiren sorun olsa da olmasa da uyguluyor,bence de eğer ihtiyaç yoksa gereksiz açıkçası,ama doktora bunun gerekçesini sormak gerek tabi,muhakkak bir açıklaması vardı:26:r..
hoşgeldin arkadaşım,
ben ikiz kızlarını büyütmüş bir anneyim,hala buralara takılıyorum
seninle beraber, burdaki tüm arkadaşlarımın da sağlıkla bebeklerine kavuşmalarını diliyorum..
maşallah hop diye ikiz annesi olmuşsun,tebrik ederim ayrıca,bizim bebeklere kavuşma sürecimiz biraz sancılı oluyor çünkü,
Hamilelik bende de bulantısız gitmişti,
Çok şükür..
ayyy ne güzelde yazmışsın ikiz annesi olmuşsun diye :) tatlım bi olsam varya bi olsam bebeklerimi kucağıma alsam allah hayırlısıyla o günleri gösterse çok korkuyorum bişey olucak diyesizin tüm yazılarınızı okudum odönemde bi çok kişi varmış sitede ne mutlu sanada şimdiden teşekkür ederim verdiğin ve vereceğin bilgiler için ee sizin gibi deneyimli annelerin bilgisine ihtiyacımız var .Malum çevremizde pek rastlanmayan bi durum ama çok özel güzel bi okadar da zor bi durumdimi sizler daha iyibilirsiniz ben daha bi zorluğunu hiç görmedim maşallah ne bulandı nede başka bi problem yok hatta bazen yoksa ben hamile değilmiyim oluyorum yani okadar , sık idrar hariç bişey yok maşall :) 24.12.12 de 12.haftam olucak 12+0 yani ense kalınlığı ölçülücek ikili ve üçlü test olmuyormuş ikiz gebelikte benimkiler çift yumurta ikizi ve herşeyi ayrı acaba cinsiyetleri ne zaman belli olur merak ediyorum gerçi ne olursa olsun rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar versin önemli olan o ama merak benim ki işte.Ay çok yazdım galiba kusura bakmayın okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin :)
Belki birgün ben de buraya yazarım
canım ben de yenı ogrendım cınsıyetlerı 13+4 günlukken ogrendım.1 kız 1 oglan