merhaba arkadaşlar
benim de ikiz bebişlerim olacak. bu dönemde tecrübelerinizden yararlanmak isterim
8.hafta içindeyim ve çooook bulantım var . özellikle de sabahları... aranızda bu bulantılara iyi gelebilecek bişeyler bilen var mı
merhaba arkadaşlar
benim de ikiz bebişlerim olacak. bu dönemde tecrübelerinizden yararlanmak isterim
8.hafta içindeyim ve çooook bulantım var . özellikle de sabahları... aranızda bu bulantılara iyi gelebilecek bişeyler bilen var mı
kızlar inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız, sizden bir konuda bilgiye ihtiyacım var, 4 yaşında bir kızım var 2. ke z hamile kaldım allaha şükür ama tüp bebek değil normal yolla, sayfaları okudukça genelde tüp olduğunu anladım, 26.günümde b-hcg değerim 35.6 28.günde 121.5 di.
bunları ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için ve yumurtalıklarımda çok ağrım olduğu için dr. um yaptırmamı söyledi telde.
32. günde 386.2 idi moralimiz bozuldu düşüşten dolayı 34. gündeyse dün 1995 çıktı değer. biraz araştırdım ikiz gebeliklerde genelde değer 2 kattanda fazla çıkıyormuş, lütfen deneyimlerinizi aktarırmısınız ağrılarım devam ediyor ve kafam çok karışık...
mrb denız sadece tüp bebekle ikiz hamile kalınmıyor ve tüp bebek yapıncada çoğul gebelik olmayabiliyor.evet 2 katı cıkar denılıyor benım 28. günde 221 cıkmıstı 7 haftada usg de ıkız oldugunu öğrendik eğer senin anne tarafında daha önceden ikiz gebelik geçiren biri varsa normal yolla ikiz gebelik yaşabilirsin.
tesila cvp için tşkler, tabi ikiz gebelik nasıl, ne şekilde oluyor biliyorum ifadem yanlış oldu sanırım sayfalarda çoğunlukla tüp bebek yöntemiyle hamile kalan arkadaşlara rastladım demek istemiştim, inşallah sende sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın,.
arkadaşım plesentalar birbirine yakın diyen doktoruna bunun ne demek olduğunu sordun mu,
çünkü bir karında ikiz bebek olunca plasenta birbirine ne kadar uzak olabilir ki zaten
ben burda böyle bir terim hiç duymadım,inşallah ciddi bir sorun yaratmaz..
Bebeklerini sağlıkla al kucağına dilerim..
merhaba,
benim ikizlerim 1 yaşına geldiler.tek yumurta ikizleri.Rahat bir hamilelik geçirmiştim.Umarım sizlerde rahat geçirirsiniz.
allah kolaylıklar versin
arkadaşım plesentalar birbirine yakın diyen doktoruna bunun ne demek olduğunu sordun mu,
çünkü bir karında ikiz bebek olunca plasenta birbirine ne kadar uzak olabilir ki zaten
ben burda böyle bir terim hiç duymadım,inşallah ciddi bir sorun yaratmaz..
Bebeklerini sağlıkla al kucağına dilerim..
ayy nebiliyim kafami karstrdirabbim ins hayrlisiyla evlatlarimizi kucaklarimiza saglikli bir sekilde almayi nasip edr..
2009 ekim annelerınden hatırlıyorum canım seni saglıkla kucagına almısın darısı bizim basımıza benımd ekızıma kardeşler gelıyor insaallah
Hymarry ; çok teşekkür ederimm..Allah razı olsun verdiğin bilgiler için.. bana doktor biraz böle olasılık yüksek konuştu anne tarafında vardır sen bilmiosunsur filan dedi ..bende farklı duygular içersine girdim kesin ikiz olcak gibi..ama ikisi birden döllenmeyebilir hatta biri bile döllenmeyebilir haklısın..çok sağol güzel bilgiler içinn..özelden yazamıyorumm maalesef..görüşmek üzere