Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni anneler var heralde....ben de çok şükğr iyiyim hiçbi sıkıtım olmadı şu ana kadar..ve bebişlerimin cinsyetini öğrendim iki paşa geliyor inşallahh

maşallah yeni yeni ikiz hamileler var,ne tatlııı,
hem çok ayrıcalıklı,hem de zor,ama çok keyifli,
her dönemi ayrı güzel,
ikiz bebek hamileliği olunca bir daha hamilelik yaşayamama durumumuz olabiliyor,
bu yüzden çok çok tadını çıkarın,
herkesi bebekleriyle bebekleriyle çok çok öptükk:81:

ayyy ne güzeeeellll Allah bağışlasın..gelsin bebekler minik minik kuzularrr... anne olmak çok başka bişey yaaaa henüz bebeklerimi kucağıma almamış olsamda dünyaya bakışım değişti bütün çocuklar ne kadarda tatlı ne kadarda masumlarrr..şimdi daha bi şefkatle yaklaşıyorum hergördüğüm çocuğa..yaramazlıkları bile tatlı geliyor insana

evet gerçekten de öyle hem zor hemde ayrıcalıklı..benim iki tane birden meleğim olacak yaaaa bundan daha güzel bi ayrıcalık var mıııı Allah sizinde bebeklerinizi size bağışlasın inş. hayırlı insanlar hayırlı evlatlar olsunlar.. inş.. bizde sizinkiler kadar büyüdükleri zamanlarını da görürüz..

hadi hayırlı olsun
sağlıkla gelsin bebeklerin canım...hiç sıkıntım olmadı demişsin inşallah sonuna kadar böyle bir hamilelik geçirirsin ...

hymarry nasılsın arkadaşım yaaa
ben hamileyken seni okurdum ben doğurdum sen gittinnnn.az geliyorsun galiba gerçi bende çok giremiyorum gerçi...kızların kocaman olmuş maşallah

zaman öyle çabuk zorlu ama keyiflide geçiyor ki anlatamam....

sağlıklı gelsin bebişlerin inşallah... Sende benim gibi iki erkek annesi olacaksın hayırlısıyla. İsim konusunda herhangi birşey düşündünüz mü? Bu arada toplamda kaç kilo aldın? Hamileliğin sonunda kadar sorunsuz geçer inşallah...

çok sağol canım,
büyüyorlar Allahın izniyle,
zaman öylesine akıp gidiyor ki,insan peşinden düşünüp kalıyor,
sizin de öyle olacak,
sağlıkla görün siz de inşallahh

hymarry nasılsın arkadaşım yaaa
ben hamileyken seni okurdum ben doğurdum sen gittinnnn.az geliyorsun galiba gerçi bende çok giremiyorum gerçi...kızların kocaman olmuş maşallah

selamlar canım,
teşekkür ederim ilgine,
maşallah bak nasıl büyüttün yavruarı Allahın izniyle,
ben yeni bir eve aşındım,taşınıdığım eve net bağlatmıyorum,o yüzden nadiren giriyorum,
kızlar da büyüdüler maşallah bizim de,
sağlıklı mutlu evlatlar olsunlar hepimizinkilerrr,
çok çptük kuzularıı

hamile arkadaşlar,
ayrıntılı usg nizi,
tetanoz aşınızı,ilerleyen dönemlerde ciğer geliştirici iğnelerinizi doktorunuza danışmayı ihmal etmieyni,
hatırlatmak istedimm

selam...........herkes nasıl.......hymary nasılsın buyumus kuzuların masallah.........herkes ıyı ınşş tek tek yazamıyorummmmmm ama aklımdasınız ınanın...........benım üç cadı ayakta...........yenı hamıleler var sanırım rabbım kolaylık versın zaman cabuk gecıyo saglık ols yetr bız gecen pazar yasımıza gırdık..........bugunlerı hayal bıle edemezdım cok sukur ıyıyız..........opt hepınızı

aaaaaaaaaa muallimimmmm ben kaçırdımm,tühh
çok çok tebrik ediyorummm,hayırlı sağlıklı ömürleri olsunn,vatana millete ailelerine dinine faydalı,karakter sahibi kızlar olsunlar inşallah,
iyi insanlarla karşılaşsın,güzel kaderleri olsun inşallahh,,aminn..
sen ve yavruların burda herkese bir mücadele örneği vermiştiniz sabrın modeli olmuştunuz,
darısı bebek bekleyen burdaki annelerin başına inşallah..

hamile arkadaşlar,
ayrıntılı usg nizi,
tetanoz aşınızı,ilerleyen dönemlerde ciğer geliştirici iğnelerinizi doktorunuza danışmayı ihmal etmieyni,
hatırlatmak istedimm
teşekkürler iyi niyetli hatırlatmalarınız için tecrübelerinize elbette ihtiyacımız var zaman zaman yazarsanız sevinirim çokk..
ilk tetanoz aşımı oldum şimdi ikinciyi bekliyorum ama bu ayrıntılı usg burda yapılmıyomuş yaaa geçen doktora sordum burası küçük bir yer yol yasağım var başka yerede gidemem...hayırlısı bakalım..ciğer geliştirici iğneleride geçen kontrolde doktoruma sordum erken doğum riski gördüğümüz zaman yapıyoruz falan dedi ama bilemiyorum tam olarak hangi haftalarda yapılıyo acaba??

merhaba arkadaşlar inşallah hepiniz meleklerinize sağlıcakla kavuşursunuz
ben ciğer geliştirici iğneyi34de vuruldum 36+4 de de doğum yaptım hiç olmayan arkadaşlar da var daha erken olanlarda var doktorun riske göre değerlendirir sanırım canım

ne güzel bir haftada doğum yapmışsınız inş. bende görürüm o haftaları kaç kilo doğdular? küvezde kaldılar mı? erken doğumdan ...bebeklerimin küvezde kalmalarından çok korkuyorum ben yaaaa... bir de..birde onları kaybetmekten.. geceleri kabuslarla uyanıyorum..onları kaybettiğimi görüyorum hep..bu normal mi sizce??

Son düzenleme:

masallah muallim kızlar kocaman abla oldu artık ..darısı basımızaaa bizimde az kaldı.....sağlıklı uzun ömürler kuzularına...

amin canım ..yeni evinde hayırlı olsun bu aradaaa.....

canım ben ve de çoğumuz senin gibiydik o yüzden tek sen değilsin içini ferah tut aynen dediğin gibi ben de rüyalar görüyodum uyandığımda bebekler iyi mi diye sormuşum narkozun etkisiyle hep birine doğumda bişey olucak diye korktum biri 1800 diğeri 2200 doğdu küveze alınmadılar doktorum ciğer geliştirici iğneyi yaptırmıştı. çok şükür şu ana kadar bi sorunumuz olmadı Allahım inşallah sana da hayırlısıyla nasip etsin ve tüm arkadaşlara

Allah bağışlasın yavrularınızı..yavrularımızı..ne güzel bundan sonrada sorununuz olmasın inş. hiç.. etrafımızdaki insanlar en yakınımızda olsa bizi anlayamıyor malesef..burda endişelerimi kaygılarımı benim gibi ikiz bebek bekleyen yada anne olmuş arkadaşlarla paylaşınca çok rahatlıyorum..iyi ki burası var iyiki sizler varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…