kızlar tüp bebek yada aşılama yapmadım adetim 3. günü bi ilaca başladım adını unuttum klomaksan dı kalibe sonra çatlatma iğnesi oldum sonra gebe kaldım ve ikiz olduğunu öğrendim şimdi benimki doğal ikiz gebelikmi oluyo yoksa başka bişeymi bi fikir verseniz
kızlar tüp bebek yada aşılama yapmadım adetim 3. günü bi ilaca başladım adını unuttum klomaksan dı kalibe sonra çatlatma iğnesi oldum sonra gebe kaldım ve ikiz olduğunu öğrendim şimdi benimki doğal ikiz gebelikmi oluyo yoksa başka bişeymi bi fikir verseniz
biz bu vitamin hapını ne zamana kadar kullanıcaz.ben tadını hiç sewmiyorum miğdemi bulandırıyorda
sağol wavycim uyarın için magnezyumu sorayım doktoruma o zaman ,bu kullandığımız vitamin hapında var galiba magnezyum ama yeterli gelmiyor olabilir demekki
canım doğuma kadar kullanacağız. hatta 17. haftadan sonra balık yağı veriyolar:S bana verdi doktorum..biz bu vitamin hapını ne zamana kadar kullanıcaz.ben tadını hiç sewmiyorum miğdemi bulandırıyorda
ya ben haftaya cuma felan doktora gidicemde acaba cinsiyetleri belli olmuş olurmu o zaman 15.hafta içi olcak yani 14+2 felan
canım belki görebilir ama asıl 17. haftadan sonra net görebiliyolar..
wavycım ben elevıt ve fobıol alıyorum su an sanırım ılerde farklı verecektır......................ya bıde benım ağzımın tadı cok kotu ne yesem ıkı dakka sonra acı bı tat oluyo ağzımda sızdede bölemı ya.........ınş gecer
ya ben haftaya cuma felan doktora gidicemde acaba cinsiyetleri belli olmuş olurmu o zaman 15.hafta içi olcak yani 14+2 felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?