Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

esterya evet gunler gecmıyo.............bende beklıyorum hareketlerı ınş................ama onsekız ondokuzdan once cok zor hıssetmek...........ınş rabbım kısmet eder o gunlerı.............rahat seyler al..........penye tarzı pantolonlar ıyı oluyo acılıyo ya

kızlar tüp bebek yada aşılama yapmadım adetim 3. günü bi ilaca başladım adını unuttum klomaksan dı kalibe sonra çatlatma iğnesi oldum sonra gebe kaldım ve ikiz olduğunu öğrendim şimdi benimki doğal ikiz gebelikmi oluyo yoksa başka bişeymi bi fikir verseniz

sağol wavycim uyarın için magnezyumu sorayım doktoruma o zaman ,bu kullandığımız vitamin hapında var galiba magnezyum ama yeterli gelmiyor olabilir demekki

canım seninkide tedavi ile amayardımcı üreme yani ilaç tedavisi ile olmuş. ne aşilama ne tüp bebek. yarı doğal yarı kimyasal.kaydirigubbakcemile3 ay valla karar veremedim. doğal de gitsin yaww. hiç değilse labaratuar ortamında olmamaışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

normal gebelik sayılıyordur canım seninki ne tüp bebek ne de aşılamadaki işlemler yapılmamış çünkü,demekki birden fazla yumurtan oluşmuş ve çatlatma iğnesinden sonra normal yolla ikizlere hamile kalmışsın,Rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

biz bu vitamin hapını ne zamana kadar kullanıcaz.ben tadını hiç sewmiyorum miğdemi bulandırıyorda

valla doktora her gittiğimde aynen devam diyor aslında tek gebeliklerde bırakılıyormuş sanırım ama ikiz olunca gerekli görüyorlar evet kokusu iğrenç ya az önce içtim midem ağzıma geldi yine:1shok:

sağol wavycim uyarın için magnezyumu sorayım doktoruma o zaman ,bu kullandığımız vitamin hapında var galiba magnezyum ama yeterli gelmiyor olabilir demekki

canım ben ayrıca kullanıyorum toz şeklinde mink paketlerde suya karıştırıp içiliyor..
biz bu vitamin hapını ne zamana kadar kullanıcaz.ben tadını hiç sewmiyorum miğdemi bulandırıyorda
canım doğuma kadar kullanacağız. hatta 17. haftadan sonra balık yağı veriyolar:S bana verdi doktorum..

2 doktora gidiyorumda tıptaki randevum 4 ağustos tıpa ayda bir çağırıyor doktor.bide özelde bi doktora gidiyorum.aklım karştıkça gitmek için özel bana yakında onun için.acaba belli olumuki gittiğimde

wavycım ben elevıt ve fobıol alıyorum su an sanırım ılerde farklı verecektır......................ya bıde benım ağzımın tadı cok kotu ne yesem ıkı dakka sonra acı bı tat oluyo ağzımda sızdede bölemı ya.........ınş gecer

canım ilaçlarla ilgili değildir o . seninde benim gibi mide bulantıların vardı yanış hatırlamıyorsam. ben 16. haftanın sonuna kadar sudan bile tat almadım sanki suya ilaç katmışlar gibi acı geliyordu. sanırım bu mide bulantıları ile alakalı bişey:gitme: en azından ben öyle düşünüyorum.

Cnm bence doğal ikiz olmamış oluyor çünkü bir ilaç yardımıyla yumurtalarını çoğaltıp tam zamanındada iğneyle çatlatmışsınız burada ilaçlardan yardım alınmış sonuçta,doğal da hiçbir ilaç vesaire yok kendiliğinden yumurta bölünüyor ama ne önemi var sonuçta Allah vermiyormu bunları bize o layık görüyor doğal yada tedaviyle...

kızlar bebek bakımı için hangi markayı tercih edeceksiniz...şampuan,ıslak mendil,nemlendirici,sabun vsCADIARZU

evet canım sanırım öle...............mıdemde ıyı değıl................ınş gecer.........suyun tadıda yok cok soguk ıcıyorum oda azcık.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…