Hayırlı akşamlar kızlar.
Erenzeyno canım benim hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.Kuzularını görünce herşeyi unutuyorsun canım.Kesilmişsin,biçilmişsin inan umrunda bile olmuyor.Bak ben bu halde hiç düşünmüyorum kendimi,oğlum için herşeye değer diyorum.
Fatoşcum sanada hayırlı doğumlar diliyorum.
Dorukcum seninde allahın izniyle azkaldı kuzularına kavuşmana.Dualarımdasınız.
Ewet kuzucukalr onlar ıcın herseye deger fatoscum senın ıcınde hayırlısı olsun cnm saglıkla l kuzularını bnmkılerde 30 haftalık ama bırı 31 dıgerı 32 haftalık gorunuorlar ıcım kıpır kıpır yaaa
yawrum kırpım hmde nasıl bır heyecan anlatamam saatlerı dolduramıorum yarın su saatlerde doguma gırmek uzere olucam bebeklerıme kavusucam allahım neguzel bısey annelık yolluyorum no yu
offf bakalım biz nereye kadar götürebilicezz, her geçen güne şükrediyorum 28'i bi atlatsam gerisi kolay diyorum bakalım.
bısey kalmamıs 28 e bır ayın kalmıs ben ne zaman geldım 30 haftayı doldurdumda 31 e gırdım hıc anlamadım daha dun gıbı hamıs oldugumu ogrenısım vay canına zaman ne cabuk gecıoryarın bu buyulu yolculuk bıtıyor yenı hamılelere sunu solemek ıstıyorum bu yolculuk buyulu oldugu kadarda cabuk gecen bı surec tadını cıkarın bol bol dınlenın yıyın ıcın tadını cıkarın cabuk bıtıyor ınanın
hıtucı cnm yapıldı cıger gelıstırıcı 2 sefer 2 ser doz
sophı cım 1 er bucuk kılolar hatta gecmıslerdır en son 1 hafta once bakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?