merhaba kızlar,
erenzeynocumm sağlıkla bu haftaya kadar getirebilmene çok sevindim, yine de 4-5 hafta idare edebilmiş olmaları çok çok iyi, ciğer iğnelerini de oldular nasılsa, Allah yardımcınız olsun bu aşamadan sonra, inşallah sağlıkla sıhhatle doğarlar, ne kadar büyük bir heyecan yaşadığını tahmin bile edemiyorum şu an, hayatının ennn önemli dönemeçlerinden biri tadını çıkarmaya bak, enerjini yüksek tut, herşey çoook güzel olacak inşallahh :)dualarım, kalbim seninle (özelden telini gönderebilirsen çokk sevinirim).
bircecimm göbüş kocaman olmuş maşallah, zaten evde dinleniyordun sen öyle değil mi, e ızmir'de gündüz dışarı çıkmak kolay değil zaten nasılsa artık. Akşamları eşinle gezersiniz ne güsel sahilde:)
fatoşcumm sen de sağlıkla sona gelmişsin ne güzel, doğumlar hep yaklaştı çok heyecanlııı...
ben de Mehmet Öz'ün "siz bebeğinizi beklerken" kitabını okumaya başladım kızlar. ilginç bilgiler de var, ama bayaaa teknik yazmış, mesleki yatkınlığım olmasına rağmen bana bile ders kitabı gibi geldi bazı yerleri, bu arada gebelik sırasındaki beslenmemizin çocuğun gelecekteki hayatını nekkadar fazla etkilediğini öğrenince de şoka girdim doğrusu.
herkese iyi pazarlar.